www.ramopunk.com 

Unicorn

Takaisin Unicorn etusivulle

UNICORN 2
- Get your kicks with an unicorn - 1991 - toka numero - 5 mk -
Unicorn 2, Loppukesä '91
Painettu 10.10.91
2. PAINOS
© Tiina, Tepis
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 


UNICORN 2, sivu 5

PIIRI PIENI PYÖRII...

  * Blitzkrieg Boyshan loppui eli hajosi jokunen aika sitten (Nyyh!), mutta ei syytä huoleen, raunioilla on liikettä: Ex-Blitzari-rumpali Mikko vaikuttaa tätä nykyä Cretins-nimisessä yhtyeessä, siis ramo-linjalla pysyen.

  * Boikotoikaa Musiikki-Fazeria! Kuka haluaa levynhinnoissa maksaa diskohyllyn ylläpidon ja retiisimäisten myyjien palkat (ja lomarahatkin vielä!)? Klamydian Älpee:kin maksaa siellä 72.50 eli vaivaiset 40:- enemmän kuin esim. Oskun divarissa (Maksamaton mainos!) Suosikaa pieniä!

  * Ne Luumäet, luunkova pala Suomen pändi-eliittiä pitää keikkataukoa onnellisten perhetapahtumien sarjan johdosta. Ruisrockin keikalla saamme siis pärjätä hamaan tulevaisuuteen saakka. Taputuksia Joeylle, Petelle ja daameilleen, jotka näin siirtävät Luumäki-geenejä jälkipolville...

  * Suuressa maailmassa on aikojen takaisen punk-ihmeen Boysin tuotantoa vinyylöity lisää - Alternative Chart Bustersia ja pändin nimellä kulkevaa eka levyä pitäisi saada siis.

  * Tukholmassa kannattaa käydä Gamla Stanissa Seriebodenissa, hinnat alkaa 1 kruunusta ja valikoimat on suht hyvät, tosin englanniksi aika pienet ja suomeks epäilyttävät - onko Regina ja Nykyposti sarjakuvaa...?? Seriebodenista pari korttelia on hyvä, naminami-levykauppa jonka vanhapunk- ja ränttätänttä-valikoimat vetää naamalle virneen. Västerlånggatanilta löytyy mainos.


© Tiina, Tepis
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com