www.ramopunk.com

Klamydia

Klamydia-etusivu

Ramopunk-uutiset 6.7.11:

Vesku Jokinen nauttii keikkailla juhannuksena  

Vaasalaisbändi Klamydian vokalisti Vesku Jokinen ei vaihtaisi juhannuskeikkojaan mistään hinnasta. Hän tykkää heittää keikkoja keskikesällä siinä määrin, että ei enää osaisi keksiä muuta korvaavaa toimintaa niiden tilalle.

-Yritimme vuosia sitten olla keikkailematta juhannuksen aikana, mutta eihän siitä mitään tullut. Olin jossain terassibileissä, mutta aika tylsää siellä loppujen lopuksi oli, Jokinen heittää.

Tänä juhannuksena Klamydia nähtiin Eurassa Sieravuoren juhannuksessa, Jämsässä Himosfestivaleilla ja Kalajoen juhannusjuhlissa, joten häppeninkejä riitti torstaista lauantaille.

Lieneekö perisuomalainen mökkeily liian tylsää ajan vietettä punkkari-Jokiselle?

-Ei suinkaan. Vietän kesäisin aikaa mökillä harva se päivä, mutta juhannuksena on kivempi olla keikkailemassa, Jokinen sanoo.

Kuluneen kesän Klamydia on ollut tien päällä kesäkuun 10. päivästä lähtien ja kesärundi yltää aina elokuun puoliväliin saakka. Näiden jälkeen edessä siintää uuden levyn, Loputon luokkaretki, julkaisu. Uusi levy tulee sisältämään entistä enemmän toinen toisistaan poikkeavampia kappaleita.

-Enpä usko, että perustouhu poikkeaa millään lailla edellisistä levyistä, mutta jotenkin voisin sanoa että levy on entistä nyanssirikkaampaa kuin aikaisemmin. Biisien aiheetkin poikkeavat toisistaan, sillä siellä on kappaleiden nimiä, kuten Paras perse of universe ja Luonto kostaa, Jokinen paljastaa.

Levyn julkaisun jälkeen Klamydia lähtee jälleen kiertämään Suomen maata levittäen ilosanomaa. Mitään yllättäviä julkaisuja ei loppuvuodeksi ole suunnitteilla.

-Vastahan me dvd julkaistiin pari vuotta sitten. Ehkä seuraava Klamy-dvd tehdään, kun yhtye täyttää 40 vuotta, Vesku lohkaisee. (Kipi - 6.7.11)

 

Kävijälaskuri