www.ramopunk.com

The Tarjas -etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 29.10.08

The Tarjas (kuva: Jonna).

Tarjasilta 7" split italialaisbändin kanssa

Tarjas -yhtyeeltä on tulossa 7" split vinyyli italialaisen Chromosomes -bändin kanssa. Levyn julkaisee Killer Records. Tarjas on lähiviikkoina menossa studioon nauhoittamaan levylle tulevia kappaleita, joista pari on käännöksiä ja yksi uusi oma biisi. 

Alustavasti levylle kaavaillut kappaleet Siistit nuoret, joka on käännös Screeching Weaselin Cool kids -biisistä. Ramonesin KKK Took My Baby Away -käännös Karpon Hannu mun tyttöni vei ja Tarjasin oma uusi kappale Ei Radioon. Biisit saattavat vielä studiossa vaihtua, eikä laulukieltäkään ole vielä lopullisesti päätetty. 

Split levyt teko oli Killer Recordsin Ramin idea ja hän tarjosi sitä Tarjasille jo ensimmäisen 7" vinyylin julkaisun jälkeen, mutta bändin mielestä se alkoi tuntua ajankohtaiselle asialle vasta nyt pitkäsoiton julkaisun jälkeen.

Vinyylikiekon toiselle puolelle tulevaan Chromosomesiin voida käydä tutustumassa vaikka täällä.

Ramopunk-uutiset 18.11.08

Tarjasin Timo ja Vesku studiossa (kuvat: Juuso).

"Hyvää lähdettiin tekemään, mutta priimaa vaan tuntuu tulevan..."

The Tarjas studiossa

Tarjas kävi 10.11. ja 12.11. studiossa äänittämässä italialaisen Chromosomesin kanssa julkaistavalle 7" split tulevat kappaleensa, joista kaksi on lainakappaleita ja kaksi bändin omaa tuotantoa. Miksaus tehtiin muutama päivä myöhemmin 15.11. 

Tarjasin Vesku kertoo studioreissusta näin:

"The Tarjas aloitti tämänkertaisen studionsa perinteisin menoin, että minä ja Masa mentiin tuttuun Kimmon studioon studioon äänittämään ensin rumpuja. Rummut saatiin nauhalle ja tehtiinpä samalla uusi tiukka skeittipunk henkinen biisikin noin minuutissa. Ja samana iltana se sai sanallisen muotonsa minun kynästä. Uusi biisi kantaa nimeä Toivo talkoot ja sen nimestä menee kiitos Kokoomukselle ja manageri Jonnalle.

Seuraavana päivänä kävimme Timon ja Juuson kanssa äänittämässä kitarat, bassot, Hammondit ja laulut. Kaikki kahdessa illassa ja suurin osa ekalla otolla. Lainatakseni työkaveriani Penaa, 'hyvää lähdettiin tekemään, mutta priimaa vaan tuntuu tulevan'. Kivaa oli taaskin, Kimmo-setä mukava, levy-yhtiön Rami suopea, pojat selviä, Hammondit raskaat, kahvi hyvää ja nauhalle tarttui neljä biisiä, jotka ovat julkaistaan tulevalla split-levyllä."

...ja 7" split-levylle päätyvät kappaleet ovat siis Tarjasin omat Ei Radioon ja Toivo talkoot, sekä lainakappaleet Screeching Weaselin Cool kids -biisistä coveroitu Siistit nuoret ja Ramonesin KKK Took My Baby Away, joka on kääntynyt muotoon Karpon Hannu mun tyttöni vei.

Valkoista ja sinistä vinyyliä

Tarjasin ja Chromosomesin 7" split -levyn painos tulee olemaan  500kpl josta 100 valkoista ja 400 sinistä vinyyliä.

Ramopunk-uutiset 29.11.08

40 kpl erikoispainos Tarjasin tulevasta split-levystä

The Tarjas julkaisi yllättäen pikkujoulujen kunniaksi tulevan Tarjas/Chromosomes -split levynsä 40kpl erikoispainoksen mustana etiketittömänä versiona, käsin numeroituna ja tapahtumaa varten painetuilla punaisilla ja vihreillä erikoiskansilla. Kyseistä kiekkoa saa tilailla Killer Recordsilta niin kauan kun levyjä riittää.

Tarjasin 12" The Tarjas -levy lähes loppuunmyyty

The Tarjas yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto The Tarjas 12" vinuuli on lähes loppuun myyty. 500kpl painoksesta on jäljellä enää muutama kymmenen levyä.

 

Kävijälaskuri