www.ramopunk.com

Himanes

Himanes etusivu

Ramopunk-uutiset 20.7.06:

Woimasoinnun levykerho aloitti Himanesilla

 
               

Reilun parin viikon lomailun jäljiltä oli työpostia ja työasioita kasaantunut maanantaiksi selvitettäväksi niin paljon, ettei tiistaina 18.7. huvittanut enää postia availla ollenkaan!  Tiistain ahdistavassa postiläjässä oli mukana yksi paksuhko, vähän pehmeän tuntuinen valkoinen kirjekuori. Jo päältä pystyi tunnustelemaan, että siinä täytyi olla joku työasioihin liittyvä kangas- tai nahkanäyte. Uh huh… jos sen avaisi, pitäisi vaan alkaa miettimään mitä sille tekisi. Tympeetä! Avaamaton kirje lensikin kaaressa pöydän kauimmaiseen nurkkaan pois silmistä.

Illalla vaimo kaiveli postikasaa ja ilmoitteli, että siellä oli minulle joku kirje ja epäili, että siinä saattaisi olla joku tilattu levy. No joopa joo, eipä vaan ollut mitään levyä tilauksessa juuri nyt! Joku turha kangasnäyte tai jotain… ei huvita pätkääkään avata! Pelkkä ajatus etoo. Vilkaisin kuitenkin kuorta. Ei siinä ollutkaan firman nimeä vastaanottajana…

Uteliaisuus heräsi sen verran, että repäisin kuoren auki ja sieltä tipahti lattialle Himanes-rintamerkki!

Kuoresta löytyi lisää Himanes-aiheista paperia ja cd-levykin! Vähän aikaa löi aivoissa tyhjää, että mitäs tämä on ja keneltä? Sitten selkisi, tämähän on Woimasoinnun ramopunkkisen levykerhon ensimmäinen levy lisukkeineen! Oli jo päässyt unohtumaan koko kerho!

Himanes vaan soimaan ja päivä on pelastettu!

1234! –levykerhon ensimmäisestä kuoresta löytyi parit rintamerkit 12-sivuinen lehtinen lähes täynnä Himanes-asiaa bändin historiasta ja nykyhetkestä. Ääneen olivat haastatteluissa päässeet Himanesin lisäksi myös Tumppi Varonen ja Rehtori Heko.

...ja olihan siellä tietenkin se levy ja kansipaperit jotka piti saada saksia välittömästi paikoilleen cd-koteloon (jonka joku arkistointi-cd menetti välittömästi Himansin eduksi).

Ensimmäiseltä kerholevyltä löytyi kahdeksan biisiä, joista omiin korviin mielenkiintoisimpia ovat livet ja demot vuosilta 1994 ja 1995, pari vuotta vanha demo vielä julkaisemattomasta Maanantaiaamusta, sekä rusinana pullassa kesällä 2004 Hummeripoikarockissa tallennetut Ei tää lama päähän käy ja Mä haluun mennä, joissa Tumppi Varonen vierailee Himanesin solistina.

Tästä ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Hieno aloitus levykerholla. Kiitos!

...ja jos levykerho ei ole vielä tuttu juttu, niin käykääpäs tutustumassa asiaan Woimasoinnun sivuilla täällä.

M!ka