www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Taustatietoa ja lehtileikkeitä

Taustatietoa ja lehtileikkeitä -etusivulle

Ramopunk.com ja Kultainen pesäpallomaila

Suen nettiuutisissa 8.7.04:

Pesismailasta päähän!

Kultainen pesäpallomaila -palkinto www.ramopunk.com:ille.

3.7.2004 Hämeenlinnassa yökerho Kaupparissa Ämyrockin päätösklubilla Retkibanaani -orkesterin 10-vuotiskeikan yhteydessä jaettiin ensimmäistä kertaa Ramoneshenkisen nahkatakki- ja tennariväen kultainen pesäpallomaila-palkinto.

Palkinto luovutettiin www.ramopunk.com -internetsivuston pitäjälle Mika Vesteriselle. Sivuilta löytyy mm. suomalaiset ramopunkuutiset, bändien haastatteluja, keikka-arvioita ja vieraskirja ramohenkisen musiikin ystävien yhteydenpitoon.

Arvovaltaisen tuomariston perusteluissa todetaan mm. "riippuvuutta aiheuttava, usein päivitettävä infopiste ja kokoontumispaikka hyvän musiikin ystäville" sekä "sivusto on ollut mukana aktivoimassa jo olemassaolevia bändejä ja kaivamassa jo kerran kuopattuja bändejä eloon haudan takaa saattamalla yhteen samanhenkisiä ihmisiä". 

Palkinto tullaan jakamaan jatkossa vuosittain alan ansioituneelle taholle. Palkinnon lahjoittivat winyylilevy-yhtiö Woimasointu ja punkbändi Häiriköt ja se ei oikeasti ole kultaa vaan Häirikkö-Erkko veisteli palkinnon moottorisahallaan.

 

Kävijälaskuri