www.ramopunk.com

Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 21.1.13:

Tappajatomaatti Kaide Semifinalissa 27.3.09 (kuva: Hartza)

Kaide Luumäki jätti Tappajatomaatit

Tappajatomaateissa jo alkumetreillä vuodesta 2008 mukana ollut ja bändin nimenkin keksinyt Kaide jää pois bändistä. "Asiaan ei liity dramatiikkaa, matematiikkaa tai logiikkaa. Orkesteri ilmoittaa jatkosuunnitelmista tuota pikaa", tiedottaa Tappajatomaatit. "Haluan kiittää jätkiä kuluneista vuosista ja olen ylpeä että sain soittaa teidän kanssa", kommentoi Kaide ja jättää portit auki mahdollisille jatkoillekin,  "Ja eihän sitä koskaan tiedä..."

Ramopunk-uutiset 25.1.13:

Tappajatomaatit kiittää Kaidea 

ja etsii korvaavaa rumpalia

"Tappajatomaatit kiittää Kuju Ketsuppia eli Kaidea tämän jättäessä pallinsa", todetaan yhtyeen tiedotteessa. 

Uuden rumpalin haku on jo käynnissä ja vaatimukset ovat moninaiset:  "Orkesteri aikoo löytää nuorta kokeneemman, riittävän hyvän ja nopean, melko raittiin ja täysijärkisen, mutta silti vain yhden rumpalin. Linja pysyy siltä osin siis ennallaan. Rytmikonevaihtoehto hylättiin bändipalaverissa nopeasti." Yhtyeen jatkosuunnitelmat ovat rumpalivaihdoksesta huolimatta selvät: "Uuteen pitkäsoittoon tähdätään ja biisejä on kasassa aimo nivaska."

Ramopunk-uutiset 18.2.13:

Tappajatomaateille löytyi rumpali

Tappajatomaattien rumpaliksi on valittu, tai kuten Joey Luumäki toteaan: "Yhtyeen rumpalinpallin on totaalisesti haltuunottanut"  Pekka "Kema" Roni.

"Kema täytti ja täyttää mainiosti Tappajatomaattien hakuehdot, eli on nuorta kokeneempi, riittävän hyvä ja nopea, melko raitis ja täysijärkinen rumpali. Miehellä on kokemusta monenlaisen musiikin parista", kuvailee Joey yhtyeen uutta jäsentä. 

Kema on mukana myös tappajatomaattikitaristi Chemo "Kimmo Kalaja" Tomaton tulevalla Kimmo Kalaja & Friendsin Surfpunk! -intrumentaalilevyllä.

 

Kävijälaskuri