M!kan RamoPunk-SiVuT

Danny seis!

Pojat vs. "Pojat" artikkeleita

Pojat-Warner-kirjeet sisällysluetteloon

  

OIKAISUVAATIMUS

Me, Pojat -yhtye, olemme saaneet tietoomme, että viihdetaiteilijat Lipsanen, Puputti ja Kansa esiintyvät ja levyttävät käyttäen meidän yhtyeemme nimeä.

Pojat -yhtye on toiminut aktiivisesti vuodesta 1989 saakka tehden itseään tunnetuksi niin levyillä kuin lavoillakin. Yhtyeeseemme kuuluu tällä hetkellä herrat nimeltä Marko Kantola, Make Virtanen, Paavo Haapio ja Miika Söderholm. Missään vaiheessa bändiin ei ole kuulunut Lipsanen, Puputti tai Kansa.

Levytyksiä vuosien varrella on tehty useita (Poko Rekords, Ayshire levyt, Woimasointu records), keikkoja kasapäin ja yksi singlelistan ykkössijakin on saavutettu. Nimi Pojat on näin ollen vakiintunut meidän käyttöömme, emmekä hyväksy että sitä käytetään muissa yhteyksissä ja muiden artistien toimesta.
Nimemme väärinkäyttö on erittäin haitallista uramme kannalta, varsinkin koska Pojat -yhtye on yhä aktiivinen, julkaisemassa uutta albumia ja lähdössä sitä tukeville keikoille.

Me vaadimme että:

1.      Danny, Markku Aro ja Tapani Kansa eivät vastedes esiinny nimellä Pojat


2.      Warner ei julkaise enää yhtään levytystä joka kantaa nimeä Pojat, eikä myöskään enää toimita jälleenmyyjille

         Alkuperäiset klassikot -kokoelmaa nimellä Pojat, vaan nimi pitää olla poistettu levynkannesta tai korvattu jollain

         muulla, joka ei ole Pojat-johdannainen.

Lisäksi  vaadimme, että  em. viihdetaiteilijoiden sekä Warner -yhtiön edustajan laativan ja allekirjoittavan dokumentin, jossa lupaudutaan yllä mainittuihin ehtoihin.

Jos Lipsanen, Puputti ja Kansa haluavat apua uuden nimen keksimiseen osallistumme mielellämme ideointiin. Esimerkiksi Eppu Normaali tai Popeda saattaisivat olla myyviä nimiä.

Toivomme Teidän ryhtyvän pikaisesti toimenpiteisiin.

Terveisin

Miika Söderholm, Make Virtanen, Marko Kantola ja Paavo Haapio eli POJAT -yhtye.

Yhtyeen historiaan ja nykyhetkeen voi käydä tutustumassa nettisivuillamme http://pojat.niitti.net