www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Mopot

Punkpoppia Ramonesin ja Boysin hengessä Suolahdelta 1978-81.

Mopot -etusivulle

Mopot melkein keikkaili Suolirockissa kesällä 2012

Share |

Ramopunk-uutiset 5.6.12:

Mopojen keikka Suolirockissa peruuntui

Ramopunk skenen kantaisiin laskettavan Mopot -yhtyeen keikka Suolirockissa on peruuntunut.

Keikka peruuntui siihen, ettei Helsinki-Tampere-Äänekoski -logistiikka ja aikataulut toimineet. Teijo aka Teyo olisi myös halunnut treenata kunnolla, mutta aikaa ei löytynyt.

Harmillinen takaisku, ettei muutaman vuosikymmenen keikkataukoa saatu nytkään katkaistua. Milloin Mopot viimeksi keikkailikaan? ”En muista, olisko noin vuonna 1981”, muistelee Teyo, ”Ai niin, mun synttäreillä 1999 Lepakon Tallibaarissa soitti Honda Monkeys. Siinä oli mun ja Timon lisäksi Heko ja Kaide. Soitettiin Mopoja sekä Ramoja. Lepakko purettiin kaksi viikkoa keikan jälkeen.”

Käynnistyykö Mopo uudelleen?

Suolirockin järjestäjille voi pienen kiitoksen heittää, vaikka keikka ei toteutunutkaan, sillä peruuntunut keikka saattoi toimia jonkinlaisena herätyksenä bändille...

”Ei Mopoja ole kuitenkaan lopullisesti romutettu. Katsotaan,” Teyo pohtii. ”Ehdittiin pitää yhdet treenit ja tykkäsin kovasti. Siis meitähän oli Timo ja minä alkuperäisistä Mopoista ja Jouni mahdollisesti osassa biisejä mukana.”

Väkisinkin herää ajatus, että onko Mopoille keikkaa tulossa tai muita suunnitelmia, vaikkapa levytyksiä? ”Ei mitään sovittua keikkaa, eikä sellaisia suunnitelmia, joita olisin muille vielä ehdottanut. Ei ole levyttäminenkään täysin pois suljettua, mutta siihen tarvittaisiin myös uutta materiaalia", vastaa Teyo ja toppuuttelee perään: "No niin, Jäitä hattuun. Nuo tuossa olivat kaikki omia pohdiskelujani. Kukaan muu ei ole kertonut mielipidettään. Katsotaan miten asiat menevät.”

Timo epäileväinen

Suolirockin peruuntuneen keikan kokoonpanossa mukana ollut alkuperäisjäsen ja nykyään Tappajatomaateissa soittava Timo Korhonen ei varauksetta lämpene Mopojen uudelleen käynnistelylle: "Oikea Mopot loppui jo 80-luvulla. Ehkä on viisasta antaa sen jo olla. Antaa sen ruostua rauhassa pihan perällä"

 

Kävijälaskuri