www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

 

Tampere 6.6.08

- keikkainfoa

6.6.08 pidetään Elämä on Punk - bileet Vastavirta-klubilla Tampereella. Esiintyjinä Pojat, The Loose ja The Outsiders plays Ramones It's Alive. Tapahtuma alkaa klo 21.00 ja liput ovat 6 euroa.

Tampereen Elämä on Punkin pääjärjestäjänä ja vastuuhenkilönä toimii tamperelainen Riina Suvanto. Ramopunk.com ja M!ka ovat mukana lähinnä vain avustavana taustatukena.

 

Pojat, The Loose ja The Outsiders.

Pojat

Pojat on legendaarisessa Ypö-Viis -yhtyeessä muusikon uransa aloittaneen punkin pioneerin Miika Söderholmin luotsaama pitkän linjan ramopunk-yhtye, joka on toiminut vuodesta 1989 ja tehnyt kuusi pitkäsoittoa ja vajaat kaksikymmentä muuta julkaisua. Ne Luumäet yhtyeen ja Luonteri Surfin ohella sitä pidetään yhtenä kolmesta suomalaisen ramopunk-genren "kivijalasta".

The Outsiders

The Outsiders on siitä erikoinen yhtye, että se on syntynyt esittämään livenä vain yhden levyn kappaleet, ei kuitenkaan minkä tahansa levyn, vaan Ramonesin It's Aliven, jota toisinaan tituleerataan maailman parhaaksi live-levyksi. Outsidersin laulaja Tuuska on Ramofanien piirissä tunnettu myös Iskuryhmän kitaristina.

The Loose

The Loose on nuori kuopiolainen punkbändi, joka herätti ihastusta ensimmäisessä Elämä on Punkissa Kuopiossa. Yleisön joukossa oli myös Riina, joka tykästyi näkemäänsä ja halusi bändin mukaan Tampereen tapahtumaan.

Riina ja M!ka

 

6.6.08 Elämä on punk -keikkamainos.

Suomen paras punkbaari

Elämä on Punk -keikkapaikkana toimii Tampereella Suomen paras punk-baari Vastavirta-klubi, joka on Tahdonvoima Osk:n pyörittämä vaihtoehtoinen musiikkiklubi Tampereen Pispalassa. Vastavirta-klubin nettisivut  löytyvät osoitteesta www.vastavirta.net, itse Klubi löytyy Tampereelta osoitteesta Pispalan valtatie 39.

Haluatko varata lippuja ennakkoon?

Jos haluat varata lippuja ennakkoon ota Riinaan yhteyttä sähköpostilla viimeistään keskiviikkona 4.6.08, niin saat lisäohjeita: riina.suvanto(at)hotmail.com.

Tarvitsetko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostia: riina.suvanto(at)hotmail.com tai mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri