www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

 

Share |

Ramopunk-uutiset 1.12.10:

Michka, Pete ja Pajunen yllätettynä Rotankolonakin tunnetusta Vihanneskellari II:sta Helsingin Suutarilassa.

70-luvun Vihannekset toimii jälleen

70-luvun Vihannekset on käynnistelemässä toimintaansa uudelleen. Bändin kaikessa kaikessa hiljaisuudessa värvännyt uuden, Michka-nimisen kitaristin. Keväällä 2010 eronnut Vihannes Pete on palannut takaisin basson varteen ja Vihannes Pajunen jatkaa laulavana rumpalina. Tällä triolla on syksyn aikana treenattu jo tusina vanhoja 70LV-biisejä ja työstetty kokonaan uutta ja ennen julkaisematontakin materiaalia "vähintäänkin EP:llisen verran". Keikkakalenterista löytyy jo keikka Ramopunk-piknikillä Haukivuorella 23.7.2011.

Ramopunkin "vanhempi vihannesosasto" ehti ennen pakasteeseen joutumistaan olla syksystä 2008 lähtien enemmän tai vähemmän sekaannuksen ja hajaannuksen tilassa aina kesällä 2010  tapahtuneeseen lopettamiseensa saakka. Siihen mahtui mm. joitakin hienoja keikkoja, eroamista, uutta kokoonpanoa ja peruttua esiintymistä. Viimeisen keikkansa 70-luvun Vihannekset soitti maaliskuussa 2009, jolloin lavalla nähtiin vielä alkuperäinen trio. Myöhempi nelihenkinen kokoonpano ei ehtinyt soittaa yhtään keikkaa.

"Virallisesti" bändi lopetti toimintansa 2.6.2010 Pajusen Ramopunk.comille antaman tiedotteen myötä.  Jo tuolloin Pajunen epäili, ettei 70LV välttämättä ole lopullisesti laitettu mullan alle ja totesi mahdollisen paluun tapahtuvan hyvällä kitaristilla varustettuna triona. Nyt ollaan sitten päästy siihen pisteeseen. Hienoa. Tervetuloa takaisin!