Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Onni on Ramones VI ja VII

Onni on Ramones VI

Pub Markus Äänekoski 12.1.07

 Onni on Ramones VII

Onni Pub, Jyväskylä 13.1.07

Anatomia

Häiriköt

Rehtorit

Debbie

Rehtorit

Braineaters

Häiriköt

Rehtorit Äänekoskella (kuva: Ilpo).

"Onni oli Ramones ja huh huh."

-Rehtori Heko-

Hyppää tästä haluamaasi kohtaan tai selaa kaikki läpi vierittämällä sivua alaspäin.

Keikkaraportit:

Ozzy

Jonna

Debbie-kommentteja

Outi ja Miika

Rehtori-kommentteja

Rehtori-Heko

Häirikkö-kommentteja

Erkko

Onnin Aktiivisimmat

Lainauksia Ramopunk-vieraskirjasta

Biisilistat:

Äänekosken Onnin biisilistat

Jyväskylän Onnin biisilistat

Häiriköt Äänekoskella (kuva: Ilpo)

Ozzy:

Onni on Ramones VI ja VII

Perjantai 12.1 Pub Markus, Äänekoski

Perjantain keikalle lähdettiin Jaanan kanssa Jyväskylästä autolla, minä kuskina. Tultiin paikalle hyvissä ajoin ennen keikkojen alkua, soundcheck oli käynnissä. Olihan siellä jo tuttuja naamoja paikalla, Ilpo (aina siellä missä tapahtuu) tuli heti ensimmäisenä moikkaamaan.

Anatomia (kuva: Ilpo).

Ensimmäisenä settinsä aloitti Anatomia, porukka vielä vähän ujosteli lavan eteen menon kanssa, mikä ei kyllä ainakaan bändin esityksestä johtunut. Rautaista paahtoa alusta loppuun. Muutama biisi oli jätkillä ensimmäistä kertaa livesetissä, hyvin meni!

Seuraavaksi lavalle asteli Häiriköt. Meno oli lavalla vähintäänkin kova, biisien välissä ei turhia höpisty. Rumpujen takana tahti pysyi hurjana alusta loppuun.

Illan viimeisenä lavan valloitti Rehtorit. Yleisöllä alkoi meno olla jo kohdallaan, osalta lähti paita päältä. Heko innostui jossain vaiheessa sooloilemaan kahden baarijakkaran päälle, hyvin sujui soitto sieltäkin. Loistavan keikan kruunasi vielä yhden biisin mittainen encore! Onnistunut ilta kaiken kaikkiaan kuskin näkökulmasta. Kiitokset henkilökunnalle ilmaisista kahveista!

Braineaters (kuva: Ilpo).

Lauantai 13.1 Bar 68, Jyväskylä

Lauantaina olikin sitten aika lähteä itsekkin julkisilla kulkuneuvoilla liikenteeseen. Jälleen hyvissä ajoin paikalle ja tuttuja oli vielä enemmän paikalla kuin perjantaina.

Ensimmäisenä 68:n lavan täytti Debbie. Todella positiivinen esitys minulle, kun en kyseiseen bändiin vielä hirveästi ole ehtinyt tutustua, piknikillä kyllä aiemmin nähnyt. Tuntui moni muukin pitävän!

Porukkaa valui keikan aikana koko ajan lisää baariin ja lavan edusta alkoi täyttyä.

Toisena olikin sitten vuorossa Rehtorit. Meno oli jälleen mahtavaa. Baari alkoi olla täynnä viimeistään tässä vaiheessa. Kolmas esiintyjä saikin sitten jengin sekoamaan. Braineaters Misfitsin biiseineen upposi yleisöön täysillä, harvoin olen Bar 68:ssa vastaavaa menoa nähnyt. Tennarit heilui välillä päiden yläpuolella, mutta haavereilta taidettiin välttyä.

Illan päätti sitten Häiriköt.

Lavan edessä jatkui sama meno kuin Braineatersin aikana. Jengi olisi varmaan jatkanut aamuun asti jos se vaan olisi ollut mahdollista. Turhan nopeasti menee aika, kun on hyvä meininki ja hyvää seuraa!

Kiitos Samille ja Bar 68:n henkilökunnalle! ...ja kaikille bändeille sekä suurelle ramokansalle!

...täältä tähän!

