M!ka RamoPunk-sivut

 

Ramopunkit Puustockissa 2003

Ramopunkit Puustockissa 2003

Ville Veen JA J.P Cretinin 

kommentteja Puustockin keikoista

 

Silminnäkijöiden kommentteja:

Puustockissa 2003

Poikien keikat eivät minua olleet säväyttäneet viime aikoina enää samaan tapaan kuin joskus ennen. Toisin oli nyt. Ei ihan voi väittää, että paras Poikien keikka ikinä, mutta uskomattoman hyvä meno oli. Kasoittain loistavia biisejä ja jäi mielikuva, että setti olisi vahvasti painottunut alkuaikojen ja uusimman levyn biiseihin. Loistava keikka joka tapauksessa. Klubilla oli mahtava meininki, paljon tuttuja ja vähän tuntemattomiakin mukavia naamoja. 

Rehtorit ikävä kyllä missasin aamuöisestä kotimaanmatkailusta johtuneen väsymyksen takia. Snif. Kalle G anniskelualueen trubaduurikeikallaan oli aivan loistava, tosin soitanto kärsi huonoista säröisistä soundeista ja päälavalla samaan aikaan suoritetusta sound checkistä. Biisit olivat hyviä, välispiikit hauskoja ja kaikilla mukavaa. 

Ne Luumäet oli yhtä loistava kuin aina. Niinkuin ennenkin. Kuuman auringon paahteessa oli varmasti tukala olla, mutta soitto sujui loistavasti puhallinsektion kera. Mitä nyt Joey sekoili välillä sanoitusten kanssa - liekö syynä se, että muita huomattavasti korkeammalle sijoitettu päälaki saa huomattavan paljon suuremman osan auringon luovuttamasta lämpöenergiasta osakseen, varsinkin suojaamattomana kekkos-mallina. Olihan siellä toki muitakin esiintyjiä, ja muutenkin onnistuneet kekkerit.
Ja vänkää oli, eri vänkää. Ei ois voinu olla enää yhtään hauskempaa. Ja vaimoksi kutsuttu matkajärjestäjä varasi meille mökin ensivuotta varten ennen kuin poistuimme alueelta ...

Ville Vee

(Kirjoittaja ylläpitää Ramopunkkiin liittyviä 1-2-3-4-sivuja)

 

Poikien keikkaa ootellessa perjantaina tuli kuuma ja piti käydä uimassa. Huomattiin vaan että kelluminen ei ole minun lajia. No Poikeien keikka oli niin loistava kun ootinkin. Meininki oli tosi kova, ja on tosiaan hyvä että Pojat soittivat sisätiloissa, yleisö joutuu ahtautumaan pienempään tilaan -> parempi meininki. Piisit olivat tutut ja turvalliset. Joey Luumäki kruunasi vielä keikan laulamalla siipi lonksuu niin...

Rehtorit eivät olleet unisia mutta yleisö oli hieman. Hekon "AC/DC" -kitarahyppelyt olivat hauskoja ja myös omaperäisiä. Ja tulihan Maailman huonoin TV ensimmäisenä...=)

Ne Luumäkien oli loistava, mutta ehkä ei päästy Tavastian tunnelmaan niinkuin 2.5. 2003. Yllätyksenä tosiaan Apulannan Sipe soitti muistaakseni Motelli biisin. Se oli hyvä veto nimittäin Sipehän on luonnollisesti kova Ramones-fani ja oli mukava yllätys nähdä Sipe lavalla. Mutta Luumäkien viimeinen coveri biisi veti Todelliset Ramo-fanit hiljaiseksi, enkä ihmettele yhtään...Loistava veto.

J.P. Cretin

(kirjoittaja on ramohenkisen Cretin Family-yhtyeen jäsen)