www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

Elämä on Punk - Lisää liimaa! 5.5.12 Punk in Finlandissa

Elämä on Punk - Lisää Liimaa! 5.5.12. Facebookissa

 

Share |

Kuopio 5.5.12

Elämä on Punk - Lisää liimaa! 

-keikkainfoa

Elämä on Punk on Ramopunk.comin ja muutaman punk-aktivistin DIY-asenteella pyörittämä punk ja ramopunk –tapahtuma, joita järjestetään Kuopiossa ja Tampereella. Tälle kertaa juhlitaan Ramopunk.com sivuston 10-vuotista taivalta neljän yhtyeen voimin.

Sisällysluettelo:

Esiintyjät

Elämä on Punk Kuopiossa 5.5.

Hätä-Ratkaisu Kuopion torilla 12.00

Liput ennakkomyynnissä

Soitto alkaa klo 20.00

Suomen laajin punk-aiheinen internet-sivusto:

Ramopunk.com 10 vuotta - Yli 2000 nettisivua punkkia

Woimasoinnulta 10-vuotisjuhlalevyjen sarja

Majoitusta Kuopiossa

Tapahtumapaikkana:

Resistori Klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Haluatko lisätietoja?

Bileissä myynnissä Elämä on Punk t-paitoja.

Esiintyjinä:

Häiriköt

Delta Force 2

Nuoret Sankarit

Amputaatio

Häiriköt (kuva Santtu Särkäs).

Elämä on Punk Kuopiossa 5.5.

Kymmenenvuotiaan Ramopunk.com -nettisivuston syntymäpäiviä juhlittiin jo päätapahtumassa Tampereella 9-10.3. kahden päivän ajan ja 17 keikan verran. Tapahtuman liput myytiin Tiketissä loppuun pari kuukautta ennakkoon.  Koska sivusto on kuopiolainen, Tampereella järjestetyille 10-vuotisjuhlille piti tietenkin järjestää jatkoa myös kotikaupunkiin. Resistori Klubilla juhlitaankin nyt 13. Elämä on Punk Vol.13:sta sivuston kymmenvuotista taivalta neljän yhtyeen voimin.

Häiriköt ei aikataulusyistä päässyt vaikka halua ja yritystä oli pariinkin otteeseen ja olisi siellä kuulunut ehdottomaan pääesiintyjäkaartiin. 10v-bileille oli alkujaankin ajatuksena väsäillä vähän jatketta Kuopioon ja parempaa esiintyjää ei siihen tarkoitukseen löytyisikään, kun oman tyylilajinsa kovin bändi Häiriköt. Koko keväänä Häiriköt soittaa Tulevaisuus on musta -levyn julkaisua juhlistaakseen vain 5-6 keikkaa kolmena viikonloppuna ja onneksi yksi saatiin sovittua Kuopioon.

Toisena pääesiintyjänä nähdään metallia punkkiinsa sekoittava intensiivisestä esiintymisestään tunnettu jyväskyläislähtöinen Delta Force II. Joensuusta Kuopioon saapuu punkpiireissä suurta huomiota ja kehuja saanut nuori punkyhtye Nuoret Sankarit ja Kuopion punk skeneä edustaa hienoksi livebändiksi kehittynyt ja ehkä kovin kuopiolainen hc-punkbändi Amputaatio.

Amputaatio ja Nuoret Sankarit.

Hätä-Ratkaisu  (kuva: Sanna).

Hätä-Ratkaisu Kuopion torilla 12.00

Kuopiolaisen Ratkaisu-yhtyeen vajaamiehinen kokoonpano Hätä-Ratkaisu mainostaa Elämä on Punkkia ja soittaa Kuopio torilla 5.5. klo 12.00 alkaen osana edellisenä päivänä alkanutta Lähiö Tour -kiertuettaan.

Liput ennakkomyynnissä

Resistori Klubi on pieni paikka, joten lipun ostaminen ennakkoon saattaa olla ihan kannattavaa, varsinkin jos tulee paikalle pidemmän matkan takaa. Ennakkomyynti tapahtuu vanhanaikaisesti tyylillä "rahat tilille ja nimi listaan ovelle". Tarkempia ohjeita saa sähköpostilla tästä osoitteesta: mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ennakkolippuja voi ostaa myös Resistori Klubilta

Ennakkolipun ostaminen onnistuu myös Resistori Klubin tiskiltä käteisellä. Korttimaksut eivät lippuihin kelpaa.

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä, jotta ehditään vielä käyttämättä jääneet asiakaspaikat myydä ovelta halukkaille. Jos nyt jotain ylivoimasta estettä on ehtiä tuohon klo 21.00 mennessä paikalle, niin asiasta voidaan sopia erikseen. Muutenkin kannattaa olla ajoissa, sillä soitto alkaa tasan kello 20.00.

Soitto alkaa klo 20.00

Huomatkaa, että Soitto alkaa aikaisin - tasan klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyjiä on neljä ja Resistori Klubin  naapurit pitävät huolen tarvittaessa vaikka poliisin voimin, että soittometeli loppuu ajallaan,eli noin kello 23.00.

Kuten kaikki Klubilla aikaisemmin vierailleet tietävät, on baari aika pieni ja sitäkin ajatellen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ettei huonolla tuurilla joudu jäämään kadulle soittoa kuuntelemaan...

Yli 1.000.000 kävijää Ramopunk.comin ensimmäisen toimintavuoden lopulla 31.1.2003 käynnistyneessä kävijälaskurissa tuli 1.000.000 täyteen 27.9.2011 (Kuva: SS).

Suomen laajin punk-aiheinen internet-sivusto:

Ramopunk.com 10 vuotta - Yli 2000 nettisivua punkkia

Ramopunk.comista löytyy yli 2000 nettisivua pääosin punkin vahvasti Ramones-vaikutteiseen ramopunk genreen liittyen, mutta mukana on myös mm. Punk Kuopio –teemaa. Sivuston toiminta on myös laajentunut Kuopiossa ja Tampereella järjestettäviin Elämä on Punk –tapahtumiin ja vuodesta 2009 lähtien julkaistuun Havana Bananas –punklehteen.

10v-levyjen Yy!, Kaa! ja Koo! –kannet.

Woimasoinnulta 10-vuotisjuhlalevyjen sarja

10-vuotisjuhlan kunniaksi espoolainen Woimasointu –levy-yhtiö julkaisee neljän kokoelma ep:n sarjan Yy!,  Kaa!, Koo! ja Nee!, joiden kansista tulee muodostumaan yhtenäinen Ramones –aiheinen kansipiirros.

Levyillä on mukana pääosin ennen julkaisemattomilla kappaleilla pitkälle toistakymmentä ramopunk-bändiä.. Levy sarjasta on tähän mennessä julkaistu kolme osaa, Nee! on vielä julkaisematta.

Lisää tietoa 10v-levystä löytyy toisaalta Ramopunk.comista täältä.

Majoitusvinkkejä Kuopiosta.

Tapahtumapaikkana:

Resistori Klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti punk–henkinen soittopaikka Resistori K-klubi (ex. K-klubi) on kuopiolaisen underground-meiningin sydän. 

Resistori Klubin edeltäjä, K-klubi on ollut yksi merkittävä syy siihen, että Kuopion punk scene on päässyt kehittymään, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, minne niin paikalliset, kuin vierailevatkin punkbändit ovat helposti päässeet soittamaan. Se onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen. Resistori-Klubi  löytyy osoitteesta Vuorikatu 14.

Havana Bananas -lehdet myynnissä näissäkin bileissä

The Havana Bananas Vol. 8 julkaistu! 

Lehteä myyvät Kuopiossa Resistori Klubi, Daiga Daiga Duu ja Levykauppa Äx

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri