www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Keväällä 2014 70-luvun Vihanneksiin liittyi uusi rumpali ja Pajunen siirtyi laulavasta rumpalista laulavaksi kitaristiksi.

Ramopunk-uutiset 17.2.14:

70LV etsii keikkarumpalia

70-luvun Vihannekset etsii keikkarumpalia. Pesti aluksi rumpalia tarvitaan lähinnä keikoille, jatkossa ehkä muutenkin. Vaatimuksena on, että perustaidot hallittava, sillä bändillä ei ole aikaa soiton opettamiseen.

Ihan uusi asia tässä ei ole kyseessä. Joskus on bändin rummuissa nähty muutaman biisin verran "vihanneslisäke" Jasu ja Vihannes Pajunen tuolloin puhtaasti laulajan roolissa. Keikan tunnelmaan se on vaikuttanut selkeän positiivisesti

Onko Vihannes Pajunen nyt siis siirtymässä kokonaan rumpujen takaa lavan eteen? ” En ajatellut rummuista kokonaan luopua, vain osittain”, tarkentaa Pajunen, ”Keikoilla ois hyvä päästä framille ja mahdollistaahan se sit esimerkiksi ajoittaisen tuplakitaran. Lauluun on kans kiva keskittyä kunnolla, saa omista vajavaisista vokaalikyvyistä enemmän irti.”

Vihannes rumpalin roolista kiinnostuneet voivat ilmoittautua  osoitteeseen petripajunen(ät)gmail.com tai 70lv(ät)70lv.net.

Ramopunk-uutiset 8.3.14:

70-luvun Vihanneksiin uusi rumpali:

Vihannes Dalle

Tiukkojen ja pitkällisten seulontojen sekä karsintojen kautta 70-luvun Vihannesten rumpaliksi valikoitui punkhenkilö Kimmo ”Dalle” Dahlman, joka löytyy rumpujen takaa myös Ratpackissa ja Kimmo Liskomäen taustayhtyeessä.

Tiukat ja pitkät seulonnat ja karsinnat jäivät tosin yhteen rumpaliin: ”Dalle ilmaisi kiinnostuksensa hommaan. Lähetettiin materiaalia kuunteluun ja pidettiin treenit. Homma toimi varsin hyvin. Mitä sitä merta edemmäs”, toteaa Vihannes Pajunen, ”Dallehan on kuitenkin genren tunteva jne. Täytti ne odotukset joka sektorilla, mitä oli asetettu. Ekoissa treeneissä oli helppo ja mutkaton meininki, niin ajateltiin et siinähän se. Mietin aika paljon, ett millanen rumpali sopis hommaan ja Dalle on just sellanen.”

Bändi alun perin ”keikkarumpalia”, mutta toisin kävi ja Dalle liittyi bändiin vakionrumpaliski, sillä Pajunen on tykästynyt uuteen rooliinsa kakkoskitarassa: ”Kitarointi tuntui ja kuulosti sen verran hyvältä.”

Neljännen jäsenen myötä tuntevat Vihannekset saaneen yleensäkin uutta höyryä ja  uusi kombinaatio kuulemma tanssii ja soi jo treeneissäkin. ”Kaiken kaikkiaan bändiin tuli lisää rokkia sekä rollia. Olemme tyytyväisiä, mutta kehityskelpoisia edelleen”, miettii Pajunen. Tanssivamman, soivamman ja rokkenrollisemman 70-luvun Vihannekset pääsee todistamaan livenä 29. maaliskuuta Sture 21:ssä Helsingissä.

”Uskoisin et bändi alkaa toimia ihan uudella sykkeellä”, miettii Pajunen, ”Tuntui hiton vapauttavalta saada laulaa ilman rumpuja ja soittaa kitaroilla. Voidaan alkaa idioottikitaroinnin lisäks miettiä makeita juttuja …ja toisaalta pitää osata olla soittamattakin. Olemme tyytyväisiä, mutta kehityskelpoisia edelleen. Fiilis on erittäin hyvä.”

Rumpuihin ei Pajunen nyt Vihannesten kohdalla kaipaile: ”Dalle käyköön treeneissä ja hoitakoon tonttia. Mulla on nakuteltavaa muissakin yhteyksissä ja ainahan sitä kannuihin voi hypähtää jos mieli kovasti tekee.”

 

Kävijälaskuri