www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

Elämä on Punk Vol.11 Punk in Finlandissa

Elämä on Punk 12.11.11. Facebookissa

 

Share |

Kuopio 12.11.11

Elämä on Punk Vol.11 -keikkainfoa

Elämä on Punk on Ramopunk.comin ja muutaman punk-aktivistin DIY-asenteella pyörittämä punk ja ramopunk –tapahtuma, joita järjestetään Kuopiossa ja Tampereella.

 

Kohu-63

Esiintyjinä:

Kohu-63

Kivesveto GoGo

Psykoterapia

Johannes Avenger

Vierailevina esiintyjinä tällä kertaa Punk legenda Kohu-63 ja yksi parhaita, ellei paras suomalainen 77-punk bändi Kivesveto GoGo suoraan Kymenlaakson New Yorkista Kouvolasta.
Psykoterapia on edesmenneen Iskuryhmän keulakuvan ja laulavan luonnonlapsen IR-Pasin uusi ramopunk-bändi. Kitaraa bändissä soittaa Sanktion laulaja Tommi Moilanen ja keikka on bändin ensimmäinen. Neljäntenä bändinä soittaa kuopiolainen hc-bändi Johannes Avenger. Paikkana on omistajaa vaihtanut entinen K-klubi, nykyinen Resistori Klubi.

 

Kivesveto GoGo (Kuva: M!ka).

Psykoterapia ja Johannes Avenger (kuva: M!ka).

Liput ennakkomyynnissä

Resistori Klubi on pieni paikka, joten lipun ostaminen ennakkoon saattaa olla ihan kannattavaa, varsinkin jos tulee paikalle pidemmän matkan takaa. Ennakkomyynti tapahtuu vanhanaikaisesti tyylillä "rahat tilille ja nimi listaan ovelle". Tarkempia ohjeita saa sähköpostilla tästä osoitteesta: mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ennakkolippuja voi ostaa myös Resistori Klubilta

Ennakkolipun ostaminen onnistuu myös Resistori Klubin tiskiltä käteisellä. Korttimaksut eivät lippuihin kelpaa.

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä, jotta ehditään vielä käyttämättä jääneet asiakaspaikat myydä ovelta halukkaille. Jos nyt jotain ylivoimasta estettä on ehtiä tuohon klo 21.00 mennessä paikalle, niin asiasta voidaan sopia erikseen. Muutenkin kannattaa olla ajoissa, sillä soitto alkaa tasan kello 20.00.

Soitto alkaa klo 20.00

Huomatkaa, että Soitto alkaa aikaisin - tasan klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyjiä on neljä ja Resistori Klubin  naapurit pitävät huolen tarvittaessa vaikka poliisin voimin, että soittometeli loppuu ajallaan,eli noin kello 23.00.

Kuten kaikki Klubilla aikaisemmin vierailleet tietävät, on baari aika pieni ja sitäkin ajatellen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ettei huonolla tuurilla joudu jäämään kadulle soittoa kuuntelemaan...

Majoitusvinkkejä Kuopiosta.

Tapahtumapaikkana:

Resistori Klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti punk–henkinen soittopaikka Resistori K-klubi (ex. K-klubi) on kuopiolaisen underground-meiningin sydän. 

Resistori Klubin edeltäjä, K-klubi on ollut yksi merkittävä syy siihen, että Kuopion punk scene on päässyt kehittymään, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, minne niin paikalliset, kuin vierailevatkin punkbändit ovat helposti päässeet soittamaan. Se onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen. Resistori-Klubi  löytyy osoitteesta Vuorikatu 14.

Havana Bananas -lehdet myynnissä näissäkin bileissä

The Havana Bananas Vol. 6 julkaistu! 

Lehteä myyvät Kuopiossa Resistori Klubi, Daiga Daiga Duu ja Levykauppa Äx

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri