www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Non-Stop-levy ramopunk-uutissa 2014-

Katso myös:

Non-Stop levyn vaiheita 2012

Non-Stop-levyn vaiheita 2013

Ramopunk-uutiset 5.1.14:

Levyä tulossa:

70-luvun Vihannesten pitkäsoitto

70-luvun Vihannekset aloitti pitkäsoittonsa tekemisen huhtikuussa 2012 ja saman vuoden lopulla Ramopunk-uutisissa kerrottiin levyn olevan miksausta vaille valmiina... Tuntumaksi jäi, että kyllähän se levy nyt vuoden 2013 aikana olisi tulossa julkaisuun, mutta ei sitten tullutkaan. Onnekseen Vihannes Pajunen ei tällä kertaa luvannut syövänsä tennariaan, jos levy ei ilmesty vuonna 2013.

Nyt näyttää vakavasti siltä, että Woimasointu on julkaisemassa levyn tänä vuonna. Aikataulu on kuulemma auki, mutta Woimasoinnun Hannu lupailee ajankohdaksi keväällä 2014.

Ramopunk-uutiset 6.1.14:

70LV-haastattelu:

Non-Stop-projekti 2012-2014

Woimasointu julkaisi vuoden 2014 ensipäivinä tiedon, että 70-luvun Vihannesten pitkäsoitto on tulossa julkaisuun keväällä 2014. Levyn teko alkoi jo keväällä 2012 ja saman vuoden lopulla tuli tietoa, että äänitykset olivat valmiina... Sen jälkeen on levyn julkaisua odoteltu jokunen hetki. Väkisin tulee mieleen, että levyksiä lienee hierottu lisää kun aikaa on kulunut. Vai miten se meni. Haastattelussa mukana koko yhtye Pajunen, Michka ja Pete. Käykääpä lukemassa Ramopunk.comin 70-luvun vihannekset -osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 18.1.14:

70-luvun Vihannekset:

Poismyyty soundi

ja muita tarinoita Non-Stop-levystä

Woimasoinnun Hannu W kirjoitteli tarinaa 70-luvun Vihannesten Non-Stop-levyn synnytyksestä. Käykääpä lukemassa 70-luvun Vihannekset-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 9.7.14:

70-luvun Vihannekset:

Tipun pään pelastaminen viivästytti Non-Stop-levyn julkaisua

70-luvun Vihannesten Non-Stop -levy ehtii nippanappa Ramopunk-piknikille ja on siellä ennakkomyynnissä. Levyn virallinen ilmestymispäivä viikkoa myöhemmin 18. heinäkuuta, josta eteenpäin levyä saa sitten ostella muuallakin.

Levyn piti tulla julkaisuun jo aiemmin, mutta kannen painamisessa tuli ongelmia. ”Painossa meinasivat katkaista tipulta pään, eikä sitä voinut sallia. Kansitiedostot piti lähetellä pariin kolmeen kertaan, jotta saatiin tipun pää pidettyä paikallaan. Samalla tuli sitten tieto, että toukokuun lopun keikka peruuntui. Se oli vähän niin kuin julkkarikeikka, joten annettiin mennä sitten pitkäksi kunnolla …kesä ja silleen”, kertoo Woimasoinnun Hannu.

Tipun pään ymmärtää sitten paremmin, kun näkee levyn takakannen. ”Siinä on takakannen piirroksessa semmoinen pieni tipu yläreunassa ja meinasivat leikata siltä pään pois kannen leikkauksessa”, selvittää Hannu, ”emmehän semmoista brutaalia toimintaa voi sallia.”

 

Kävijälaskuri