Ozzy

 

Jonna:

Onni on Ramones VI ja VII

Perjantai 12.1 Pub Markus, Äänekoski

Pitkästä aikaa pääsi taas jonnekin pidemmälle lähtemään kattelemaan keikkoja ja ystäviä. Nää on aina niitä kivoimpia viikonloppuja!

Matkaan lähdettiin aivan täysin liian ajoissa ja Äänekoskella oltiinkin sitten jo aikaisin päivällä. Hotellihuone haltuun ja säätämistä. Täysin valmiina baariin oltiin jo iltapäivällä ja siinä mietiskeltiin jo mitä muuta Äänekoskella olisi meille  tarjottavana. Mikään ei kuitenkaan sykähdyttänyt niin, että päätimme sitten vain jatkaa kaksin hotellihuonebileitä. Pian Sami soitteli ja pyysi tulemaan jo paikan päälle. Tuppi ja Ilpokin oli saapuneet jo ja heidät napattiin hotellista myös mukaan. Laitettiin Mini-Woimasointu pystyyn ja toivottiin, jospa humalaisille Äänekoskelaisille saisi jotain illan aikana myytyä.

Markuksessa ei ollut juuri ketään vielä. Muutama kantapeikko istui jossain nurkassa. Samin uudessa hienossa ravintelissakin käytiin ja kaikenlaista muuta ehti sählätä hyvin ennen varsinaista illan eloa. Sitä eloa ei kuitenkaan kamalasti löytynyt kun lähes kaikki baarissa olijat olivat juuri näitä kantapeikkoja. Niitä oli vaan jostain tupsahtanut kovasti lisää!

No Anatomia aloitti ja lavan edessä ei ollut kyllä tunkua. Taisi siellä Päde pyörähtää ja muutama muu. Eipä se Anatomian poikia  tuntunut haittaavan. Tunteella vetivät setin alusta loppuun. Anatomiaa on hauska aina katsella kun huomaa, että jäsenet nauttivat  tosissaan siitä mitä tekee! Hyvä keikka, harmi vaan kun väkeä ei ollut tarpeeksi fiilistä luomassa.

Rehtorit keikka saa kyllä aina hyvälle tuulelle. Tuppi ystävällisesti tuurasi Woimasointu tiskillä hetken niin pääsin lavan lähistölle katsastamaan keikkaa. Ei vieläkään oikeen Äänekoskelaiset villiintyneet, mutta meillä oli hauskaa! Toimii joka ikinen kerta!

Häiriköt soitti nopeesti ja lujaa taas kerran. Vähän oli taas orpo olo pomppia kun lavan edustalla ei kauheesti muita ollut. Kiva oli nähä Häiriköt pitkästä aikaa. Ja seuraavana päivänä uudestaan!

Jatkoille hotellin alakerran baariin. Aika hauska paikka ja hauskoja ihmisiä. Taidettiin tappiin asti siellä istua. Muut lähti vielä jatkoille  jonkun hotellihuoneeseen ja minä kuitenkin onneksi tajusin siirtyä nukkumaan. Olin kuulemma kesken baari illankin käynyt vessan lattialla elpymässä ja sitten lähtenyt takaisin alakerran baariin. Mene ja tiedä?

Rehtorit Jyväskylässä (kuva: Sami).

Lauantai 13.1 Bar 68, Jyväskylä

Aamulla oli sellainen olo, että mitenkäs tässä vielä toisen päivän jaksaa. Aamupäivällä kuitenkin päästiin jo jatkamaan matkaa  Jyväskylään. Hotellihuone haltuun taas ja pientä lepoa ennen illan bileitä. Lähdettiin suhteellisen ajoissa Bar68:iin. Joitain tuttuja oli jo paikallakin. Levytiski kuntoon ja juomaa piti kiskoa toisen päivän tapaan uskomattomia määriä ilman mitään lopputulosta.

Tupa alkoi täyttyä pikkuhiljaa samalla kun Debbie aloitteli soitantaansa. Puustockista tuttu kappale Katukivi kuultiin Murkun säestämänä soundcheckissä. Hieno ensiesitys.

Lavan edustallakin oli jo tungosta eiliseen verrattuna. Itse seurailin keikkaa levytiskiltä. Debbie toimii kyllä livenä allekirjoittaneen mielestä hienosti! Outi hienosti sopii sinne miesten väliin lavalle. Näyttää hyvälle!

Rehtoreilta tiukka keikka ja tupa oli ihan täynnä! Bändikin oli energisempi tänään kuin eilen, johtunee varmaan tuosta yleisöstä, joka oli jyväskylässä kyllä mainio. Heko kyllä tuttuun tapaansa Äänekoskellakin pomppi ja heilu minne sattuu. Hieno veto Rekseiltä ja fiilis oli ihan katossa!

Braineaters oli vuorossa seuraavana ja sai aikaan kyllä kovan menon lavan edessä. Ihan uusi tuttavuus oli minulle tää bändi. Hyvällä meiningillä bändi tykitti Misfitsiä ja näkisi mielellään uudestaankin, oli sen verran kova show.

Häiriköiltäkin rokinpi keikka Jyväskylässä. Itse katselin kaikki keikat tällä kertaa vähän sivummalta, enkä viitsinyt lavanedustalle tunkea. Kovasti sai kyllä Häiriköt Jyväskylän heilumaan ja huutamaan mukana.

Ilta menee aina jotenkin turhan nopeesti kun on hauskaa. Yhtäkkiä kaikki bändit oli soittaneet ja baari alkoi mennä kiinni. Jatkoille lähdettiin jonnekin paikalliseen yökerhoon, jonne jouduttiin jonottamaan ainakin puoli tuntia ja ehti sisällä yhden juoda  kunnes tuli valomerkki. Ilta jatkui vielä Scandikissa jonkin aikaa, kunnes allekirjoittanut tajusi, että nyt olisi parempi hetki mennä

nukkumaan omaan hotelliin. Yhtäkkiä oli alkaneet absintit vaikuttaa. Jotenkin kuitenkin löysin omaan hotelliin pienen kiertelyn jälkeen ja pariksi tunniksi nukkumaan. Absintit vaikutti vielä aamullakin ja sain aamupalalla melkein veisteltyä pikkusormeni irti. Vähillä vahingoilla selvittiin ja päästiin lähtemään kotiin jo aamupäivällä. Kiva reissu oli taas!

Jonna

Debbien kaunokaiset, Outi ja Murkku, Jyväskylässä 

(kuva ja kuvateksti Rehtori Heko).

Anatomian kommentteja

Anatomia olikin jo jonkun aikaa vietelly keikkataukoa. Syyksi mainittakoon että keikkoja ei ole ollut. Niin ja ollaanhan me väsätty sitä meidän pitkäsoittoakin aina kun ollaan pystytty/saatu. Äänekosken Onni olikin siis odotettu tapahtuma. Niinhän nää keikat aina on.

Saavuimme hyvissä ajoin pub Markukseen. Tällä kertaa oltiinkin liikkeellä kahdella henkilöautolla. Ihan hyvä koska ton Anatomian Mikan  ja Anatomian roudarin Villen kyytiviritykset on järjestään menny tolle V8 osastolle, joten bensaa on palanu. Sami olikin jo väsäilemässä keikkapaikkaa kuntoon. Kivan näkönen paikka. Intiimi

Itse keikka meni meiltä hyvin. Lavahan tuolla Markuksessa ei ole mikään stadionlava, joten meidän liikkuvuuteen perustuva show ei ihan päässyt oikeuksiinsa. no joo, selityksiä. 

Soitannollisesti setti oli ehkä meidän parhaita. keikalla soitettiin kaksi aivan uutukaista biisiä. Nopeempi Tilastotappio ja melodinen hiukan hitaampi Jatkanko matkaa? En ookkaan pitkään aikaan ollut niin tyytyväinen meidän orkesterin tuotoksiin. harmi että ne ei ehdi pitkäsoitolle enää. Covereita ei soitettu yhtään.

Häiriköt soitti tiukasti. Parhaiten muhun uppos Mä vastaan maailma ja 1-2-3-4-5-6-7-8. Loistavat biisit. Tulikin huudettua ääni ihan käheeks.

Rehtorit oli kyllä taas viihdyttävä. Miten se Heko jaksaa touhuta? No se näyttää ja kuulostaa hyvältä. Sanna osaa olla kans jotenkin niin ilmeikäs että on pakko vaan naureskella ja jammailla mukana.

Käytiinhän me tsiikaamassa Samin raflaa. Iso paikka. Siellä oli takahuone plus loistavat tarjoilut. Hippo tai viritellä stereot soittokuntoon. Se oli hyvä... musiikki kuulu nimittäin pihallaki.
Tarkotuksena oli, että mennään Jykylän Onnii kans mut sit suunnitelmat muuttu. harmi.

