www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

Elämä on Punk 4.9.2010 Punk in Finlandin foorumissa

 

Kuopio 4.9.10

- keikkainfoa

Elämä on Punk on Ramopunk.comin ja muutaman punk-aktivistin DIY-asenteella pyörittämä punk ja ramopunk –tapahtuma, joita järjestetään Kuopiossa ja Tampereella.

The Heartburns (kuva Santtu Särkäs).

Esiintyjinä:

The Heartburns

Yleislakko

The Loose

Tällä kertaa nähdään  pääesiintyjänä nähdään helsinkiläinen The Heartburns, yksi tämän hetken kovimmista kotimaisista punkbändistä. Toinen vieraileva bändi on turkulainen Yleislakko, jota on jo ehditty tituleerata Suomen Dead Kennedyksi. Onko näin? Kannattaa tulla tarkistamaan livenä, mutta ainakin Yleislakko on erittäin punk! Kolmantena bändinä nähdään Kuopion punk skeneä edustava The Loose.

Elämä on Punk -MySpacessa näytebiisejä bileissä esiintyviltä bändeiltä

Liput ennakkomyynnissä

K-klubi on pieni paikka ja pari edellistä Kuopion Elämä on Punk tapahtumat on myyty loppuun, joten lipun ostaminen ennakkoon saattaa olla ihan kannattavaa, varsinkin jos tulee paikalle pidemmän matkan takaa. Ennakkomyynti tapahtuu vanhanaikaisesti tyylillä "rahat tilille ja nimi listaan ovelle". Tarkempia ohjeita saa sähköpostilla tästä osoitteesta: mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä, jotta ehditään vielä käyttämättä jääneet asiakaspaikat myydä ovelta halukkaille. Jos nyt jotain ylivoimasta estettä on ehtiä tuohon klo 21.00 mennessä paikalle, niin asiasta voidaan sopia erikseen.

Yleislakko (kuva: Juke) ja The Heartburns.

The Loose (kuva: Riina).

Katso myös:

Majoitusta  Kuopiossa

Myynnissä täällä:

Havana Bananas Vol.4

Havana Bananas Vol. 4 punk-lehti myynnissä bileissä. Lehdessä mukana mm. Himanes, Kivesveto GoGo, Appendix, Neuroosiliitto, Wolfmen ja Valium Kiharat. Myös vanhempia HB-lehtiä kannattaa kysellä, jos kiinnostaa koota Havana Bananasin kootut teokset kokoelma. Lisää tietoa lehdestä löytyy Havana Bananas-sivuilta täältä.

Bileissä mukana:

Räkälevyt -distro

Bileissä on paikalla turkulainen Yleislakon rumpali Paavo Vuoriston pienlevy-yhtiö ja levydistro Räkälevyt. Distron levyvalikoimaa voi käydä tutkailemassa ennakkoon ja jättää vaikka varauksia. Räkälevyjen kataloogi löytyy täältä.

Tapahtumapaikkana:

K-klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti punk–henkinen soittopaikka K-klubi on kuopiolaisen underground-meiningin sydän. 

K-klubi on yksi merkittävä syy siihen, että Kuopion punk scene on päässyt kehittymään, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, minne niin paikalliset, kuin vierailevatkin punkbändit ovat helposti päässeet soittamaan. Se onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen. K-klubi löytyy osoitteesta Vuorikatu 14.

Opastettu reitti K-klubille ja kuvia itse baarista

Elämä on Punk sivuilta löytyy kuvallinen ohje, miten löydät Kuopion torilta K-klubille. Kuvitettu opas löytyy täältä.

...ja K-klubia esitellään kourallisella valokuvia täältä.

Soitto alkaa klo 20.00

Huomatkaa, että soitto alkaa tasan klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyjiä on useita ja K-klubin naapurit pitävät huolen tarvittaessa vaikka poliisin voimin, että soittometeli loppuu ajallaan. Kuten kaikki K-klubilla aikaisemmin vierailleet tietävät, on baari aika pieni ja sitäkin ajatellen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ettei huonolla tuurilla joudu jäämään kadulle soittoa kuuntelemaan...

Promootiokuvia

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri