www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Underground party

Elämä on Punk etusivulle

Vieraskirja

 

Kuopio 2.2.08

- keikkainfoa

Kuopiossa on viime vuosina ollut punkin saralla hyvin hiljaista, mutta nyt näyttäisi punk olevan nousussa täälläkin. Toimivia yhtyeitä on vajaat kymmenen ja joukossa on ilahduttavasti myös useita uusia nuoria bändejä.

Punk ei ole parhaimmillaan suurilla areenoilla tai festareiden lavoilla, vaan pienissä klubeissa, joissa esiintyjät ja yleisö ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuopion ainoa aidosti underground –henkinen soittopaikka K-klubi onkin ihanteellinen paikka aidon punk-keikan tunnelman tavoittamiseen.

Elämä on Punk -tapahtuma on järjestetty talkoo-otteella muutaman hengen kuopiolaisen talkooryhmän, Ramopunk.comin ja esiintyvien bändien yhteistyönä.

Elämä on Punk –iltoja on suunnitelmissa järjestellä lisääkin. Tavoitteena meillä on omalta osaltamme olla mukana elävöittämässä kuopiolaista punk-kulttuuria.

Sanna, Paula ja M!ka

 

Elämä on Punk -keikkamainos.

Opastettu reitti K-klubille ja kuvia itse baarista

Elämä on Punk sivuilta löytyy kuvallinen ohje, miten löydät Kuopion torilta K-klubille. Kuvitettu opas löytyy täältä.

...ja K-klubia esitellään kourallisella valokuvia täältä.

Soitto alkaa klo 20.00

K-klubilla täytyy soittometelin hiljetä klo 23.30 mennessä tai naapurit kuulemma hälyttävät poliisit paikalle. Tämän vuoksi täytyy soitto aloittaa hyvissä ajoin jo klo 20.00. Olkaahan ajoissa paikalla. Klubi aukeaa klo 18.00.

Elämä on Punkissa kootaan materiaalia  tulevaan ramopunk-kirjaan 

Ramopunkista kirjaa kirjoittava Jari "Jeke" Marjala on paikalla haastattelemassa bändien jäseniä ja faneja. Jos jollakin on mielessä ramopunkkiin liittyviä tarinoita tai lipaston laatikossa 1980- ja 1990-luvun valokuvia, kannattaa käväistä juttelemassa Jeken kanssa. Tarkempia tietoja ramopunk-kirjasta löytyy täältä.

Elämä on Punk Viikkosavon viikon valinta

Viikkosavo oli poiminut 26.1.08 Elämä on Punkin "Viikon valintoihin". Artikkelin voi käydä lukemassa täällä.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 

Kävijälaskuri