www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

Elämä on Punk 16.4.2011 Punk in Finlandin foorumissa

Elämä on Punk 16.4.2011 Facebookissa

 

Share |

Kuopio 16.4.11

Elämä on Punk Vol.10 -keikkainfoa

Elämä on Punk on Ramopunk.comin ja muutaman punk-aktivistin DIY-asenteella pyörittämä punk ja ramopunk –tapahtuma, joita järjestetään Kuopiossa ja Tampereella.

Elämä on Punk 10 Havana Bananas Vol.5 -lehdessä.

Esiintyjinä:

Häiriköt

Real Vacation

Peter Punk & The Lost Boys

Amputaatio

Märkä Läikkä

*

Hätä-Ratkaisu

(Hätä-Ratkaisu esiintyy katusoittojana Torilla Kirjastokadulla ja Vuorikadulla klo. 12.00 - 18.50)

Häiriköt

Liput ennakkomyynnissä

K-klubi on pieni paikka ja muutama edellinen Kuopion Elämä on Punk -tapahtuma on myyty loppuun, joten lipun ostaminen ennakkoon saattaa olla ihan kannattavaa, varsinkin jos tulee paikalle pidemmän matkan takaa. Ennakkomyynti tapahtuu vanhanaikaisesti tyylillä "rahat tilille ja nimi listaan ovelle". Tarkempia ohjeita saa sähköpostilla tästä osoitteesta: mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ennakkolippuja voi ostaa myös K-klubin tiskiltä.

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä, jotta ehditään vielä käyttämättä jääneet asiakaspaikat myydä ovelta halukkaille. Jos nyt jotain ylivoimasta estettä on ehtiä tuohon klo 21.00 mennessä paikalle, niin asiasta voidaan sopia erikseen. Muutenkin kannattaa olla ajoissa, sillä soitto alkaa tasan kello 19.00.

Peter Punk & The Lost Boys (kuva: M!ka).

Soitto alkaa klo 19.00

Huomatkaa, että Soitto alkaa POIKKEAVAN aikaisin - tasan klo 19.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyjiä on viisi ja K-klubin naapurit pitävät huolen tarvittaessa vaikka poliisin voimin, että soittometeli loppuu ajallaan kello 23.00.

Kuten kaikki K-klubilla aikaisemmin vierailleet tietävät, on baari aika pieni ja sitäkin ajatellen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ettei huonolla tuurilla joudu jäämään kadulle soittoa kuuntelemaan...

Märkä Läikkä ja Amputaatio (kuvat M!ka).

Elämä on Punk leviää myös Kuopion kaduille

Ennen K-klubin keikkojen alkua voi 16.4. iltapäivällä kuulla Kuopio Torilla, Kirjastokadulla ja Vuorikadulla katusoittajien soittamaa punkkia. Katusoittajina nähdään kahden Ratkaisu-yhtyeen jäsenen muodostama Hätä-Ratkaisu -kokoonpano.

Katusoittoajat:

Kuopion tori: klo 12.00

Kirjastokatu (Anttilan takakulmalla) klo 13.00

Vuorikadulla (K-klubin kulmilla) klo 18.00 ja 18.30

Hätä-Ratkaisu (kuva: M!ka).

Katso myös:

Majoitusta  Kuopiossa

Ruotuväki kiinnostui Elämä on Punkista

Puolustusvoimien pääesikunnan tiedotusosaston julkaisema Ruotuväki-lehti kiinnostui punkista ja lähettää toimittajan tekemään artikkelia Elämä on Punk Vol.10 -tapahtumasta. Odotettavissa on ilmeisesti kookkaamman puoleinen artikkeli johonkin kevään numeroon.

Havana Bananas -lehdet myynnissä näissäkin bileissä

The Havana Bananas Vol. 5 julkaistu!

Tapahtumapaikkana:

K-klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti punk–henkinen soittopaikka K-klubi on kuopiolaisen underground-meiningin sydän. 

K-klubi on yksi merkittävä syy siihen, että Kuopion punk scene on päässyt kehittymään, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, minne niin paikalliset, kuin vierailevatkin punkbändit ovat helposti päässeet soittamaan. Se onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen. K-klubi löytyy osoitteesta Vuorikatu 14.

Opastettu reitti K-klubille ja kuvia itse baarista

Elämä on Punk sivuilta löytyy kuvallinen ohje, miten löydät Kuopion torilta K-klubille. Kuvitettu opas löytyy täältä. Torin keskellä on tosin juuri nyt valtava kuoppa, mutta käytä mielikuvitustasi kuopan kiertämiseksi.

...ja K-klubia esitellään kourallisella valokuvia täältä.

 

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri