www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

Elämä on Punk 29.5.2010 Punk in Finlandin foorumissa

Elämä on Punk 29.5.2010 Facebookissa

Tommi Moilanen / Sanktio (kuva: Hartza)

Kuopio 29.5.10

- keikkainfoa

Elämä on Punk on Ramopunk.comin ja muutaman punk-aktivistin DIY-asenteella pyörittämä punk ja ramopunk –tapahtuma, joita järjestetään Kuopiossa ja Tampereella.

 

Luonteri Surf (kuva: Paula Myöhänen).

Esiintyjinä:

Luonteri Surf

Sanktio

Ultra Brewtality

Liput ennakkomyynnissä

K-klubi on pieni paikka ja pari edellistä Kuopion Elämä on Punk tapahtumat on myyty loppuun, joten lipun ostaminen ennakkoon saattaa olla ihan kannattavaa, varsinkin jos tulee paikalle pidemmän matkan takaa. Ennakkomyynti tapahtuu vanhanaikaisesti tyylillä "rahat tilille ja nimi listaan ovelle". Tarkempia ohjeita saa sähköpostilla tästä osoitteesta: mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00

Ennakkolippu on käytettävä klo 21.00 mennessä, jotta ehditään vielä käyttämättä jääneet asiakaspaikat myydä ovelta halukkaille. Jos nyt jotain ylivoimasta estettä on ehtiä tuohon klo 21.00 mennessä paikalle, niin asiasta voidaan sopia erikseen.

Lippuja myös ovelta

Lippuja on myynnissä myös ovella. Ole ajoissa paikalla, niin et jää ilman lippua. Klo 21.00 jälkeen myydään myös kaikki käyttämättä jääneet ennakkoliput.

Soitto alkaa heti klo 20.00 jälkeen!

Saapumis-ajankohtaa miettiessä kannattaa huomioida, että live-soitto loppuu K-klubilla jo klo. 23.00 ja kolmen bändin illassa ensimmäinen bändi aloittaa jo heti klo 20.00 jälkeen. Paikalla kannatta siis olla jo aikaisemmin, ellei bändin kuuntelu jonossa ovella tunnu hyvältä ratkaisulta. Klo 21.00 mennessä ensimmäisen bändin keikka on jo ohi.

Elämä on Punk osana kaupunkifestaria

Elämä on Punk on tällä kertaa osana Savopop 10 kaupunkifestaria, jossa on mukana viisi kapakkaa ja 22 yhtyettä. Lisää tietoa kaupunkifestarista löytyy Savopop 10 -nettisivuilta täältä.

 

Sanktio (kuva: Hartza) ja Ultra Brewtality  (kuva: M!ka).

Katso myös:

Majoitusta  Kuopiossa

Punk Kuopio

Kuopiolaista punk-kulttuuria.

Luonteri Surf

Vankkaa kulttisuosiota nauttiva Luonteri Surf kertoo tarinoita suurista koneista ja pienistä ihmisistä. Bändi on omalaatuinen sekoitus Ramonesia, surffia, kantaaottavuutta, savolaisuutta, maalaisuutta, tai mitä lie... ja siinä sivussa yhtye on osa suomalaisen ramopunkin peruskalliota. 80-luvun puolivälissä perustettu bändi on viettänyt hiljaiseloa vuoden 2006 lähtien, mutta on nyt on kone jälleen käynnistymässä...

Jos Luonteri Surfin musiikki ei jollekin ole tuttua, niin nyt voi siihen vähän tutustua, kun Elämä on Punk - MySpace-sivuilla on kuunneltavissa Luonteri Surfia 6 biisin verran, mukana mm. vielä julkaisematon, mutta keikkasetissä viihtynyt Kuolemaa tylympi kohtalo -biisi. Käykääpä kuuntelemassa täältä: http://www.myspace.com/elamaonpunk.

Rakkauspunkkia rajalta ja bilemeininkiä Kuopiosta

Imartalaislähtöinen Sanktio on rajun punkin ja rakkauden kaunis coctail. Sekoitettu kaipuun kaiholla, koristeltu kolmella soinnulla. Vuosina 1996 - 2001 bändi julkaisi kaksi pitkäsoittoa, ep:n, singlen ja on niiden lisäksi ollut mukana myös eräillä kokoelmilla. Keväällä 2009 Sanktio kokosi jälleen rivinsä ja on julkaisemassa uuden Aihetta paniikkiin -pitkäsoiton toukokuussa tai kesäkuun alussa.

Sanktion nettisivut: http://www.sanktio.com

Sanktion MySpace-sivut: http://www.myspace.com/sanktioreunion

Ultra Brewtality on mainioksi livebändiksi osoittautunut uusi kuopiolainen punkryhmä, jossa on jäseniä useammasta paikallisesta punkbändistä. Ultra Brewtality MySpace-sivut löytyvät täältä: http://www.myspace.com/ultrabrewtality

Tapahtumapaikkana:

K-klubi – Kuopiolaisen undergroundin sydän

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti punk–henkinen soittopaikka K-klubi on kuopiolaisen underground-meiningin sydän. 

K-klubi on yksi merkittävä syy siihen, että Kuopion punk scene on päässyt kehittymään, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, minne niin paikalliset, kuin vierailevatkin punkbändit ovat helposti päässeet soittamaan. Se onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen. K-klubi löytyy osoitteesta Vuorikatu 14.

Opastettu reitti K-klubille ja kuvia itse baarista

Elämä on Punk sivuilta löytyy kuvallinen ohje, miten löydät Kuopion torilta K-klubille. Kuvitettu opas löytyy täältä.

...ja K-klubia esitellään kourallisella valokuvia täältä.

Soitto alkaa klo 20.00

Huomatkaa, että soitto alkaa tasan klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyjiä on useita ja K-klubin naapurit pitävät huolen tarvittaessa vaikka poliisin voimin, että soittometeli loppuu ajallaan. Kuten kaikki K-klubilla aikaisemmin vierailleet tietävät, on baari aika pieni ja sitäkin ajatellen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ettei huonolla tuurilla joudu jäämään kadulle soittoa kuuntelemaan...

- Meidän lehti on ihan tyhmä -

The Havana Bananas

The Havana Bananas on elokuun alussa -09 perustettu kuopiolaisvetoinen, Ramopunk.comin ja M!kan julkaisema punk zine, jonka ensimmäinen numero ilmestyi 12.9.09 Elämä on Punk -tapahtumassa Kuopiossa.

Lehti syntyi tarpeesta yrittää keksiä jotain uutta ja virkistävää ideaa Ramopunk.com -sivujen pyörittämisen oheen, mutta kun sellaista ei syntynyt, niin täytyi keksi vanha idea uudelleen... Eli ihan tämmöinen vanhanaikainen punk-lehden, mitä julkaistiin paljon, ennen kun internet keksittiin. Lehti on koottu perinteisellä tavalla leikkaamalla ja liimaamalla. Olisi sen voinut tehdä sähköisestikin, mutta silloin koko hommassa ei olisi mitään mieltä. Tietokoneella tehtynä koko homma olisi sitä samaa kun nettisivujen tekeminen, yhtä hiirellä naksuttelua ...ei kiitos, perinteet kunniaan!

Promootiokuvia

Tämänkin tapahtuman esiintyjien promokuvia on tulossa esille, kunhan esiintyjät  julkaistaan.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri