www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Non-Stop levyn vaiheita 2012

Ramopunk-uutiset 29.3.12:

70-luvun Vihannekset 2012

70-luvun Vihannekset levyn tekoon

70-luvun Vihannekset aloittavat uuden levyn äänitykset 13.-15.4. Pitäjänmäellä, Finnvoxin naapurissa. ”Ulkopuolista tuottajaa ei tarvita”, kertoo Vihannes-Pajunen, ”teknistä jeesiä varmaan kylläkin.” Valmiita biisejä bändiltä löytyy 17 ja tähtäimessä on pitkäsoitto, jolle bändi on jo löytänyt julkaisijan. Levyn nimi on jo päätetty ja kannet viilausta vaille valmiina. Kannen tekijänä on 70-luvun Vihannesten hovitaiteilija Toni ”Tonde” Hietomaa.

”Fiilikset bändin sisällä sekä materiaalin, että yleismeiningin suhteen ovat korkealla”, hehkuttelee Pajunen.

Ramopunk-uutiset 19.12.12:

70LV keikalla Sture 21:ssä.

70LV:llä levy äänitettyjä

Uutispimennossa aikaa viettänyt 70-luvun Vihannekset ei ole ollut tyhjän panttina, vaan on äänitellyt pitkin syksyä leppoisalla tahdilla uutta levyä. Nyt levy on pääosin äänitetty. Miksaus vielä puuttuu ja julkaisuajankohta on auki. Keikoillekin bändillä olisi nyt haluja. "Heti alkuvuodesta kämpälle treenaamaan settiä ja miksei keikallekin suunnistettais", miettii Vihannes Pajunen ja heittää perään uuden vuoden toiveen: "Toivotaan vuodesta 2013 ramopunk-sektorilla innokasta, omaperäistä, tuotteliasta vuotta. Enemmän omaa ääntä vaikka joka bändiin. Mulla on ainakin fiilis, et uutta, tuoretta saundia sais tulla. Ramopunkin ei tarvitse jämähtää toistamaan samaa. En toivo blues-syndroomaa, en sanotus- enkä sävellyssektorilla. Uusia bändejä lisää ja jotain oikeesti säväyttävää. Mitään monimutkaista ei tarvita, mut tuntuu, et biisien tekoon ei panosteta tarpeeks. Tyydytään nopeisiin, helppoihin, kaluttuihin ratkaisuihin. Vai koskeeko tää sittenkin vaan omaa biisintekoani? Irti tylsyydestä."

Ramopunk-uutiset 15.2.13:

70LV:llä levy julkaisua vaille valmiina

70-luvun Vihanneksilla on levy lähes julkaisua vaille valmiina. Kannetkin ovat valmiina, vain miksaukset ja masterointi vielä puuttuu. Julkaisustakin on sovittu, mutta aikataulu on vielä auki.

 

Kävijälaskuri