Kiitos kaikille ketkä tuli paikalle, Rehtorit, Häiriköt ja erityisesti Sami. Anatomia kiittää!

Karppa (Anatomia)

 

Debbie-kommentteja

Jep, Jyväskylässä tuli käytyä. Bar 68 oli hassusta lavasijoittelusta huolimatta vallan mainio keikkapaikka. Sen verran aikaisin aloitettiin, että jengiä valui sisälle koko meidän keikan ajan, ja eiköhän siellä se 300 tyyppiä ollut silloin kun me lopeteltiin. Yleisö oli kyllä oikein hyvin mukana, vaikka suurimmalle osalle olimme varmaan ihan uusi tuttavuus. Eipä olla enää! Lavalla oli mukavaa, tosin Miika ja Jaakko valittelivat että meteli oli liian kova. Minä en kyllä huomannut mitään...

Outi (Debbie)

Kiitos Jyväskylä, kiitos Sami ja Jonna sekä koko muu ramokansa.

Samin ja bändien ystävällisellä suostumuksella saapui Debbie -orkesteri kuokkimaan Onni on Ramonesiin ja kannattihan se. Aloitimme soittamisen kymmeneltä kun yleisöä vielä valui ovesta sisään. Ilmeisesti yleisö piti kuulemastaan, koska se ei valunut heti toisesta ovesta ulos. Soitto kulki hienosti ja meteli oli valtava. Olimme hyvässä vedossa.
Jossain välissä minua lyötiin ilmastointipömpelillä päähän heti, kun nousin showmielessä n. 20 cm lavan pinnasta ylöspäin. Olisikohan sattuneella ollut jotain yhteyttä Hekon pahoinpitelytapaukseen? Väline oli eri, mutta molemmissa tapauksissa pää oli kohteena.
Koska saimme hoidettua duunimme heti alkuillasta, oli loppuilta sitten ihan vapaata viihtymistä! Rexit ja Braikkarit ja Häiriköt vetivät kukin hienot keikat ja valomerkin jälkeen ramokansaa siirtyi paikalliseen neljään asti auki olevaan juottolaan, mikä oli tietenkin fiksu liike. Puoli tuntia jonottamista sisään, hätäinen tuoppi, valomerkki, puoli tuntia jonottamista narikkaan ja ikuisuus taksijonossa oli omiaan palauttamaan tämänkin seurakunnan takaisin maan pinnalle.

Miika (Debbie)

Rehtori Heko baarijakkaroilla Äänekoskella (kuva: Ozzy).

Rehtori-kommentteja

Onni oli Ramones ja huh huh.
Äänekoskella oli kivaa ja Jyväskylässä järjettömän kivaa. Pub Markuksen kanta-asiakkaita rokkimeininki häiritsi vaihtelevassa määrin, mutta innokkaitakin kattojia oli. Muitakin kuin te vanhat,
kivat tutut. Juuri ennen lavalle menoa tapasin WC-koomikon ja vikassa biisissä löin itseäni kitaralla päähän. Siinä välissä oli todella kivaa.

Suurin harmi oli kameran unohtaminen... olisittepa nähneet Erkko "Tylyttäjä" Salosen uuden, ainutkertaisen keikka-lookin: hihaton paita, pari muskelia ja pilottilasit... Pelko saapui Äänekoskelle!

Jyväskylä oli juhlaa. Paljon väkeä ja se väki oli rokkiväkeä. Debbie säteili ekana.
Rehtorit- pulkka liukui kitkattomasti ja huolia vailla heti alusta. Kyllä ihana yleisö on ihanaa! Harvoin on hymyilyttänyt näin paljon. Hyvä Onni! Hyvä Sami!

Misfitsiä en paljoakaan nähnyt kun yleisömeri oli edessä. Häiriköt oli pommikone. Alistaja-Erkko oli palannut taas ihmiseksi ja kyllä kulki!

Rehtori Heko (Rehtorit)

 

Häirikkö-kommentteja

Äänekosken keikka oli ehkä nihkein keikka vuosiin: Me vedettiin ihan perusmeiningillä, mutta yleisö ei tainnut diggailla. Biisien välillä ois voinut tipauttaa neulan lattialle ja ääni ois kaikunut läpi baarin. Oltiin vähän väärä bändi tohon baariin.

