www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 7.9.14:

Lavalla Janne ja Dalle. Kuvan basisti ei liity tapaukseen.

Mä taidan pistää kitaran toistaiseksi naulaan

70-luvun Vihannesten kitaristi vaihtui

70-luvun Vihannesten kitaristi on vaihtunut. Vihannes Michka on siirtynyt sivutiskille ja uusi vihannes on löytynyt tilalle. ”Olimme eräänä elokuisena iltana treenikämpällä Mäkkylän Kebabissa. Paita hiessä oltiin pari tuntia sahattu ja tultiin istuksimaan jääkaapin viereen sohvalle... "-Mä taidan pistää kitaran toistaiseksi naulaan ja keskittyä perhe-elämään." "-Aha!?" Siitä hetkestä alkoi 70LV:n kitaristivaihdon pohtiminen”, kertoo Vihannes Pajunen.

Kitaristiehdokas löytyi vain muutamaa päivää myöhemmin. Rumpali Vihannes Dallen ehdottaessa kaveriaan Jannea. Janne ja Dalle ovat soittaneet kimpassa mm. sellaisessa punk-bändeissä Low Down ja @FAK ja Dalle oli ilmeisesti havainnut kaverinsa olevan jo aika valmis vihannes...

”Jannelle biisit jakoon ja viikon päästä ekoihin treeneihin. Mitäs siinä sitten. Janne tais osata meidän biisit paremmin kuin me ikivihannekset. Seuraavissa treeneissä vähintään yhtä hyvä meininki ja todettiin, et tässähän tää bändi nyt olis. Tai ainakin tästä saadaan nuori ja nouseva, kehittyvä punkrock-yhtye”, kertoo Pajunen uuden kitaristin värväämisestä.

Tuore vihannes Vihannes Janne itse luonnehtii tilannetta näin: "Hitto, noh, nämä muutamat reenit on ollut hauska soittaa! 70-luvun Vihanneksilla on biisejä mun makuun ja luulen hoitavani tonttini hyvin tässä orkesterissa. Unohtamatta Dallen ja mun häiriintynyttä suhdetta."

Dramatiikkaa ei Michkan lähtöön liity. ”Ei niin minkäänlaista, valitettavasti”, vitsailee Pajunen, ”Michka mahtunee kanssamme edelleen samaan baariin ja kukaties vaikkapa lavalle asti.”

Vihannes Janne nähdään ensimmäisen kerran livenä lavalla Tampereella Keltaisessa Talossa lauantaina 4. lokakuuta. 70-luvun Vihannesten lisäksi keikalla esiintyvät Taistelukala ja Pesusienet Ehdolla! . ”Tulkaa kaikki sinne, jos mahdutte”, vinkkaa Pajunen.

 

Kävijälaskuri