www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

 

Share |

Ramopunk-uutiset 2.12.10:

Tuore 70-luvun Vihannes.

Vihannes Michka esittäytyy

Mä oon vuosimallin -71 helsinkiläinen, musiikista monipuolisesti kiinnostunut heppu. Punkkitaustaa mulla ei juurikaan ole. Pelleä oon aina diggaillut ja Luumäkiä tuli aikanaan seurailtua, mutta siinäpä se melkein on, jos nyt ei Eppujen varhaistuotantoa lasketa. Kuuntelen musaa laidasta laitaan ja hyvä biisi on aina hyvä biisi. Aika paljon tulee kuunneltua ihan uutta suomalaista ns. ug-kamaa, johtuen siitä, että vaikutan Mikseri.netin ylläpidossa.

Kitaransoittoni alkoi -88, kun minua pyydettiin bändiin soittamaan kitaraa, vaikka siihen saakka en ollut moiseen värkkiin juurikaan edes koskenut, saati sellaista soittanut. Tärkeintä oli silloin ja on nyt asenne.

Seurasi useita bändejä, joista kukaan ei ole kuullut ja joista harvan nimiä edes itsekään muistan, kunnes hommat syystä ja/tai toisesta hiipuivat. 90-luvun jälkimmäinen puolisko kului täysin ulkona
bändikuvioista.

Vuosituhannen vaihduttua homma lähti taas käyntiin ja viime vuodet olen vaikuttanut Vapaat Kädet -nimisessä suomirock-poppoossa, sekä Laavassa, joka ollaan nyt tosin asettamassa telakalle ja siinä mielessä Vihannes-pesti tulikin osuvaan saumaan.

Vapailla Käsillä oli joku aika sitten rumpaleiden suhteen "Spinal Tap -vaihe", jolloin Pajunenkin kävi pyörähtämässä yhden keikan verran. Tuo ei silloin poikinut sen kummempaa, mutta kun 70LV päätettiin ottaa sulamaan, sainkin yllätyksekseni yhteydenoton koskien kitaristin pestiä.

Kuten todettua, aika oli sopiva ja kun arvelin hieman erilaisesta musiikkitaustastani huolimatta voivani hyvinkin sopia porukkaan, ei hommaa tarvinnut pitkään miettiä.

Vihannes Michka