www.ramopunk.com

Ramopunk-tarinoita etsitään

Suomalaisen ramopunkin tarinaa kootaan kirjaksi. Faneja ja aktiiveja kaivataan osallistumaan kirjan sisällön tuottamiseen kirjoittamalla genren bändeistä ja ramopunk-tapahtumista yms. Myös valokuvia lähettämällä voit osallistua kirjan syntymiseen.

Tarinoiden aihepiirejä:

- Bändit, niiden musa, levyt, keikat, kaikki bändin ympärille liittynyt touhu, jäsenten väliset kemiat, kriisit ja riidat siltä osin, miten asia sinua koskettaa. Onko jokin muu asia kuohahduttanut? 

- Miksi joku bändi sinua koskettaa? 

- Rakkain muistosi sinusta ja ramopunk-bändistä. 

- Voit kertoa myös kokemuksiasi erilaisista ramopunk-tapahtumista. Osa ramopunkeista on esimerkiksi käynyt kaikissa ja osa melkein kaikissa Converse-kerhon happeningeissa. Miksi? Ramopunk-tapahtumat muutenkin ovat yksi käsittelyn kohde. Kommenttia niistä.

- M!kan Ramopunk.com -sivusto, uutiset ja vieraskirja: ramokansan keskustori, vai mitä se on? Miksi sinne pitää pälyillä koko ajan, jopa kesken työpäivän...?

Kysymysvinkkejä bändeille

Kukin bändi saa vuorollaan oman kysymyslistansa, jota olen ilmoittanut täydentäväni sitä mukaa, kun ilmenee uusia näkökohtia. Teidänkin mielipiteet olivat arvokkaita: vinkkejä erilaisiin kysymyksiin, mitä halutaan saada talteen! Muista, että jutun tai juttujen ei tarvitse olla välttämättä pitkiä. Yksi hyvä kommentti jostakin asiasta saattaa olla se timanttinen lause, jota oli
siihen kohtaan kaivattu.

Lyhytkin kommentti voi olla hyvin tarpeellinen

Muista, että jutun tai juttujen ei tarvitse olla välttämättä pitkiä. Yksi hyvä kommentti jostakin asiasta saattaa olla se timanttinen lause, jota oli siihen kohtaan kaivattu.

Mahduta tarinasi yhdelle Word-arkille. Jos liität mukaan tapahtumaan tai bändiin liittyvän valokuvan, liitä pvm, paikka ja kuvaajan nimi. Kuva jpg-muodossa. Tarinoita otetaan vastaan heti. Aikaa tarinoiden lähettämiseen on vuoden lokakuun loppuun 2009.

Välitä tietoa eteenpäin

Kaikkien aktiivien yhteystietoja minulla vielä ole. Toivon teidän avulla saavani myös niitä. Voit myös välittää tämän kaverillesi ja pyytää häntä itse lähettämään nimensä ja sähköpostisoitteensa minulle.

Aiheiston julkaisulupa

Täytä myös lupalomake, jossa annat suostumuksesi julkaista kertomuksesi ja kuvat. Katso tämän sivun loppuun!

Leikkimielistä gallupia

Leikkimielisenä gallupina listaa myös 3 mielestäsi parasta Ramones-kappaletta sekä 6 parasta kotimaista ramopunk-kappaletta. Vaikka tehtävä on haastava, aseta kappaleet paremmuusjärjestykseen. Kappaleiden on oltava julkaistuja kappaleita. Lähettäjän koko nimi sekä kutsumanimi on myös hyvä liittää mukaan.

Sähköpostiosoite, johon kuvia ja tarinoita voi lähettää ja josta voi kysellä lisätietoja:

jekekelmi@hotmail.com

Jari ”Jeke” Marjala

Tämmöinen teksti tulisi liittää kirjaa varten toimitettuun materiaaliin:

LUPA LÄHETTÄMÄNI MATERIAALIN KÄYTÖSTÄ

Tällä sopimuksella annan täyden suostumukseni käyttää kirjoittamaani tarinaa/tarinoita ja

lähettämääni valokuvaa/valokuvia suomalaisesta ramopunkista kertovassa kirjassa.

Vakuutan, että minulla on kaikki tarvittavat oikeudet kuvan ja tekstin käyttöön ja luovutan ne

Jari Marjalan käyttöön kirjan julkaisua varten veloituksetta. Nimelläni ja yhteystiedoillani vahvistan tämän sopimuksen.

 

Päiväys:

Nimi ja yhteystiedot: