M!kan RamoPunk-SiVuT   Ramopunk-uutisia

  Vieraskirja

Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

 

Vastavirta, Tampere, 7.10.05

Debbie

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit

Real Vacation

Rehtorit

 

Real Vacation. Kuva JP Laitio-Ramone

"Oli ehkä paras kerho ikinä"

Riina

...joka on käynyt läpi tähän mennessä kaikki Converse-kerhot (Ramopunk-vieraskirja 10.10.05)

Hyppää tästä haluamaasi kohtaan tai selaa kaikki läpi vierittämällä sivua alaspäin.

Artistien kommentteja

Debbien kommentteja (Outi D)

Real Vacationin kommentteja (J.J. Huotari)

Rehtorien kommentteja (Rehtorit Mikkola ja Mikko)

Liskomäkien kommentteja (Iso-Jarnold, Kimmo Liskomäki)

Converse-kerhon kommentteja (Rehtori Heko) 

Biisilistat

 

Saatiinpas aikaan hienot bileet Tampereelle! Hyvä me kaikki.

Oli ehkä paras kerho ikinä; tunnelma oli ihan mieletön, ja muistin kyllä sitä hehkuttaa illan aikana yhdelle jos toisellekin... Vastis sopi kerhotilaksi loistavasti.

Bändit oli huippuja kaikki, mut Real Vacation kolisi kyllä kovimmin! Kemin keikalla olin liian väsy innostumaan, mut nyt lämpenin oikein kunnolla! Toivottavasti RV nähdään pian uudestaan näillä kulmilla.

Riina 

Ramopunk-vieraskirjassa 10.10.05

 

Debbien kommentteja

Real Vacation meni hieman ohi, kun piti jutella ihmisten kanssa peränurkassa. Loppuosan kuulin ja näin, oikein reipasta meininkiä! Rehtorit näin nyt ekaa kertaa niin, että Sanna (olipa hänellä kerrassaan kaunis kampaus) lauloi. Ehdottomasti paras Rehtorit- kokoonpano. Kuulosti ja näyttikin tasapainoiselta, tavallaan sinne lavalle ei olisi mahtunutkaan ketään muita... Liskomäen Kimmojen keikka jyräsi kuin höyryveturi: Todella tanakkaa meininkiä.

Debbien ensimmäinen keikka kotiareenalla onnistui lähes yli odotusten. Olin kuullut joitakin huhuja, ettei Vastavirtaklubin lavalle kuulisi mitään.  Huhut osoittautuivat täysin perättömiksi. Kaikki kuului suorastaan pelottavan hyvin. Settimme oli mielestäni aivan liian lyhyt, olisin viihtynyt lavalla pitempäänkin. Täytyy muistaa tämä seuraavalla kerralla. Aika monelta taisi mennä ohi se, että minulla oli mukana instrumentti. Puhalsin ensimmäiset julkiset henkäykset  huuliharppuun biisissä Syyskuu, joka on uutta ja ennenkuulematonta Debbie-tuotantoa. Muutenhan keikalla vedettiin tutut kalakukkoviikset, surffilautat, ramo-autot, äkkilähdöt, viikot, sekä kaikkien dementikkojen teemalaulu Mikä sen nimi oli? Internettisussuhan siellä vilahti myös. Tunnelma oli  koko illan vertaansa vailla:. Ihan älyttömän mukavaa! Parasta ikinä! Lisää tätä!

Outi D (Debbie)

 

Debbien Outi ja Miika. Kuva JP Laitio-Ramone.

Real Vacationin kommentteja

Sotasuunnitelma oli selkee. Tykitetään menemään miettimättä sen kummempia....ha haa... oliko tossa nyt mitn viisasta? No ei.

Uuden rumpalimme T.Lindholmin  kolmas keikka. Biitti tarkkaa ja tanakkaa. Soittotyyli cool, hyvä Timppa! Edellisillan keikka Oulun Lentävässä Lautasessa antoi hyvän ennusteen tulevalle illalle. 

Kaikkihan menikin ihan jees, kunnes basson nuppi sanoi sopimuxen irti setin loppupuolella... ei muuta lennosta toinen päälle, piuhat kii ja maiskis polle menox! Täytyy kyllä sanoa, et oli yx parhaista lavasoundeista mitä o ollu,l avaperformanssia ja soittoa unohtamatta hienoa! HANX kaikille!
Yleisö eli ilmeisen mukavasti mukana. Suurimmalle osalle olimme tuntemattomia, mutta eipä enää, toivottavasti...
Illan biisilistaa oli pirun vaikee rustata, kun joutuu jättään pois liian monta hyvää rallia.
Uusia julkaisemattomia ralleja soitettiin viisi....

J.J. Huotari (Real Vacation)

 

Rehtori-kommentteja

Vastavirta-klubi oli soittopaikkana ihan ykkösmesta. Hyvä lava ja mahtava henkilökunta.
Ilmeisesti paikan kaikin puolin toimiva meininki tarttui bändeihinkin, koska kaikki bändit soitti jotenkin erityisen hyvät setit. Miksaajalla oli myöskin homma hyvin lapasessa.

Omalta osalta soitto sujui ilman ongelmia ja ihan hemmetin nastaa oli koko ajan. Tunnelma oli katossa ja ajoittain tunnelma nousi jopa viereisen haulitornin katon korkeudelle.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Vastavirta osasi yllättää, kuin piian ja rengin navetassa konsanaan. Olin ihan äimänä palvelun tasosta ja siitä, että laitteisto oli tip top ja laitteistosta vastaava henkilö, eli kutsutaan sitä vaikka miksaajaksi, oli kartalla, eikä tarvinnut änkyttää tai kysyä kahta kertaa jotain asiaa. Hyvä
kun kerkesi lauseen viimeistelemään, niin toive oli jo toteutunut. Taisi olla kaverilla telepaattisia kykyjä.

Takahuoneessa oli RUOKAA! Ja mikä villeintä, takahuoneen pöydällä oli kulho, jossa oli HEDELMIÄ. Jopa banaaneja. Banaanit on bändien raidereissa kuulemma se vaikein artikkeli.

Itse keikka oli sitten sitä ihteään taasen. Alkaa kulkea jo aika mukavasti ja luontevasti. Itseasiassa viimeaikaiset keikat ovat kaikki olleet rautaa ja on se tunne, että ei tarvitse olla vaivautunut mistään ulkomusiikillisesta triviasta, vaan voi täydellä painolla keskittyä itse musiikkiin.

Debbie oli aikas ihana. "Herra rumpali", jonka nimen kätevästi unohdin, Oli aikas hyvä kannuttaja! Toivottavasti törmäillään Real Vacationin jätkien kanssa keikoilla jossain päin Saamea. Siinä on melkosen riuskaa punkkirutistusta ja mukavia kavereita.

Rehtori Mikko (Rehtorit)

 

Juhani Liskomäki, Kimmo Juhani Lisko ja Kimmo Liskomäki

Liskomäkien kommentteja

Tampereella oli pientä jännityksen tuntua koska vedettiin neljästä paikalla esiintyneestä orkesterista neljäntenä! Jännitystä ei millään vähentänyt se että kaikki antoivat kaikkensa ja saimme nähdä todella kovat live-aktit kaikilta orkestereilta, en ollut aiemmin kuullut Real Vacationia joten pohjoisen poikien energisyys oli lamaannuttavaa! Liskomäet antoivat kaikkensa ja tämä oli uramme ehkä paras tykitys!

Iso Jarnold (Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit)

Tampereella oli hieno meininki sekä lavalla että salin puolella. Orkesterit esiintyivät edukseen ja samoin teki myös yleisö. Meidän yhtyeemme taisi heittää parhaan keikkansa, vaikka  Iso Jarnoldin kurkku oli kansanomaisesti sanottuna "ihan sairaan paskana".

Illan yllätys oli se, että meille esittäytyi mies nimeltä Kimmo Juhani Lisko. Mies todisti pyydettäessä henkilöllisyytensä virallisella todistuksella. Kimmo Lisko on pelannut kolme SM-liiga ottelua Ilveksen paidassa numerolla 9. Meidän taustakankaana käytössä olevan paidan numero sattuu myös olemaan 9. Kimmo Liskolla on olkapäässään lisko-tatuointi. Iso Jarnoldilla sattuu myös olemaan olkapäässään lisko-tatuointi. Lisäksi Kimmo Liskon entinen tyttöystävä on nimeltään Heidi.

Kimmo Liskomäki (Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit)

 

 

Converse-kerhon kommentteja

Kyllä Converse-yleisö on nastaa. Läppä lentää ja väki osaa KÄYTTÄYTYÄ. Päinvastoin kuin se yksi pukumauno, joka A)  tappeli naisen kanssa B) ei meinannut uskoa että niin ei saa tehdä. Vastavirran ihana tarjoilija (terveisiä!), n.156 cm, kipaisi possun eteen, katsoi silmiin ja kertoi, että mitenpäin se mummo virkkaa. Häiriömies otti ja lähti. Näin nostettiin vaatetuksen tasoa lattialla ja lisäksi väheni viiksikarvojen määrä merkittävästi!

Paikkanahan Vastavirta on ihana. Lavajärjestelyjä on mietitty toisenkin kerran! Jatkojohtoja tursuaa joka kolosta! Henkilökunta hymyilee! Jos nyt jotain Negativea pitää tikulla kaivaa, niin mun pukuhuoneen porealtaassa oli liian pieniä kuplia, eikä TV Bahrainin ääni tullu dolbyna.

Debbie oli ultracoolin näköinen ryhmä ja Q-Deppi on mahtava keulakuva. Real Vacation löi höyhenellä turpaan. Ihan naurettavan hyvä bändi.  Näkemistäni "KILIPIKA:n" keikoista tämä oli paras. Se joku jäätelöjuttubiisi se vasta on mahtava! Erittäin loistava!

 Rehtori Heko ("Financial Crisis Manager, Club de Converse")

 
 

Biisilistat

Debbie

Äkkilähtö

Surffilautalla Tallinnaan

Kallen jamalat kalapuikkoviikset

Viikon

Mikä sen nimi oli?

Syyskuu ei oo mikään syy

Internetsussu

Ramo-auto

 

Real Vacation:

Don't waste my time
Yeah yeah yeah
Saturday night leftovers
Hate to be alone
The earth is a sinful song
Dance
What a shame
Dirty 6
Wasted
Cut the crap

encore:
Special one
An awful crime

Rehtorit:

Punk Rock
Kevättä rannassa
Poliisi on sankari
Surftyttö
Selvää jälkeä
Ikuisesti teini-ikäinen
Muistokirjoitus
Klassista musiikkia
3 x 1  x 2,40
Leena tahtoo kiljua
Uimavalvoja
Mä uskon meihin 

(Miika lauloi ja muut Debbiet taustalaulajina)
Aikaa on todella vähän
Maailman huonoin TV
encore:
Nuorempi kuin koskaan

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit:

Sankari duunissa

Koira

Tyhmä

Kengännauhat liian tiukalla

Krematorioon

Luodinkestävä poikaystävä

Jäätelöauto

Heidi on hermoraunio

Mä en enää kaipaa sua

Koulunpenkille

Mötorheadin Lemmy

Kalsarikännit

encore:

Elaine

Viimeinen kuva

2. encore:

Paratiisi