www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Ramopunk-uutiset 4.12.08:

Joey Luumäki levyttää uutta materiaalia

Ramopunk.comin 7-vuotissynttäreitä juhlistamaan ilmestyy ennakkotilattava äänilevy. Levyllä Joey Luumäki laulaa tekemiään ennen julkaisemattomia biisejä, ja bändissä soittaa sekä taustalaulaa ramopunk-genrestä tuttuja heeboja. Levyttävän kokoonpanon nimi pidetään vielä salassa, mutta levyn työnimi on "www.ramopunk.comin seitsemänvuotissyntymäpäiväjuhla -ep". Levyn mahdollinen tuotto käytetään 7v-bileiden järjestämiseen.

"www.ramopunk.comin seitsemänvuotissyntymäpäiväjuhla -ep" on kaupallisesti masteroitu ja monistettu CD-R, sisältäen ehkä noin 8 biisiä. Mukaan saattaa päätyä kypsempää ja raaempaa tuotantoa, samoin kypsempää ja raaempaa lyriikkaa. Levyn julkaisee ramopunk-henkinen levy-yhtiö Woimasointu.

EP myyntiin ennakkotilauksella

Levy on nyt ennakkomyynnissä samaan aikaan Ramopunk.com 7v-bileiden lippujen kanssa ja  sen voi tilata lippuvarauksen yhteydessä. Levyn voi myös tilata, vaikka ei pääsylippuja ostaisikaan. Ennakkotilaushinta on 5 euroa.

EP:tä tullaan tekemään näiden ennakkotilausten lisäksi vain pieni määrä myytäväksi paikanpäällä 7v-synttäreillä. Bileissä levyn viimeiset kappaleet myydään hintaan 7 euroa ja myynti alkaa todennäköisesti jo torstain aloittajaisissa, joten sitä välttämättä riitä perjantaille ja lauantaille saakka.

Lisäinfoa levystä tulee, kun sitä on saatavilla.

 

Kävijälaskuri