www.ramopunk.com

Rehtorit etusivu

Klassista musiikkia

Rehtorien uusi pitkäsoitto Klassista musiikkia julkaistiin 27.9.06 Semifinaalissa Helsingissä. Kahtena seuraavana päivänä levyn julkaisua juhlistettiin keikoilla Hämeenlinnassa ja Tampereella.  Rehtorit julkaisi levyn omakustanteena ja bändin tiedote kertoi siitä näin: "Puolen vuoden pinnistely levytyssopimuksen saamiseksi keskisuurelta tai -nkertaiselta levy-yhtiöltä on päättynyt. Ei onnistu. Koska Klassista musiikkia ei selvästikään sisällä kaupallista potentiaalia, päätti Rehtorit julkaista levyn itse." 

Levy äänitettiin Asko Ahosen toimesta Revolver -studiossa Vantaalla syksyllä 2005. Poikkeuksena on Woimasoinnun 1-2-3-4 -kokoelmalla julkaistu Punk rock -biisi, joka äänitettiin  saman vuoden keväänä. Miksaus tehtiin Asko Ahosen ja Rehtoreiden yhteistyönä.

Perussoittimien lisäksi levyltä voi bongailla Rehtori Reponen jr:n  koskettimet, Rehtori Hekon koskettimet ja "laulua" ja  Rehtori Mikkola kalistimet, sekä Rehtorien apuna olleiden Jannen Sundellin trumpetti ja Matti Leinosen saksofoni.

Klassisen musiikin kappaleet

Surftyttö

Punk rock

3 x 1 x 2,40

Hitaammin, matalammalle ja veltommin

Ei se siitä

Tiedän kaiken

Kovan päivän yö

Päät kääntyy

Me lauletaan teille

Päin kuolemaa

Tädillä on Cadillac

Selvää jälkeä

Leena tahtoo kiljua

Tummempi puku

200 ensimmäisen levyn mukana historian oppitunti

200 ensimmäistä levyä sisälsi lisämateriaalina rehtorimaisesti nimetyn historiikin Rehtorit - Mä en välitä historiasta”.