www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Ramopunk-uutiset 29.12.09:

Pete Tappajatomaateissa Tavastialla 15.8.09 (kuva: M!ka).

Pikahaastattelussa Vihannes-Pete

Tappajatomaattien basisti Vihannes-Pete jätti bändin. Asiaa piti luonnollisesti selvitellä Ramopunk-uutisille. Tappajatomaattien lisäksi Pete on soittanut myös 70-luvun Vihanneksissa, jossa on myös ollut puhetta miehistön vaihtumisesta. Heräsi kysymys onko Pete jäämässä Tappajatomaattien lisäksi myös 70-luvun Vihanneksista... 

Parin kysymyksen haastattelu selvitti asiaa ainakin jonkin verran:

Pete, jäit pois Tappajatomaateista, siitä tarvitsisi kyllä saada lausunto Ramopunk-uutisiin?

Pete: Päätös ei ollut mun oma. Perimmäinen syy tähän lienee bändille eteen tullut mahdollisuus kokeilla toista basistia, joka sitten tuntui rumpalin mielestä paremmalta vaihtoehdolta. Itse olen asian ymmärtänyt niin, että kun tämä jatkon kannalta vaikea päätös oli tehtävä, oli rumpalin sana painavin. Sinänsä ymmärrettävää, rumpalin ja basistin yhteistyö kun on bändille kuitenkin aika tärkeää.

Mitään suurempia riitoja tai sen erikoisempaa dramatiikkaa tähän ei liity. Kyllähän se silti korpeaa tulla tässä kohtaa syrjäytetyksi, kun on reilu vuosi yhdessä tehty hommia Tappajatomaattien ja etenkin tulevalle pitkäsoitolle tulevien biisien eteen. Mukavasti omasta mielestä yhteistyö on tähän asti sujunut.

Mitenkäs 70-luvun Vihannekset? Oletko nyt siinä mukana, vai jäätkö siitäkin pois?

Pete: Pajunen kyseli viimeksi ennen Joulua mun aikomuksia 70-luvun Vihannesten suhteen. Nyt kun tilanne muuttui näin radikaalisti, voisi taas ollakin aikaa panostaa Vihanneksiin täysillä, niin kuin Vihannesten arvoista on. 

Asia on kuitenkin vielä ilmassa eikä oikein nyt tässä kohtaa pysty muuta sanomaan, kuin että "suattaapi olla tai suattaapi olla olemattakin".

Voishan sitä tietysti vaihteeksi laittaa vaikka basson narikkaan ja alkaa tekemään jotain muuta. Vaikkapa harrastamaan postimerkkeilyä.

Ei silti mitään bassoa narikkaan, eikä postimerkkeilyä, kaikella kunnioituksella ko. harrastusta kohtaan,  pysy vaan täysillä mukana 70LV:ssä!

 

Kävijälaskuri