www.ramopunk.com

Klamydia

Klamydia-etusivu

Vesku (kuva: Jussi Kilponen).

Vesku Jokinen ja Loputon luokkaretki

Klamydian Vesku ennätti hetkeksi turinoimaan Ramopunk.comin aputoimittaja Kipin kanssa tuoreen pitkäsoittonsa  kappaletarjonnasta.

(Julkaistu 28.9.1)

Punk’s not dead

Nimi kertoo paljon. Sellainen asenne, että ei ikinä saa antaa periksi. Omistettu kaikille niille, joiden sydän syttyi tuleen ja palaa vieläkin. Biisi alkaa säkkipillillä, taisin kuunnella ennen levymme tekoa liikaa säkkipillipunkkia ja piti sitten saada sitä mukaan omallekin levylle.

Suomalainen tarina

Biisi jo lienee jo monelle tuttu. Suomalainen on hieno ihminen. Tää v-tun EU-keskeisyys on turhaa ja pitäisi keskittyä Suomeen ja suomalaisiin. Ei tää oo mikään pieni pala EU:ta.

Pelasta!

Tuhlaajapojan kotiinpaluu. Kun pitää huutaa takki auki, kuten joskus allekirjoittaneellekin käynyt, ja sitten pitää häntä koipien välissä tulla takaisin kotiin.

Kaikki hyvä

Se kertoo parisuhteesta ja riitelystä ja kuinka katoavaista on onni.

Idols-jämien hoitokoti

Tarinaa näistä, jotka ovat tippuneet korkealta onkaloon. Kun ajatellaan, että Prisman kassa nostetaan yhtäkkiä koko kansan katteltavaksi ja voittaakin jotain. Sitten ei kuitenkaan tulekaan menestystä. Tämä on sellainen sanaleikki, kun on olemassa vanhainkoteja jo eläimille sun muille. Tässä on sitten vanhainkoti idols-jämille.

Torso-orkesteri Raajamattomat

Tää on taas niin Klamydia-huuhaata kuin olla ja osaa. Jakke heitti mulle joskus ton nimen ja sitten vaan aloin siitä ruuvamaan sitä minkälainen voisi olla torso-orkesteri. Tällaista kädetöntä touhua. Jos niillä ei oo käsiä, niin millä v-tulla ne sitten soittaa. Se mikä käsissä menetetään, se korvataan fiiliksellä. Miettikääpä millaista musaa ne sitten soittaa? Soittaakohan ne sitten nenällä?

Puolessavälissä

Tämä on tarina punkkarista, jonka elämä on ainakin puolivälissä, jos ei jopa kaksi kolmasosaa mennyttä, kun elintavat on mitä sattuu. Tässä on myöskin sellaista reissuromantiikkaa.

Pala elämää

Vaipoista vaippoihin –tarina. Ihan oikeasti täällä saa lainaksi vain palan elämää ja ihan oikeasti kannattaisi kattoa miten sen käyttää. Moni ihminen elää hampaat irvessä kohdusta hautaan. Sehän on tietysti jokaisen oma asia, mutta välillä voisi kohdentaa elämäänsä parempiin asioihin kuin kavereiden kusettamiseen.

Munuaistinnitus

Lanseerattu meidän ja Uniklubin yhteiseltä kiertueeltamme. Se oli aika hurjaa touhua. Siellä oikeasti munuaiset tinnittivät jossain välissä.

Yksi laki

Sama laki se kaikille on, mutta kas kummaa se koskekaan kaikkia. Tämä on tarina siitä.

Paras perse (of the universe)

Tämä on rakkauslaulu mun emännälleni. Sillä on maailman paras perse – ainakin mun mielestä.

Luonto kostaa

Ekokatastrofi, joka on tulossa. En nyt halua mitään maailmaa parantaa. Itsekin lentelen koneilla, mutta tämä on toteamus siitä, että enemmin tai myöhemmin luonto nostaa sillan pystyyn ja sitten me ollaan kusessa. Ihminen luulee olevansa kaikkivoipa, mitä se ei todellakaan ole. Yksi sähkökatkos saa nörttien maailman ihan pimeäksi.

Klamydia (kuva: Jussi Kilponen)

 

Kävijälaskuri