Jyväskylässä taas oli tosi kova meininki. Me vedettiin kova keikka ja yleisö oli tosi asiallista. Täytyy vielä kehua Braineatersiä: bändi veti Misfitsiä aivan tajuttoman tiukasti. Hieno bändi.

Samille täytyy myös panna kiitokset: äijän järkkäämille keikoille on aina tosi nasta mennä, kun kaikki jutut on hoidettu ihan viimeisen päälle, stänks.

Erkko (Häiriköt)

Onnin aktiivisimmat 

Kaikki seitsemän Onni on Ramonesia 2005-2007 (Kuopio, Jyväskylä, Äänekoski, Mikkeli, Kuopio, Äänekoski ja Jyväskylä) kiertäneitä ramopunkkeja on viisi, Tuppi, Jonna, Martsu, Ilpo ja AnnA. Yllä oleva kuva Onni on Ramones III:sta Äänekoskelta, jolloin tämä aktiivijoukko oli jo koossa. (kuva: Sami).

Sama ramoaktivistien ryhmä Äänekoskella 12.1.07.

Lainauksia Ramopunk-vieraskirjasta:

Mulla oli hauskaa kovasti. Tarkotuksena oli että mennään Jykylän Onniin myös mutta, sattuneesta syystä ei päästäkkään.

Karppa (Anatomia) 13.1.07

Hyvä oli Äänekosken Onni ihan ilman oluttakin. Kaikki bändit veti loistavan setin!! Tänään meno varmaan yltyy oluen myötä.

Ozzy 13.1.07

Kova meno oli Jyväskylän Onnissa! Bändit loistavia ja porukkaa tosi paljon!

Terttumarjatta 14.1.07

Jyväskylän Onni oli kieltämättä paras Onni ikuna! :) Porukkaa oli ku pipoa ja bändit loistavia. Braineaters räjäytti Bar 68:n!!! Kiitokset vielä kaikille.

Sami (Onni on Ramones) 14.1.07

Oli kyllä hirmukivaa viikonloppuna! Porukkaa oli paljon ja keikat hyviä. Kiitosta vaan Samille. Hyvät kemut :) Univelkoja nukkumaan nyt.

Jonna 14.1.07

Oli kyllä meno kohdallaan Bar 68:ssa!! Hyvillä bändeillä lähti tämäkin vuosi käyntiin. Nyt innolla odottamaan synttäreitä!

Ozzy 14.1.07

Jep, kivaa oli Keski-Suomessa. Kiitos Samille toimivista järjestelyistä ja hyvistä pippaloista.

Tupe 14.1.07

Kiitos Samille ja kaikille Onnijuhlilla vaikuttaneille - oli kyllä... KYLLÄ! Meille uusia paikkoja molemmat ja meno oli niin mahotonta että tullaan kyl heti uudestaan ku lasketaan! Vaikka Tahtibaariin :D

Reposka (Rehtorit)  15.1.07

Hyvät oli bileet Kuuskasissa! Ramopunk ruletti hienosti!!!!

Tres Hombres 15.1.07

Hienot juhlat oli molemmissa Onneissa!

Ilpo 15.1.07

SILMINNÄKIJÖITÄ ETSITÄÄN.
Poliisitiedote: Rehtori Hekoa lyötiin kitaralla päähän SEKÄ Äänekoskella ETTÄ Jyväskylässä. Iskut tapahtuyivat esiintymisen aikana. Uhri itse ei osaa kertoa tapahtumista paljoakaan.

Poliisin tietojen mukaan lyöjä on noin keski-ikäinen, yli-energinen ja hikinen. Hän oli pukeutunut ns. "punk-Rock"-farmarihousuihin.

Äänekoskella Mosrite-merkkisen kitaran kolme viritystappia kopsahti soittajan kalloon. Pikaisen tutkimuksen jälkeen voitiin huokaista: tapit toimivat edelleen.

Julma saalistaja siirtyi kuitenkin lauantaina Jyväskylään... Aivan Rehtorit-yhtyeen esityksen lopussa piinaaja irroitti Rri Hekon kitarasta ns. "karva"-nopan ja viilsi nopan alta paljastuneella rautalangalla soittajan otsaan 6,3 cm pitkän naarmun. Uhri itse havaitsi veriteon jo 18 tuntia myöhemmin.

Sellaista oli Onnissa. :)

Rri Heko (Rehtorit) 15.1.07

Julman saalistajan tuntomerkit viittaavat vahvasti Rehtori Hekon pimeään puoliskoon. 

