Himanes

Himanes etusivu

Share |

Kallonkutistaja

Ramopunk-uutisten artikkeleita Himanesin Riiassa äänittämään Kallonkutistaja-singlestä.

Ramopunk-uutiset 5.9.12:

Himanes Ramopunk.com 10v-bileissä Tampereella 2012 (kuva: Jukka Myller).

Himanes studioon Riikaan

Himanes suuntaa syyskuun lopulla pidennetyksi viikonlopuksi Latviaan ja sen pääkaupunkiin Riikaan. Himanesilla on valmiina  treenidemot muutamasta biisistä, joista valitaan äänitettäväksi kaksi.

Himanesilla on suunnitelmissa julkaista aluksi ainakin nettisinkku. Myös muita suunnitelmia materiaalille on, mutta niistä bändi ei vielä tässä vaiheessa halunnut enempää avautua.

Basisti Sutisen kontaktit ulkomaille saivat Himanesin miettimään studiohommat uudella tavalla. Sutinen löysi Riiasta studion, joka on tiloiltaan ja laitteistoltaan vähintään samaa tasoa kuin Suomen parhaat, tai ainakin kalleimmat äänityspaikat. Kun vielä studion pyörittäjät osoittautuivat ”huipputyypeiksi ” ja hintakin on vain noin neljäsosa Suomen hintatasosta, päätti bändi lähteä studioreissulle Riikaan. 

”Keväällä asia tuli esille ja kun muutamia biisejäkin alkoi olla tekeillä, oli lähtemispäätös helppo tehdä. Reissuun ja studioon poikaporukalla on aina mukava lähteä ja nyt vielä ulkomaille! Innoissaan ollaan, kuin pikkupojat!”, rumpali Saku toteaa.

Tuottajaksi bändi kysyi jälleen Seppo Pohjalaista ja aluksi hän oli lähdössä mukaan Riikaan, mutta työesteet pakottivat hänet perumaan reissun. ”Seppo tarjoaa auttavan kätensä etänä  ennen äänityksiä. Mahdolliset ideat ja vinkit otetaan mukaan Latviaan,” kertoo Saku tuottajakuvioista.

Ramopunk-uutiset 11.11.12:

Kallonkutistaja single:

Himanesilta digitaalinen single 11.11.

Himanes piipahti äänityshommissa Sound Division Studiossa Riiassa ja reissun tuotokset Kallonkutistaja ja Rokkaan (en osaa muutakaan) kappaleet julkaistaan Music Kickup Recordsin toimesta digitaalisesti 11. marraskuuta. Biisit tulevat ladattaviksi olennaisimpiin musiikin jakelupaikkoihin iTunes, Spotify, Nokia Music jne. Sinkkua voi hommata ainakin täältä.

Kallonkutistaja on tilitystä kovapäisen henkilön mielialan heittelyihin ja parisuhteeseen liittyvistä ongelmista ja Rokkaan (en osaa muutakaan) kertoo aitoa tarinaa rokkarin elämää elävän ihmisen suhtautumisesta arjen rutiineihin.

Himanes tekee julkaisun alla kolme keikkaa sisältävän "Ei maakuntiin!?” -minirundin 26.10. Pieksämäelle, 27.10. Mikkeliin ja 3.11. Kangasniemelle. (22.10.12) 

Fyysinen single jos tilaajia löytyy

Himanes on painostuksen alla valmis tekemään myösfyysisiä sinkkuja , jos tilaajia vaan löytyy tarpeeksi. Lähetelkääpä ennakkotilauksia soitteeseen: himanesband@gmail.com.

Katso myös:

Himanes Länsi-Savossa 23.10.12

 

Kävijälaskuri