M!kan RamoPunk-SiVuT

Danny seis!

Kommentti:

Make-poika Pojat-yhtyeestä

Danny seis etusivulle

 

Kun asia ei edennyt hyvällä, niin sitten jotenkin muuten. Ja pienikin on oikeutettu puolustamaan oikeuksiaan vai etkö ole samaa mieltä; one man, one vote, eikös niin?

Samalla tuli ehkä (toivottavasti) tehtyä tapauksesta ennakkotapaus eli muiden suomalaisten bändien ei tarvitse pelätä näkevänsä oman bändinsä nimisen bändin esiintyvän jossain tai tekevän nimellään levyä. Ei tarvitse pelätä mennessään mielibändinsä/esiintyjänsä keikalle, että siellä onkin joku täysin muu vieras esiintyjä, jolla vain sattui olemaan sama nimi...

Tähän sopii taas kerran lainata Martti Ripaojaa (Savon Sanomat 4.4.03) eli
"Entä jos Warner on oikeassa näkökannassaan, että Pojat on vain suomenkielen yleissana, jonka käyttämistä missä tahansa kokoonpanossa ei mikään estä? Silloin riennän välittömästi ostamaan haitarin ja myymään itselleni keikkoja muun muassa yleisnimellä Yö, Yölintu, Aikakone, Mamba, Apulanta ja Tehosekoitin."

Vai haluaisitko sinä perustaa bändin huomataksesi, että kaikki muutkin ovat oikeutettuja käyttämään bändisi nimeä, vaikka olisit tehnyt useita levyjä ja keikkoja?

Summa summarum: Jos Warner, Lipsanen/Kansa/Aro (Jive Väänäsen eli edusmiehensä suulla) olisivat sanoneet, että sori ja emme käytä enää nimeä Pojat, koska se on varattu, asiaa ei koskaan olisi puitu sen enempää. Mutta koska kyseiset tahot lähettämistämme meileistä huolimatta olivat niin jääräpäisiä ja ylimielisiä (eivät joko vastanneet ollenkaan tai vastasivat, että "mitä sitten"), asia eteni näin.

Make-Poika, Pojat, Pojat-yhtyeen kotisivujen vieraskirjassa 9.4.03