www.ramopunk.com

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit -etusivu

 Ramopunk-uutisten juttu 7.12.04

Kimmo Liskomäki Savon Sanomissa

7.12. aamukahvilla sattui Savon Sanomien etusivulta silmiin otsikko: 

Kalsarit - Kova jätkä suojautuu kylmältä, sivu 15. 

Mieleen muistui Ramopunk-vieraskirjassa käyty, lähes viikon mittainen keskustelu pitkien kalsarien tarpeellisuudesta / tarpeettomuudesta ja uteliaisuuttani käänsin suoraan sivulle 15. No, sieltä löytyi otsikolla "Kalsareiden kulta-aika" melkein puolensivun mittainen artikkeli pitkistä kalsareista ja kappaleen verran tekstiä myös Kimmo Liskomäen Pitkistä Kalsareista. Tässä suora lainaus Jaana Hiltusen kirjoittamasta artikkelista:

"Kalsareilla on ansaitusti myös puolestapuhujansa. Helsinkiläinen Pitkät Kalsarit-ramopunkbändi rohkaisee niiden käyttöön. -Helsingissä pitkiä kalsareita käyttävät kuulemma vain mamikset. Meidän viestimme on, että kovat jätkät käyttävät pitkiä kalsareita, bändin keulahahmo Kimmo Liskomäki vakuuttaa. Ei käy kieltäminen. Kovat jätkät suojautuvat kylmältä ja pysyvätkin kovana pitkällä tähtäimellä."

Jutun lukemisen jälkeen mieleen tulvi kysymyksiä. Miten toimittaja Jaana Hiltunen sattui löytämään ramopunkkisen Kalsarijengin? Naputteliko hän Googleen "pitkät kalsarit" ja sai vastaukseksi pelkkiä Kimmo Liskomäki-linkkejä? Haastatteliko hän Kimmo Liskomäkeä, vai poimiko hän Liskojoukon toiminnanjohtajan kommentin netistä...

No, yhteen kysymykseen löytyi ainakin vastaus itseltään toiminnanjohtajalta. "Ei ole Savon Sanomat ollut yhteyksissä, mutta hienoa, että kyseinen lehti käsittelee tärkeää aihetta, toteaa Kimmo Liskomäki Savon Sanomien artikkelista.

M!ka