Himanes

Himanes etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 28.4.11:

Himanes Ramopunk-piknikillä kesällä 2010

Tulossa 7" vinyyli ja pitkäsoitto cd

Himanes studioon toukokuussa

Himanes suuntaa 12. toukokuuta studioon Jyväskylään. Touko-kesäkuussa pidettävien sessioiden aikana bändi äänittää reilun pitkäsoiton verran materiaalia.

Julkaisurintamalla on luvassa Woimasoinnun julkaisema 7" ep elokuussa ja pitkäsoitto on tarkoitus saada CD muotoon syksyn aikana tai viimeistään alkuvuodesta 2012. CD:n julkaisijasta ei ole vielä varmuutta, mutta asia ratkennee syksyn kuluessa.

Bändi on ollut varsin tuottelias kuluneen talven aikana, näin käytettävissä on pitkä liuta uunituoreita Himanes ralleja, joista ja pari jo kuultu jo keikoillakin. Mukana on myös pari 90-luvun arkistoista kaivettua helmeä. "Jälleen on varsin monipuolista matskua tulossa, jopa aivan uusia ramo -tyylilajeja on syntynyt pitkän ja kylmän talven aikana", toteaa Saku Himane.

Äänityksiin hommattiin tuottaja tuomaan täysin ulkopuolista korvaa ja silmää sekä monipuolistamaan neljän vanhan kaveruksen ehkä kapeitakin näkemyksiä, Saku kertoo. Tuottajan pallille istahtaa mm. Aku Ankkulista, Trio Niskalaukauksesta ja Seppo Alvari yhtyeistä tuttu Seppo Pohjolainen, joka oli varsin ilahtunut yhteydenotosta ja päätti ilman pidempiä ruotimisia ottaa homman vastaan.

"Mitään draamaattista muutosta vanhaan Himanesiin nähden ei varmasti olla tekemässä, tarkoitus on saada oikeanlainen kuhunkin biisiin sopiva tunnelma ja energia talletettua kovalevylle", pohtii Saku,  "Edelleen on vahva tunne siitä, että emme ole vielä parastamme näyttäneet."

 

Kävijälaskuri