www.ramopunk.com

Klamydia

Klamydia-etusivu

Vesku (kuva: Ann-Sofi Berg).

Vesku Jokinen ja Rujoa taidetta

Klamydian Vesku Jokinen kirjoitteli kommentteja Rujoa taidetta -levyn biiseistä.

(Julkaistu 24.4.09)

(Kuva: Ilpo. Kaikki tällä sivulla olevat Ilpon ottamat kuvat on otettu Klamydian Nosturin keikalta 10.4.09)

Mä oon tyhmä

- Niin, kun kuuntelee piisin, niin sanoma tullee varmaan suhteellisen selväksi. Eli story of my life: Mä teen ja sanon mitä mä tahdon, meni sitten syteen tai saveen. Menee aika reippaastikin teiniuhon puolelle, mutta minähän olen ikuinen teini. Pantiin vähän pianoo ja läskibassoo kehiin, jotta saatiin kivaa lisähöystettä ja maustetta tohon normaaliin Klamyjunttaan.

Miljoonan kilsan tennarit

- Niin, onhan tässä 21 vuoden aikana jonkun verran tullu pitkin suomenmaata pyörittyä. Muutama ulkomaanrundikin tossa nuorempina poikina tehtiin. Itse aloitin bussissa istumisen jo 8-vuotiaana, kun piti lätkäjunnuna kierrellä ympäriämpäri pelaamassa kaikennäkösiä porukoita vastaan. Varmaankin omalla kohdalla voi kertoa ton ylläolevan luvun kahdella. Eli kiertäminen on lievästi sanottuna verissä, ja aina vaan saatanan kivaa! Tämä on tarina siitä. Normaali melodinen Klamyralli. Jakke vetää saatanan hienon soolon tähänki. Eikö vedäkki?

Lähtijän geenit

- Rankempaa osastoo. Tarina eräästä ystävästäni, joka on todella menossa sinne missä syödään porkkanat alhaalta päin. Surullista, mutta totta. Kun ei enää voi muuten auttaa, niin piti polkasta edes tällänen runttaus.

(Kuva: Ilpo)

Rujoa Taidetta

- Tarina tästä bändistä vuosimallia 2009, sekä mun kunnianosoitukseni kolmelle soittajaystävälleni, jotka ovat aivan saatanan hienoja miehiä!

Yhden päivän sankari

- Kaikkihan haaveilee olevansa julkkiksia nykyään. Ihmisillä on sellainen kuvitelma, että samantien, kun ihmiset tunnistaa sut kadulla niin sulle avataan pankissa jonkunnäkönen julkkistili, joka on täynnä rahaa.......eh. Tämä nopsa ralli kertoo kuitenkin vielä säälittävämmän tarinan.

Ajolähtö

- Alunperin kun Jaken kanssa tää väsättiin, niin piisin piti kertoa meidän omasta elämäntilanteestamme. Nyt kun se on potkastu maailmalle, niin sehän käsittää koko helvetin planeettaa. Tuli puolivahingossa tehtyä helvetin ajankohtanen vääntö.

Niilo Ahkio

- Mitäs tästä. Kunnon sekoilua höystettynä Rikun valtavalla megafonispiikillä. Politiikka on aina hieno laulunaihe.

Typeryys

- Julkisuusjorinat osa 2. Tarina tyrkyistä, jotka tahtoo julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä. Sitten yht`äkkiä onkin tippa linsissä, kun huomaa kuinka media osaa todellakin raadella.

Haaveet elättää

- Kuulin pikkupoikana hyvin usein lauseen "ei haaveet elätä". Ja paskanmarjat, nehän juuri pitää ainakin meikäläisen hengissä. Jos ei ole haaveita, ei ole mitään minkä vuoksi ponnistella eteenpäin.

Persealasti

- Viina, kitara ja kaks puupäätä (Vesku ja Jakke) saa kaikenlaista aikaan. Hirveetä vääntöä. Kaikki uskontokunnat kuulee kunniansa.

Hän on poissa

- Tarina siitä, että aina hyvät lähtee ekana. Niin surullista, kuin se onkin.

(Kuva: Ilpo)

Latva b-kakkonen

- "Koomikko tahtomattaan" osa 2. Nopea, melodinen (eipä tälläkään levyllä muutenkaan paljoo hidastella) Klamyvääntö hieman "hitaasta" ihmisestä, jonka mieli onneksi suojelee häntä vielä suuremmilta henkisiltä kolhuilta.

Eliksiirii

- Stooria soittamisen hienoudesta ja säälipillun saamisesta. Vinkeetä tämä ihmisen elämä.

Onni suosii kusipäitä

- Punkkivääntöö tällä kertaa hullunrohkeudesta. Pää menee tosiaankin sen seinän läpi , kun aikansa hakkaa. Ei ikinä periksi, vaikka sitten olisikin se sokea pilotti. Pääasia, ettei kukaan oo kyydissä, heh........

Voittajan malja

- Voittaja on voittaja, mutta yleensä hyvin yksinäinen. Kun raivaa kaiken tieltään, juoksee yleensä ystäviensäkin yli. Joku viisastuu vahingosta, toinen ei tajua ikinä.Uho jatkuu hiljaisiin, ja erittäin vähäväkisiin hautajaisiin saakka.

(Kuva: Ilpo)

 

Kävijälaskuri