www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Taustatietoa ja lehtileikkeitä

Taustatietoa ja lehtileikkeitä -etusivulle

Elämä on Punk 4 / Ramopunk.com 7v-bileet SUE:n uutisissa 19.2.09

SUE:n nettiuutiset oli yksi niistä, jotka uutisoivat bileitä internetissä.

Kolme päivää ramopunkkia Tampereen Vastavirralla

Ramopunkin pää-äänenkannattaja www.ramopunk.com juhlii 7-vuotista taivaltaan Tampereen Vastavirta-klubilla kolmepäiväisessä tapahtumassa peräti 14 esiintyjän voimin 5.-7.3. 2009.

Ramopunk.com 7v -tapahtumassa esiintyväy Pojat, Joey Luumäki & Tappajatomaatit, Rehtorit, Kakka-hätä 77, 70-luvun vihannekset, Himanes, Debbie, Tarjas, Väärät vieraat, Iskuryhmä, Joey Luumäki (soolo), Jack Addict, The Loose ja Normaaliryhmä.

Ne Luumäet -yhtyeen laulajan Joey Luumäen uusi bändi Joey Luumäki & Tappajatomaatit soittaa tapahtumassa ensimmäisen virallisen keikkansa ja julkaisee samalla debyyttilevynsä, joka on Ramopunk.com 7v -bileitä juhlistava CDEP. Myös Pojat juhlistaa keikalla seitsemättä pitkäsoittoaan Ketä sä rakastat.

Ramopunk.comin kuopiolainen ylläpitäjä M!ka Vesterinen esittelee bileissä Kuopion punksceneä, johon illan esiintyjistä kuuluvat Jack Addict ja The Loose.

Ramopunk.com 7v-tapahtumassa annetaan Woimasointu-levy-yhtiön ja
Häiriköt-yhtyeen lahjoittama Kultainen pesäpallomaila -palkinto,
joita on jaettu vuodesta 2004 lähtien ramopunkin parissa ansioituneille tahoille. Valintatuomareina toimivat tällä kertaa Harri"Hartza" Miettinen ja Kimmo"Rauman Kimmo" Aaltonen.

Tapahtuman juontajat ovat Joey Luumäki ja Rehtori Heko, joka tunnetaan myös nimellä Heko Luumäki, sekä Iskuryhmä-Teemu Iskuryhmä-yhtyeestä.

Perjantain ja lauantain ennakkoliput myytiin loppuun jo yli kaksi kuukautta ennen tapahtumaa. Jonkin verran lippuja tulee myyntiin vielä ovella perjantaina ja lauantaina. Torstaille ei ennakkomyyntiä ollut lainkaan, vaan kaikki liput myydään ovelta. Torstain lipun hinta on 4 € ja perjantain ja lauantain lippujen hinnat 7€.

 

Kävijälaskuri