www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 8.5.15:

70-luvun Vihannekset täyttää 10 vuotta

Kuka muistaa vielä sen, kun ”Petri” Vihannes Pajunen sai kenkää Rehtoreista? Muutamia vuosia sitten siis... Se oli se Converse-kerhon Lapin reissu Ouluun ja Kemiin. Kaikki ei kai mennyt ihan putkeen. Olvi ehkä maistui mukavasti, ...tuskin ainakaan Lapin Kulta. En tiedä. Oulun keikan olin todistamassa silminnäkijänä ja tykkäsin siitä kovasti. Se oli niitä mieleen painuneita keikkailtoja muutenkin. Maailman pisimmät reenit

Keikkareissun ja potkujen perään Pajunen heitteli Ramopunk-viekkuun kommenttia, että ei taida hänelle sopia nämä bändihommat (Ramopunk-viekku oli siis se meidän ”some” jo ennen kun somea ja Facebookia oli vielä keksittykään. Rohkeimmat uskaltavat kirjoittaa sinne edelleen). Taisi tulla toisenlaista palautetta Pajuselle, jos en väärin muista, ja idea uudesta bändistä alkoi muotoutua ja siitä syntyikin sitten aina niin sympaattisena kokemani 70-luvun Vihannekset. Nimi nyt tuntui silloin aikanaan vähän kummalliselle, mutta kaikkeen tottuu. Kaikki tämä tapahtui ”jokunen” vuosi sitten. …ja nyt bändi tulee väittämään, että täyttää 10 vuotta! Kaipa se pitää paikkansa. Minne ne vuodet kuluivatkaan?

70-luvun Vihannekset juhlii ensimmäistä vuosikymmentään Tampereella Vastavirta-klubilla 15. toukokuuta ja Helsingissä Sture 21:ssä 12. kesäkuuta. Tampereella mukana Tappajatomaatit ja Helsingissä Kimmo Kalaja & Friends. Molempina iltoina menossa ovat mukana myös Sanktio ja Danny Punk.

Vihanneksilla on keikoilla mukana entiset vihanneskitaristit Michka ja Chemo, sekä muita vierailijoita. Osallistukaa. Nämä on just niitä hetkiä, jolloin keikoilla kannattaa olla läsnä.

 

Kävijälaskuri