www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Ramopunk-uutiset 20.12.08:

Ramopunk.com 7v-bileissä uuden bändin ensimmäinen keikka:

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Yhtenä Ramopunk.com 7v -bileiden pääesiintyjänä nähdään kokonaan uusi ramopunk-bändi Joey Luumäki & Tappajatomaatit, joka julkaisee 7v-bileiden yhteydessä myös cdep:n.

Elämä on Punk -bileissä syksyllä -08 Kuopiossa läsnä olleet ovat jo saaneet vähän esimakua mitä 7v-bileissä on odotettavissa, sillä siellä esiintynyt Myöhäis Illan Erikois Ohjelma oli eräänlainen tämän bändin esiaste.

Ramopunk-uutiset 21.12.08:

"Kypsempää ja raaempaa tuotantoa - kypsempää ja raaempaa lyriikkaa"

Joey Luumäki & Tappajatomaatit CDEP

Ramopunk.comin 7-vuotissynttäreitä juhlistamaan ilmestyy ennakkotilattava äänilevy. Levyllä Joey Luumäki & Tappajatomaatit esittävät Joey Luumäen ennen julkaisemattomia biisejä. Bändin jäsenistä löytyy ennestään ramopunk-genrestä tuttuja heeboja.  Levyn työnimi on "www.ramopunk.comin seitsemänvuotissyntymäpäiväjuhla -ep". Levyn mahdollinen tuotto käytetään 7v-bileiden järjestämiseen.

"www.ramopunk.comin seitsemänvuotissyntymäpäiväjuhla -ep" on kaupallisesti masteroitu ja monistettu CD-R, sisältäen ehkä noin 8 biisiä. Mukaan saattaa päätyä kypsempää ja raaempaa tuotantoa, samoin kypsempää ja raaempaa lyriikkaa. Levyn julkaisee ramopunk-henkinen levy-yhtiö Woimasointu.

Bändin kokoonpano levyllä

Laulu: Joey Luumäki

Kitara: Chemo Tomato

Basso: Vihannes Pete

Rummut: Maukka Häirikkö

EP myynnissä ennakkotilauksella

Levy on nyt ennakkomyynnissä samaan aikaan Ramopunk.com 7v-bileiden lippujen kanssa ja  sen voi tilata lippuvarauksen yhteydessä. Levyn voi myös tilata, vaikka ei pääsylippuja ostaisikaan. Ennakkotilaushinta on 5 euroa.

Tuleva keräilyharvinaisuus?

EP:tä tullaan tekemään näiden ennakkotilausten lisäksi vain pieni määrä myytäväksi paikanpäällä 7v-synttäreillä. Bileissä levyn viimeiset kappaleet myydään hintaan 7 euroa ja myynti alkaa todennäköisesti jo torstain aloittajaisissa, joten sitä välttämättä riitä perjantaille ja lauantaille saakka.

Ramopunk-uutiset 21.12.08:

Uusibändi-osio Ramopunk.comiin:

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Ensimmäistä julkaisuaan parasta aikaa tekevä Joey Luumäki & Tappajatomaatit sai oman alaosion Ramopunk.comiin. Tuoreen tomaattisalaatin alkeisiin voi käydä tutustumassa täällä. (22.12.08)

Ramopunk-uutiset 23.12.08:

"Ei bändissä Luumäkien jälkeen..."

"Syksyllä 2008 hän perusti Joey Luumäki & Tappajatomaatit yhtyeen, jossa hän toimii ensimmäistä kertaa bändin kanssa Ne Luumäet -yhtyeen ulkopuolella"

Joey Luumäki kommentoi tätä weppimasterin väitettä bändien kanssa toimimisesta. Käykääpä lukemassa Joeyn kommentit täältä. (23.12.08)

Ramopunk-uutiset 27.12.08:

Classic Rock Suomi -sivuilla:

Joey Luumäki & Tappajatomaatit 

Classic Rock Suomi noteerasi Joey Luumäki & Tappajatomaatit. Käykääpä vilkaisemassa täältä.

 

Kävijälaskuri