www.ramopunk.com

Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

 

Ramoviisut 2006

Semifinaali, Helsinki. 6.5.06

Rehtorit

Ramoviisufinalistit

Pojat

 

(Kuva: Kaide)

Kyllä varmaan on kiva olla artisti "suoraan hittilistojen huipulta," mutta sellaista yleisöä kuin meillä, ei o kellään. Ei kellään.

Rehtori Heko

Hyppää tästä haluamaasi kohtaan tai selaa kaikki läpi vierittämällä sivua alaspäin.

Ratpack (kuva: Nunnu)

Sisällysluettelo:

Ramoviisut 2006 tulokset

Voittajapotentiaalia oli useammassakin (Leena)

Oli mukava ehtoo (Hannu)

Vanha tekijämies mukana viisuissa (Sivusta seurannut)

Ramoviisuilijoiden kommentteja:

1. Pogoomaan / Ratpack (Danny & Macke)

2. Debbie ja Joey  / Debbie & Joey L. (Outi, Miika, Murkku & Joey L.)

6. Normipäivä / AnnA Karjalainen & Anatomia (Hippo)

9. Älä epäile mua / 70-luvun Vihannekset (Vihannes Pajunen)

10. Seppo Räty & Puolirehtorit / Pesäpallomaila (Saku)

Artistien kommentteja:

Rehtorit (Rehtori Heko, Rehtori Mikko)

Pojat (Miika & Kaide)

Converse-kerhon kommentteja (Anu, Kimmo Liskomäki & Rehtori Heko)

Biisilistat

 Jo kenraaliharjoituksessa kävi ilmi, että Johnny Ramonen kurikäsitys on sisäistetty paremmin kuin hyvin: Mene lavalle, soita hyvin, mene pois.

Rehtori Heko

Voittajat (kuva: Ville Vee)

RAMOVIISUT 2006 TULOKSET

1. POGOOMAAN 295 pistettä

Teki: ROLLE WALANDER

Esitti: Ratpack

Pääpalkinto: 18 euroa

2. DEBBIE JA JOEY 287

OUTI SÖDERHOLM&MIIKA SÖDERHOLM

Debbie muassaan Joey L.

Rahaa: 9 euroa

3. USCHI DISL 283

ZOOKIEJOE

SadomaSonics

Kyllä kannatti: 5 euroa

4. LADY IN RED 233

ROLLE WALANDER

Ratpack

5 KORKKARI SANKARI 214

TOMI KARJALAINEN, RIKU SALMINEN, TERO PELTONIEMI

Bullshit Brothers

6 NORMIPÄIVÄ 193

ANNA KARJALAINEN&KARI LAITINEN

AnnA Karjalainen & Anatomia

7 VUOHIJÄRVEN RANNALLA 192

TOMI KARJALAINEN, RIKU SALMINEN, TERO PELTONIEMI

Bullshit Brothers

8 ASIANTUNTIJA 173                              

TOMI KARJALAINEN, RIKU SALMINEN, TERO PELTONIEMI 

Bullshit Brothers

9 ÄLÄ EPÄILE MUA 148

VIHANNES CHEMO

70-luvun Vihannekset

10 PESÄPALLOMAILA 135

SAKU NIILO-RÄMÄ

Seppo Räty & Puolirehtorit

KUNNIAKIRJAT:

Esikarsintatuomariston suosikki: USCHI DISL

Ylipäätuomarin suosikki: NORMIPÄIVÄ

Converse-kerho henkilökunnan suosikki: DEBBIE JA JOEY

 

Pelle Miljoona Pojat-yhtyeen vieraana (Kuva: JMS).

Voittajapotentiaalia oli useammassakin

Taso oli tosi kova.  Kaikki kymmenen finaalibiisiä olivat hyviä, ja ihan riipoi se, etten voinut antaa pisteitä kaikille. Voittajapotentiaalia oli useammassakin.  Eniten yllätti, että AnnAn tosi mainio Normipäivä ei sijoittunut mitaleille.  Ratpackin pogoilu oli tehokasta ja menevää, ja Danny on kyllä ihan uskomaton pakkaus, 140 senttiä - tai miten pitkä se nyt onkaan - täyttä energiaa. Debbien ja Joeyn Armi ja Danny goes Ramones -henkinen biisi olisi pudottanut tuolilta, jos sellainen olisi ollut, ja Bullshit-pojat selvästi hallitsevat sekä biisinteon, että esiintymisen. Itse pidin heidän biiseistään luonnollisesti eniten Korkkari sankaristaUschi Disl oli myös yksi omia suosikkejani.  Ainoa pettymys kisoissa oli, että odotin tietysti oikean Seppo Rädyn tulevan Puolirehtoreiden solistiksi.  Mutta sitten kai olisikin ollut pesäpallonmailan sijasta kyseessä keihäs.

Ja Pojat olivat taas Poikia, mieletön meno päällä. Sami sopii kokoonpanoon mainiosti.  Vaikka Kretiinit muuta väittävät, jotkut basistit osaavat oikeasti soittaa ja näyttävät hyvältä lavalla.  Koko hommaan kruunasi Pelle Miljoona vierailevana solistina.  Väkivalta ja päihdeongelma soi kuin 70-luvun lopussa, vau!  Rehtoreitten yllätysminikeikka kekkereitten alussa oli myös pelkkää menoa.  Toivottavasti tv-kamera ei pilannut kenenkään iloa. Kameramiehellä ainakin oli hauskaa. Ja mulla.

Leena

 

Debbie & Joey L. (kuva: Ville Vee).

Oli mukava ehtoo

Viisupäivää suosi sää ja oli ihan kesäfiilikset muutenkin. Seisoin alkuillan levypöydän takana ja koitin pitää Räkä-Hannua pöydän alla piilossa, koska paikalla oli iso kamera... Vuosien harjoittelun jälkeen löytyi Semistä levypöydälle paikka, josta a) näki lavalle b) ei tarvinnut lähteä pois heti kun soitto alkaa c) joka oli vielä lähellä ihmisiä. Tämä on sitä tuotekehitystä.

Rehtorit heittivät yllätyskeikan varttia ennen ilmoitettua ohjelma-aikaa. Etukäteen vähän epäilin, jotta mitenkähän käy kokonaisten bändien vaihtaminen lennosta. Välillä kun erilaista virittelyä ja säätämistä tarvitaan tovi. Vääpeli Heko oli kuitenkin kuulemma ohjeistanut sen verran selkeästi käytettävissä olevan ajan, että homma toimi nopeasti ja ripeästi. 

Viisuissa oli mukana tutumpia viisuilijoita ja mukavasti myös vähän uudempia kasvoja sopivassa suhteessa. Aika vaikea tehtävä oli asetella biisejä järjestykseen ja vielä jättää neljä ilman pointseja kokonaan!

Pojat soitti (taas) loistokeikan riveissään edelleen Rehtori Mikkola ja keikan jälkeen kuulinkin, että uusi basisti ei sitten voinutkaan liittyä remmiin. Pelle Miljoona vieraili "yllätysesiintyjänä" kesken setin. Oli mukava ehtoo. Anu jossain kommentoikin, että iltaa ei ole pistetty liian täyteen esiintymisiä, jotta ihmiset voivat vähän rupatella keskenään. Ja tämä myös toimi hyvin.

Hannu (Woimasointu)

SadomaSonics (kuva: Ville Vee)

Vanha tekijämies mukana viisuissa

Kun nuorehko, siis reilusti alle 30-vuotias naishenkilö tuli kertomaan kilpailun ratkettua
Sadomasonicsin salskealle laulajapojalle Teijolle, että "sä olet tosi hyvä laulaja, kyllä kannattaisi jatkaa laulamista," kiitti Teijo kauniisti saamastaan huomiosta ja totesi, että kyllä tämä antaa potkua jatkaa seuraavatkin 30 vuotta!

Onhan se tietenkin ymmärrettävää, että nuoriso ei ehkä voi tunnistaa  vanhoja herroja, mutta kyllä hymyilytti. Teijo, ex-Mopot, Cartoon Rockers, Usher Boys jne..

Sivusta seurannut

Ramoviisukilpailijoiden kommentteja:

Ratpack/ Pogoomaan & Lady In Red

Hey ho,let´s go... ja taas oli Pernajan punkkarit ängetty samaan pakuun, nokka kohti Semiä ja ramoviisufinaalia.

Tunnelma oli katossa ja hauskaa riitti koko matkan. Vähän jännitti, mutta ei kuitenkaan yhtä paljon kuin viime vuonna ennen kisaa. Nythän oli omat bändipojat mukana lavalla ja yleisössäkin paljon uusia ja vanhoja tuttuja ja vuosi lisää kokemusta.

Soundchekissä rupes jo jännittämään vähän enempi kun kuuli kaikkien muitten biisit, ja nehän kuulosti hyvältä. Mietin että mitenkäs meille tässä käy, mutta hyvinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi. Tuli viisuvoitto yhdellä ja neljäs sija toisella biisillä!

Kaikkemme lavalla annettiin ja hauskaa pidettiin, mutta kyllä se voitto tuli yllätyksenä meille jokaiselle kuitenkin. Iso kiitos siitä tietenkin kaikille jotka meitä äänesti! Oli hauska taas tavata teitä kaikkia ramopunkkareita joita ei joka päivä näe. Pysytelkää hengissä ja nähdään taas.

Kiitos Pojille upeesta keikasta. Tuli pogoiltua sen verran että oli kaikki lihakset sunnuntaina hellänä. Niin, ja oli muuten mainio ylläri toi Reksien lyhyt mutta ytimekäs veto!

Danny (Ratpack)

Oli taas siistii pitkästä aikaa päästä lavalle soittamaan. Viimeksi kun oli keikka joulupäivänä. Silloin rumpuja paukutti Rehtori Mikko, jonka visiitti "Rottalaumassa" jäi yhtä lyhyeksi kuin itse Rottalauma bändin taival. Mikko vetosi kiireisiinsä, ja soittaahan mies niin monessa poppoossa, että on ihan ymmärrettävää, ettei kerkee joka paikkaan. Ratpack nimellä siis taas jatketaan taaplaamista.

Kari oli tällä kertaa tuuramassa rumpujen takana, kun ei vieläkään ole löytynyt sopivaa hemmoa siihen hommaan. Kiitos Mikolle ja Karille, toivottavasti tuuraatte taas jatkossakin. Täss paikkaa haluan myös kiittää Vihannes-Peteä, joka lupasi hoitaa beissit mun puolesta jos mun plekupeukalo ei kestäisi (se vääntyi nurin perjantaina duunissa...)

En itse kyllä uskonut mahdollisuuksiimme kun olin kuullut muitten biisit ja odoteltiin ääntenlaskentaa. Veikkasin et 3 ja 9, mut Kari veikkasi molempien biisiemme sijoitukset oikein! Itse ennustin Debbietä tai Vihanneksia voittajaksi.

Mut hyvä näin, tuli parannusta viime vuotiseen sijoitukseen pykälällä ja tänä vuonna pääsi itsekin lavalle. Kaiken kaikkiaan kiva ilta ja hyviä bändejä ja tyyppejä. Palaillaan.

Macke (Ratpack)

 

Debbien Outi (kuva: Kaide).

Ramoviisukilpailijoiden kommentteja:

Debbie ja Joey L. / Debbie ja Joey

No, ensinnäkin on sanottava, että olisimme voittaneet koko kisan jos emme olisi olleet Outin kanssa niin tyhmiä että jätimme äänestämättä itseämme! Meidän ja Ratpackin piste-erohan oli vain 8 pistettä joten omat äänemme olisivat riittäneet varmistamaan voiton. Voi helevetin helevetti! Mutta ykköspalkinto meni siis tänä vuonna Pernajaan ja bändihän on hyvä ja Danny (says we got to go) on hieno lavapersoona sekä hyvä laulaja.

Miika (Debbie)

Kirottua! Vaivaiset 8 pojoa voitosta, tämä on hirveää... Olis pitänyt meidänkin vaan äänestää, reiluus on perseestä. Jatkossa vatkataan verenmaku suussa, hauskanpito loppui nyt! Noeivaan, lavaneitsyys meni ja kivaakin oli. Ja Poikien keikka vielä kruunasi koko komeuden. Kokonaisvaltaisen loistava ilta. Kiitosta kaikille! Rock on.

Murkku (Debbie)

Olipa hienoa leikkiä Armia ja Dannyä Joeyn kanssa! Tunnelma oli katossa välittömästi. Voih, miksi emme jaksaneet äänestää... vaikka eipä kakkossijakaan ole huono, kun voittaja oli todella hyvä. Pikku-Danny on kyllä loistava pakkaus:  pippurinen ulkonäkö, loistava lavakarisma ja aivan nappi ääni. Hyvä Ratpack ja onnittelut!

Pojat-keikka oli taas kerran ihan huippu. Pellen  ilmestyminen lavalle kruunasi illan. Voi että oli taas kivaa!

Outi (Debbie)

Debbie pyysi minut duetoimaan biisinsä Debbie ja Joey, ja minähän suostuin. En voisikaan kuunaan kieltäytyä laulamasta biisiä, jossa mainitaan The King of Mustache: EL VIIKSI!

Ennen kisaa ravintola Ilveksessä esitin Debbielle kertosäkeen vaihtamista. Tämä aiheutti sen, että sain kenkää esittävästä kokoonpanosta, mutta toki sovitut keikat hoidettiin. Ehdotin kertosäettä muotoon:

Hämä-hämähäkki kiipes langalle.
Tuli sade rankka, hämä - häkin vei.
Auriiinko armas kuivas satehen,
hämä-hämähäkki kiipes uudelleen.

Viisukisat sujuivat menevästi, vaikkakin salaliittoteorioilla on (taas) hyvä totuuspohja. Loppukilpailubiisien esitysjärjestys kyllä vaikuttaa lopputulokseen kuin toukokuu omenasatoon. Ensi vuonna paras biisi voittakoon!

Poikien keikka oli (taas) ihan ylisanoja vaativa: karu meininki loisti poissaolollaan.

Joey Luumäki

 

Ramoviisukilpailijoiden kommentteja:

AnnA Karjalainen & Anatomia / Normipäivä

Anatomian osalta viisut meni loistavasti, ja oli kiva käydä katsomassa suuren maailman meininkiä! AnnA oli tehnyt hienon ramoviisun, jota oli kiva käydä esittelemässä alan ihmisille! Lopputulos eli kuudes sija ei voitonnälkää, tai janoa, sammuttanut, mutta lohdullista oli, että voitto meni kuitenkin kisan (toiseksi) parhaalle biisille...

Mieleen tapahtumasta jäi hyvän yhteishengen lisäksi nopea soittotahti, eli kamoja ei paljoa viritellä, kiivetään vaan lavalle heti edellisen bändin jälkeen ja aletaan soittaa! Tällainen systeemi pitäisi olla jokaisella keikalla! Hienoa!

Hippo (Anatomia)

 

Ramoviisukilpailijoiden kommentteja:

70-luvun Vihannekset / Älä epäile mua

Kaikki oli mahtavaa ja ihanaa sekä upeeta. Oman laulun kuuluminen yleisölle asti olis ollu kiva ylläri. Paras bändi voitti. Sadomasonics oli myös huippu. Danny, Macke & co. on ihqui! Niin ja AnnA oli ihqu myös! 

Vihannes Pajunen (70-luvun Vihannekset)

 

Ramoviisukilpailijoiden kommentteja:

Seppo Räty & Puolirehtorit / Pesäpallomaila

Asiantunteva yleisö! Täytyy sanoa Sepolle, et pysyy Tohmajärvellä ja heittää vaikka pajukeppejä,
ennen kuin alkaa laulajaksi! Selkeä tavoitteemme oli yltää sijoille 7.-9... no, tavoitteesta hieman
jäätiin, josta kunnia kuuluukin asiantuntevalle yleisölle! Jos laulaa niin huonosti, ei voi pärjätä, eikä pidäkään pärjätä! Mutta tärkeintä oli osallistuminen ja jälleen kerran superkivat iltamat!
Pojat on poikia, soittivat niiiiiin hyvän keikan, että kyllä jäi hyvä maku  suuhun (paitsi seur. aamuna) ja siitä tuli kivalle tuulelle. Kiitokset kaikille!  Lämmintä ja aurinkoista kesää (sadetta vain öisin) toivottaen.

Saku (Seppo Räty & Puolirehtorit)

 

Rehtori Reponen Jr. (kuva: JMS).

Rehtoreitten kommentteja

Tuotanoin. Yllärikeikka oli siis kyseessä. Ei pitänyt edes tulla paikan päälle mutta noin päivää tai paria ennen sain mystisen puhelinsoiton, jossa vaadittiin osanottoani. Olin ollut edellisen illan ja yön ja kyseisen päivän studiossa äänittämässä armotonta folk-purkkaheviä ja olo oli sen mukainen.
Aika järjetön olo siis. Ei siinä mitään. Kivaa oli soittaa taas vaihteeksi Reksi-porukalla. Aikaa on edellisestä keikasta jo vierähtänyt ja soitto sen mukaista mutta hyvin tuo vissiin nyki? Säestin vielä Sakua tuossa "Pesäpallomaila" kappaleessa.

