M!ka RamoPunk-sivut

 

Ramopunkit Puustockissa

2003

Ramopunkit Puustockissa 2003

SUE:n  nettiuutiset 23.4.03:

Ne Luumäet is back!

  

Ne Luumäet nousee Puustock 2003 -rockfestareiden lavalle lauantaina 26. heinäkuuta Suomen ramones-kansan ja syöpälasten iloksi. Bändin keikkapalkkio menee Sylva ry:lle, joka on syöpäsairaiden lasten vanhempien perustama yhdistys.

Suomalaisen ramorokin johtotähti on lopettanut toimintansa, mutta ilmestyy joskus harvoin samaan paikkaan soittimet käsissä. Ne Luumäet tekee vain hyväntekeväisyyskeikkoja. Tänä vuonna bändi esiintyy vain 2.5. Tavastialla Helsingissä Nahkatakit Hyvänteossa -konsertissa ja ainoalla festarikeikallaan Juvan Puustockissa 26.7.

Puustockissa Ne Luumäet soittaa ”koska pyydettiin”. Kitaristi Hekon mukaan Puustock on ainoa festari, jossa ”todella ymmärretään, miten päin mummo virkkaa”.

Festivaalipäällikkö Vesa Kontiainen on tyytyväinen muutenkin vahvan esiintyjälistan saamaan täydennykseen.
- Bändi osoittaa suuruutensa ja suuren sydämensä. Monet bändit kasataan festarikeikalle kalliilla hinnalla, mutta nytpä rahat ohjataankin hyvään asiaan, Kontiainen sanoo. - Ja Puustock jos mikä on oikea paikka Ne Luumäille. Meillä on molemminpuolinen lämmin ystävyys ramokansan kanssa. Puoli kahdeksalta lauantai-iltana on luvassa ainutlaatuisia hetkiä.

Puustockin pääpäivän 26.7. esiintyjistä on jo aiemmin varmistettu Yö, The Rasmus, Popeda, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Peer Günt, Viikate, Ruoska ja Rehtorit.

Perjantaina 25.7. Hotelli Juvan klubi-illassa esiintyvät Melrose, Honey B & T-Bones, Absoluuttinen Nollapiste, Pojat ja Technicolour.

Perjantaina 25.7. Juva Campingilla esiintyvät Lumo, Protoni, Oikosulku ja Luomakunta.

Teksti: Global Sue News