www.ramopunk.com

Ramobiisejä Rocket Recordsin 

kokoelmilla 2012

Rocket Recordsin kokoelmilla nähtiin vuonna 2012 kiitettävästi myös ramobändejä. Mukaan pääsivät Rehtorit, Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit, Pojat ja Rehtori Mikkola soolobiisillä. Kokoelmat olivat esillä myös ramopunk-uutisissa...

Ramopunk-uutiset 18.8.12:

Ramobändejä Rocket Recordsin kokoelmalla

Rocket Records julkaisee 14.9. radiopromotioon suunnatun Musiikin juhlaa 1 -kokoelmalevyn, jossa on mukana 20 biisiä sekä levy-yhtiön aiemmin julkaistuilta, että tulevilta levyiltä.  Kokoelmalla on ramopunk-bändeistä mukana on Rehtorit kappaleella Me autetaan sua, Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit Kropassa -biisillä karvoja ja Pojat peräti kahden kappaleen verran:  Ketä sä rakastat -levyltä mukana on Lottovoitto ja vuonna 2013 julkaisuun tulevalta levyltä biisi Maailmanloppu

Lisätietoa kokoelmasta löytyy Rocket Recordsin nettisivuilta täältä.

Ramopunk-uutiset 20.10.12:

Rehtori Mikkolalta soolobiisi 

Rocket Recordsin kokoelmalle

Rehtori Mikkolan soolobiisi Viesti avaruudesta julkaistaan 23.11.12 Rocket Recordsin  Musiikin juhlaa 2 -kokoelmalla. 

"Puolivahingossahan tuo styge Musiikin juhlaa 2-kokoelmalle päätyi. Viesti avaruudesta oli alunperin tarkoitettu Rehtoreille, mutta ajattelin hetken mielijohteesta tarjota tekemääni versiota Rocketin kokoelmalle, kun Rehtorit on pitkän tauon jälkeen vasta käynnistelemässä koneitaan. Rocket Records näytti biisille vihreää valoa ja asia oli sillä selvä. Biisi saattaa päätyä myös Rehtoreiden käsitellyyn. Katsotaan kuinka käy",  kertoo Rehtori-basisti Mikkola.

Kyseessä ei ole mikään mies ja kitara biisi, vaan kokoelmalla on mukana täysi rock'n'roll-bändi, tosin sjokaisessa soittimissa on Rehtori Mikkola itse: "Täysi rähinä on päällä, mutta ihan itsekseni meuhkasin. Itse myös äänitin ja miksasin koko hoidon Serpent Studiossa. Masteroinnin sentään jätin ammattilaisen, eli Tuomo Valtosen tehtäväksi. Lopullista versiota en ole itsekään vielä kuullut"

Biisiä Mikkola ei suostu sen kummemmin analysoimaan. Kappaleessa mainitaan mm. avaruus, eduskunta, määrärahat, lääkäri ja paavi, joten siitä vaan arvailemaan, mistä on kysymys. Kuuntelemalla asia selviää tarkemmin.

Mitään soolouraa ei Rehtoreiden basisti ole virittelemässä, mutta ei hän myöskään sulje pois vastaavanlaisia irtobiisi-projekteja.  "Mitään bassosoolouraa en ainakaan aio aloittaa", murahtaa Rehtori Mikkola keskustelun loppuun.

Ramopunk-uutiset 20.10.12:

Ramobändejä Rocket Recordsin 

Musiikin juhlaa 2 -kokoelmalla

Rocket Records julkaisee 23.11.12 Musiikin juhlaa 2 -kokoelmalevyn, jossa on mukana 20 biisiä.  Kokoelmalla on ramopunk-bändeistä mukana Pojat kahdella kappaleella Mie en tunne mitään ja Yö-yhtye. Rehtoreilta mukana on Mikä ihmisiä vaivaa ja Kimmo Liskomäen Pitkiltä Kalsareilta Sä et saa mua kii. Neljäs ramopunkhenkinen artisti kokoelmalevyllä on Rehtorien basisti Rehtori Mikkola kappaleella Viesti avaruudesta.

Lisätietoa kokoelmasta löytyy Rocket Recordsin nettisivuilta täältä.

 

Kävijälaskuri