Voitto meni muuten oikeaan osoitteeseen. Toivotan Ratpackille onnea ja menestystä jatkossa musiikillissa toimissaan.

Rehtori-Mikko (Rehtorit)

Rehtorit suoritti pakollisen yllätysesiintyjäosuuden mukamas siksi, ettei ensimmäisen viisufinalistin tarvitsisi nousta kylmille lauteille. Oikea syy oli tietysti se, että saataisiin TV-ryhmälle kuvaa Leenasta, jonka tekemää biisiä soittaa bändi, joka soittaa myös Leenan kirjoissa.

Rehtori Heko

 

Pelle Miljoona & Pojat (kuva: Ville Vee).

Pojat -yhtyeen kommentteja

Niin, Pojat -keikka oli ihan loistava. Joskus tietää heti ekasta soinnusta että tänään ei voi mennä pieleen. Hienoa oli myös Pellen vierailu lavalla, on siinä miehessä karismaa! Ja Väkivalta ja päihdeongelmahan on paras biisi mitä suomessa on tehty ikinä. Vau. Biisilista oli siis sama kuin Äänekoskella lisättynä Pellen osuudella.

Miika (Pojat)

Keikka oli hyvä ja Semifinalissa on aina tietty fiilis soittaa, voisiko johtua kotikenttä edusta? Ja nuoruuden sankarin kanssa oli tietysti hienoa vetää yksi biisi vaikka en koskaan aikaisemmin ole soittanut kyseistä biisiä. Kaiken kaikkiaan jälleen hyvä meno. Kiitoksia kaikille!

Kaide (Pojat)

 

Converse-kerhon kommentteja

Ilta oli todella hieno. Kiitokset kaikille kilpailijoille saumattomasta hosusumisesta. Sanoinkin Miika Söderholmille, että toiminta kulkee kuin armeijassa. Miika sanoi siihen, että harmi kun ei tullut käytyä armeijaa. Siellä  olisi ollut varmaan kivaa.

Korkeatasoiset kisat. Yllätyspalkintona Ratpackille olen luvannut  lämmittää saunan tuhanteen asteeseen. Sen myös teen. Hieno bändi. Hyviä oli muutkin.

Ja haluan erityisesti kiittää juontajaamme Zaidaa ja miksaasahemmoa, jonka nimi oli Zöde tai jotain sinne päin. Illan kruunasi vielä Pöllö Miljoonan vierailu Poikien keikalla. Se oli  aika pitkälti siinä. Tapio Suomista lainatakseni: Juuri näin, näin juuri.

Kimmo Liskomäki (Converse-kerho)


Converse-kerhon henkilökunnan suosikki oli hellyttävä Debbie ja Joey. Perustelut: se oli ramopunkkia, ja siinä oli myös onnellista perhettä. Ihana biisi! Ylituomarin suosikki oli Hekolta paljon kehuja saanut Normipäivä. Anna oli hyvä, ja taustabändi hirveän hyvä mikkeliläinen tykittäjä. Tuomariston suosikki oli Uschi disl. Loistavalla biisi, missä hoetaan
"ampumahiihtäjä, ampumahiihtäjä..."

"Täydellinen ilta" , sanoi Semifinaalin Roudi. Sanoi, että ramoviisuilla on sosiaalinen tilaus ja toivoi kisoja myös vuodelle 2007. JA: kilpailija ilmeisesti tulossa. Pelle Miljoona ja Njassa innostuivat ramoviisuista niin paljon, että aikovat laittaa pystyyn clashviisut.

Ylläri oli Reksit sekä Superylläri Pelle Miljoona, joka pogosi ja hurmasi biisillään Väkivalta ja päihdeongelma.

Tupa oli suht´täynnä. Paljon uusia ihmisiä. Paljon! Ramoniaalinen lähetystyö alkaa tuottamaan tulosta. Porukka rentoutui sitten, kun Ylen hyvä kuvaaja poistui paikalta. Leenalle oli järjestetty tämä Reksit -ylläri eli soittivat Leenan sanoittamaa biisiä.

Yleisesti ottaen pirun poikki ja onnellinen. Ilta oli naivisti sanottuna ihana.

Anu (Converse-kerho)

Viisujen ylipäätuomari Rehtori Heko

(Kuva: JMS).

