www.ramopunk.com 

Kultainen pesäpallomaila, Häiriköiden Erkko Salosen käsityötä. Kuva: J-P. Laitio

Kultainen pesäpallomaila 2004 www.ramopunk.comille

Woimasointu levy-yhtiön tiedote:

Kultainen pesäpallomaila -palkinto www.ramopunk.com:ille

3.7.2004 Hämeenlinnassa yökerho Kaupparissa Ämyrockin päätösklubilla Retkibanaani -orkesterin 10-vuotiskeikan yhteydessä jaettiin ensimmäistä kertaa Ramoneshenkisen nahkatakki- ja tennariväen Kultainen pesäpallomaila -palkinto. Palkinto luovutettiin www.ramopunk.com -internetsivuston pitäjälle Mika Vesteriselle. Sivuilta löytyy mm. suomalaiset ramopunk-uutiset, bändien haastatteluja, keikka-arvioita ja vieraskirja ramohenkisen musiikin ystävien yhteydenpitoon.

Arvovaltaisen tuomariston perusteluissa todetaan mm. "riippuvuutta aiheuttava, usein päivitettävä infopiste ja kokoontumispaikka hyvän musiikin ystäville" sekä "sivusto on ollut mukana aktivoimassa jo olemassa olevia bändejä ja kaivamassa jo kerran kuopattuja bändejä eloon haudan takaa saattamalla yhteen samanhenkisiä ihmisiä". Palkinto tullaan jakamaan jatkossa vuosittain alan ansioituneelle taholle. Palkinnon lahjoittivat winyylilevy-yhtiö Woimasointu ja punkbändi Häiriköt.

Lisätietoja: info@woimasointu.com

 

Kultaisella pesäpallomailalla omat nettisivut

Kretiinit-yhtyeen laulaja-kitaristi JP Kretiini on tehnyt nahkatakki- ja tennariväen Kultainen pesäpallomaila -palkinnolle omat kotisivut. Sivuilta löytyy juttua mm. palkinnon taustasta ja tulevaisuudessa siellä seuraillaan miten ja kenelle seuraava palkinto tullaan antamaan. Sivuihin voi käydä tutustumassa täällä.

 

Kultainen pesäpallomaila SUE:n uutisissa

Musiikkilehti SUE uutisoi ramopunkkien Kultaisen pesäpallomailapalkinnon Jutun voi käydä lukemassa lehtileikkeistä täältä