M!ka 15.1.07

Heko! Mä näin sen! Sillä oli tukka pystyssä ja kauhee kiire!

Outi (Debbie) 15.1.07

Sääliks käy sitä karvanoppa-parkaa. ;)

Punk Kari 15.1.07

Kurko oli meininki Jypilän Onnissa. Kiitos Sami! Kaikki bändit loisti!!! Olen Hangon keksi. Braineaters sais kyllä heittää keikkaa vähän useamminkin...

Aamulla muuten törmäsi herra tilhi mun ikkunaan, delas voivoi. Lienekkö ollu Sorbuspäissään... Silläpä oli melkein yhtä hieno keesi päässä, kuin Rehtori Sannalla! :)

Kuopion Sanna 15.1.07

Kiitti Äänekosken ja Jyväskylän immeiset. Oli hauskaa! Ja kiitti Sami!

Arnold ZiaoPing 15.1.07

Kiitos taas Samille, oli aivan hulppeat kinkerit. Meidän hotellihuoneesta Äänekoskella löytyi tyhjä pullo Sorbusta. On se jollekin maistunut :)

Tuppi 15.1.07

Onni on Ramones todellakin! Hyvät oli rallit Bar 68:ssa ja porukkaa oli reilusti enemmän kuin viime vuonna. Homma toimi hienosti ja toivottavasti tapahtuma tulee jatkossakin J-kylään.

Igor 15.1.07

Olipa Onnellinen lauantai. Tänks! Toivottavasti Sami jaksat näitä vastaisuudessakin järkkäillä. Tsemiä bisneksiin :)

Riina 16.1.07

Kieltämättä viikonloppu meni enemmän tai vähemmän sumussa... :) Oli varovainen väsy päällä. 

Mukavahan näitä on järkkäillä, mutta Äänekoski tullaan todennäköisesti pudottamaan tulevana vuonna pois! Ei ole bändien, eikä yleisön etu, jos kysyntä ja tarjonta ei kohtaa.

Sami (Onni on Ramones) 16.1.07

Onni VI:ssä Äänekoskella soiteltiin näin:

Anatomia

???

Häiriköt

Tunteeton
Rokataan
Perjantai 13.
1-2-3-4-5-6-7-8
Jotain vialla
Väkivalta on ratkaisu
Elämä on kovaa
Mä haluun tulla kondikseen
Magnum44
Jotain johon voi luottaa
Unohda mut

Mä vastaan maailma
Korkeajännitys
Joey ja Dee Dee
(Mä vaan haluun tehdä) jotain nastaa
Me ollaan Häiriköt

Rehtorit:

Surftyttö

Maailman huonoin tv

Kovan päivän yö
Tiedän kaiken

Poliisi on sarkari
Nuorempi kuin koskaan

3X1X2,40

Selvää jälkeä
Ei se siitä

Tädillä on Cadillac

Mä juon pelkkää vettä

Leena tahtoo kiljua

Perjantain ja maanantain välinen yö

encore:

Hilda

Onni VII:ssä Jyväskylä soiteltiin näin:

Debbie:

Äkkilähtö
Askeleen edellä
Internettisussu
Ei nätti tyttö voi
Syyskuu
Pauliina
Jotkut pojat
Nyt mua kiusaa täysikuu
Pitkä matka
Viikon
Kallen kamalat kalapuikkoviikset
Ramo-auto

Rehtorit:

Punk rock

Surftyttö

Maailman huonoin tv

Kovan päivän yö
Tiedän kaiken

Poliisi on sarkari
Nuorempi kuin koskaan

3X1X2,40

Selvää jälkeä
Ei se siitä

Tädillä on Cadillac

Leena tahtoo kiljua

Perjantain ja maanantain välinen yö

Braineaters:

???

 

 

Häiriköt:

Tunteeton
Rokataan
Perjantai 13.
1-2-3-4-5-6-7-8
Jotain vialla
Väkivalta on ratkaisu
Elämä on kovaa
Mä haluun tulla kondikseen
Magnum 44
Jotain johon voi luottaa
Unohda mut
Korkeajännitys
Joey ja Dee Dee
(Mä vaan haluun tehdä) jotain nastaa
Me ollaan Häiriköt

encore:

Ilman moottorisahaa
Come on
Liimaa Liimaa

Käsikranu

encore:

Lehtibisnekset

Mä haluun ulos tästä universumista

(Kuva: M!ka)