www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Tappajatomaattien rumpali vaihtui

Haastattelussa Joey Luumäki ja Chemo Tomato

Julkaistu 28.1.09

Ennakkotiedoista poiketen Maukan tilalla Tappajatomaattien ensimmäisellä julkaisulla soittaakin rumpuja Kaide Luumäki, joka soittaa myös Pojat –yhtyeessä ja on soittanut myös Ne Luumäet- ja Rehtorit –yhtyeissä. Miten tässä näin kävikään, siitä lyhyt pikahaastattelu, johon vastailivat Joey Luumäki ja Chemo Tomato.

M!ka

 

Miksi Maukka jäi pois Tappajatomaateista?

Chemo Tomato: Maukan vaihtuminen ep:llä Kaideen johtui aikatauluongelmista.

Joey Luumäki: EP:n tekemisellä oli kiire, Maukalla oli omat kiireensä. Kiireet eivät kohdanneet parhaalla mahdollisella tavalla.

Chemo Tomato: Huomasimme, että tarttis tehrä jotain, ja että itse asiassa se jotain oli pakko tehdä jo viime viikonloppuna. Sen jälkeen mm. Bassotomaatti lähtisi reissuun, bassoja ei siis saisi äänitettyä ja ep:n ehtiminen 7 v-bileisiin olisi oikeasti vaarassa. Kun Maukan aikatauluihin tuo ei valitettavasti mahtunut, vaihtui rumpuihin Kaide, kaikkien osapuolten hyväksymänä ja hyvässä yhteisymmärryksessä.

Ehtikö Maukka olla bändin toiminnassa mukana?

Joey Luumäki: Maukka kannutti ekoissa treeneissä, joissa soviteltiin enimmät kompit kohdilleen. Toisiin treeneihin pyydettiin Kaide mukaan Maukan ollessa reissussa, ja kun äänitykset sitten alkoivat painaa päälle, ei Maukka taaskaan ollut kovin hyvin saatavilla.

Kaide otettiin lyömäsoitintaiteilijaksi äänityssessioon periaatteella "antaa Pojan yrittää". Kävi niin ihmeellisesti että yhdessä sessiossa saatiin jo kaikki tarvittavat pohjat valmiiksi, joten Maukan paukutusta ei EP:llä kuulla.

Maukka on siis kuitenkin alkuperäiskokoonpanon rumpali, ja teki ison duunin rumpusovitusten eteen. Suuri kiitos molemmille rumpaleille!

Onko Kaide siis soittamassa Ramopunk.com 7v-bileissä?

Joey Luumäki: Maukkahan ei olisi kuitenkaan päässyt seitsemänvuotissyntymäpäiväjuhliin, joten Kaide värvättiin jo varhain keikkarumpaliksi.

Jatkaako Kaide mukana senkin jälkeen, vai tuleeko Maukka tai joku muu tilalle.

Joey Luumäki: Kaide soittaa rumpuja toistaiseksi, isku kerrallaan.

Kaidella onkin sitten edessä Ramopunk.com 7v-bileissä kaksi levynjulkaisukeikkaa, sillä Tappajatomaattien lisäksi myös hänen toinen bändinsä Pojat julkaisee uuden levyn samoissa bileissä...

 

Kävijälaskuri