www.ramopunk.com 

Unicorn

Takaisin Unicorn etusivulle

UNICORN 4
• RAMONIAANINEN ROCK- JA SARJAKUVALEHTI • 4. NRO • SYKSY 92 • 10 MK •
Unicorn 4, syksy 92
1. PAINOS, 31.8.92.
© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 

UNICORN 4, sivu 21

RANTAVAHDIT

Kysyimme helsinkiläiseltä ramobändiltä Rantavahdeilta yhden kysymyksen, joka meni jotenkin näin: Selitä maailmankaikkeus, anna 2 käytännön esimerkkiä ja kerro loputkin elämästäsi. Vastaus muotoutui seuraavanlaiseksi:

"Rantavahdit perustettiin muistaakseni joskus '91 syksyllä. Kokis on muuten pysynyt samana, paitsi että rumpali vaihtui joskus alkuvuodesta '92. Keikkoja tuli tehtyä kymmenkunta ympäri Suomee, tai ei nyt ihan ympäri, mut noi Porit, Turut ja Suur-Helsingin menomestat katsastettiin. Louhelassa oli mun mielestä ehkä paras keikka... se oli ulkoilmakeikka, aurinko paisto.

Keväällä '92 tehtiin Porissa Ep, joka ilmesty heinäkuun lopussa. Tehtiinhän me se demo (Aloha!) joskus, mut se oli aika paska. Rantavahdit hajos pian Louhelan keikan jälkeen.

Jouni Ahola, laulu, ei mitään koulutusta, töissä levydivarissa, 22 v.
Kari Laine, kitara, työtön yo, 21 v.
Hannu Ahola, basso, työtön, 21 v.
Rimpe, rummut, työtön, 17 v.

Kaikki kuunnellaan hirveesti musaa ja käydään festareilla. Hannu pelaa pesistä Saunakallion Sauhussa!

Lempikaakao on Suomen kovin surfpunkbändi. Mikään muu ei iske niin lujaa ku ns. ramokama, muut kaikki kyl kolisee aikalailla. Ramopop ei kolise. Nirvanan keikka Roskildessa oli pettymys... onhan niillä hyviä biisejä mut kyllä esim. Die Toten Hosen oli paljon kovempi livenä. Nirvana on taidetta siinä missä muutkin. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. Hahhahhaa nyt on ensimmäisen vitsin vuoro... Onko Ramones seniili? Ei, se on toi mississippi. Hohohohoo! Jaa että tunnetaanko muita hengenheimolaisia... no joo, joitain. Mut Lempikaakaon jätkät... niiden täytyy olla hauskoja heppuja. Niitten on pakko olla. Saisivat tulla tännepäin keikalle. Paras tennariväri? Tyhmä kysymys! (eikä ole! lat.)

Sanotaan vaikka että pienlehdet on pelkkää plussaa. Muista voipi jättää kommentoimatta ku vastauksesta tulis kuitenkin niin korni että alkaa vituttaa. Sit kun alkaa vituttaa, ni siihen auttaa vain kiikareilla aurinkoon katseleminen."

© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 

Kävijälaskuri