www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 16.2.14:

70-luvun Vihanneksilta cdep 29.3.

Woimasointu julkaisee 29.3. Sture21:ssä olevan keikan yhteydessä 70-luvun Vihannesten Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt) -cdep:n.

EP:lle tulee myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Non-Stop –albumilta lohkaistu, Vihannes Pajusen toimesta suomeksi muotoon Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt) kääntynyt Jason & The Scorchersin Pray For Me Mama (I'm a Gupsy Now). 70LV-sovitus on Vihannes Peten mukaan ”jokseenkin alkuperäisestä poikkeava”. Toisena kappaleena tulevalta levyltä on mukaan napattu Maanalainen armeija. Lisäksi mukana on akustisesti soitetut kappaleet Elävä kuollut ja Kaukoputki, joita ei ainakaan tässä muodossa tulla julkaisemaan missään muualla.

29.3. Ep:n julkaisua juhlistavat 29.3. keikkaillassa70-luvun Vihannesten lisäksi Kolkko Perintö ja Kimmo Liskomäki taustayhtyeineen.

Ramopunk-uutiset 25.3.14:

70-luvun Vihannekset kypsiä rukoilemaan 28.3.

70-luvun Vihannesten Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt) -cdep ilmestyy virallisesti 28. maaliskuuta ja levynjulkaisukeikka on seuraavana päivänä Sture 21:ssä Helsingissä.

Ellet satu keikalle pääsemään, voit levyä tilailla Woimasoinnulta. Fyysisen cdep:n lisäksi levy tulee myyntiin myös digikauppoihin heitä varten, joita oikean levyn omistaminen ei kiehdo.

Ep:llä on neljä biisiä. Nimibiisin lisäksi levyltä löytyy myös Maanalainen armeija, sekä tätä julkaisua varten tehdyt akustiset versiot kappaleista Elävä kuollut ja Kaukoputki.

Jotta kaikki menisi Woimasoinnun perinteiden mukaan, missään kohtaa painoprosessia ei ollut mitään ongelmaa… No eihän se Woimasoinnun perinne niin mennyt!

Eli jotta perinteitä päästään noudattamaan, prosessin täytyy tökkiä jossain: ”Levyt tökkäs DHL:n haltuun Suomeen maanantaina aamulla klo. 6.10. Kyselivät vähän lisätietoa tullausta varten ja saivat tietonsa suhteellisen pian. Sitten mitään ei tapahtunutkaan ennen kuin havahduin perjantaina kyselemään. Yleensä nuo tulevat valoa nopeammin kotiin, kun ovat tulleet maahan. Nyt siis ei. Jos ei levyt tule aivan heti alkuviikosta, ei fyysistä levyä saa Supersoundsille ajoissa… mutta keikalta sitten viimeistään”, tilittää Woimasoinnun Hannu.

 

Kävijälaskuri