Ramoviisut 2006 olivat taiteen ja tiukkuuden voitto.

Jo kenraaliharjoituksessa kävi ilmi, että Johnny Ramonen kurikäsitys on sisäistetty paremmin kuin hyvin: Mene lavalle, soita hyvin, mene pois. Olimme suunnitelleet kisan menevän läpi tunnissa. Tämä perustui 180 sekunnin vaihtoaikaan bändien välissä. Kenraaliharjoitus tempaistiin ajassa 35:00! Tämä siitä huolimatta, että joku aloittelija kulutti aikaa VIRITTÄMÄLLÄ soitintaan, vaikka olisi voinut jo soittaa! Vielä kerran kiitos finalisteille hyvästä työmoraalista-jatkakaa valitsemallanne uralla!

Biiseistä jäi sekopäätuomarille mieleen tälläisiä:

Pogoomaan on tyylipuhdas Ratpack -menopala. Hiukan jo kummitteli sellainen ajatus mielessä, että oonkos mä jo kuullu tän Rat-piisin...? Kulkee suvereenisti ja mikä tärkeintä, toimitettiin livenä komeasti yleisön kaaliin.

Debbie ja Joey on popia. Olisi iso hitti Suomessa, jos olisi ensin iso hitti Ulkomaassa.

Uschi Dislistä tulee Ne Luumäet mieleen. MIKÄ TAHANSA kelpaa laulun aiheeksi, kunhan asiansa vaan huutaa ja soittaa kovaa! Hilpeetä!

Normipäivä päätyy jonkun alan bändin ohjelmistoon! Itse veikkaan Kimmo Liskomäen Pitkiä Kalsareita tai 70-luvun Vihanneksia - ellei sitten AnnA "Löytö" Karjalainen ole tullut alalle jäädäkseen.

Eikä siellä muutenkaan tylsää ollut!

Rehtorit suoritti pakollisen yllätysesiintyjäosuuden mukamas siksi, ettei ensimmäisen viisufinalistin tarvitsisi nousta kylmille lauteille. Oikea syy oli tietysti se, että saataisiin TV-ryhmälle kuvaa Leenasta, jonka tekemää biisiä soittaa bändi, joka soittaa myös Leenan kirjoissa.

Poikien keikka edusti parhautta. Punkkarin jälkeen tuli vuoden intensiivisin punkrockhetki: Pelle Miljoona & Pojat: Väkivalta- ja päihdeongelma. Kyllä tää rock'n'roll on liian tanakkaa tavaraa jätettäväksi pelkkien junioreiden käsiin! Pelle veti JÄR-JET-TÖ-MÄL-LÄ intensiteetillä. Ei tälläistä näe kovin usein. Voi itku miten hienoa!

Ihmiset, jotka käyvät Converse-kerhossa, ovat mukavia ja hauskoja. He tulevat paikalle, hoitavat hommansa, hymyilevät paljon ja tappelevat ja oksentavat todella vähän. Kyllä varmaan on kiva olla artisti "suoraan hittilistojen huipulta," mutta sellaista yleisöä kuin meillä, ei o kellään. Ei kellään.

Ramoviisujen ylipäätuomari Rehtori Heko (Converse-kerho)

 

Bullshit Brothers (kuva: Ville Vee)

   

Biisilistat

Rehtorit:

Sufrtyttö
Punkrock
Leena tahtoo kiljua

Ramoviisujen finaali:

Asiantuntija

Bullshit Brothers

Älä epäile mua

70-luvun Vihannekset

Lady in Red 

Ratpack

Vuohijärven rannalla 

Bullshit Brothers

Normipäivä 

Anna Karjalainen & Anatomia

Pesäpallomaila

Seppo Räty & Puolirehtorit

Uschi Disl

SadomaSonics

Debbie ja Joey 

Debbie & Joey Luumäki

Korkkari Sankari

Bullshit Brothers

Pogoomaan

Ratpack

 

Pojat:

Känni seis

Se laulu taas

Piru irti

Saatanan Sheena

Mikko lähtee Kaliforniaan

RUK

Mari on förbi

Missä olit viime yönä?

Ullakolla on paha olla

Kylätie

Punkkari

Väkivalta ja päihdeongelma featuring Pelle Miljoona

Herra postimies

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Mä uskon meihin

encore:

Eka kerta

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa