Himanes

Himanes etusivu

Ramopunk-uutiset 21.8.08

(Kuva: M!ka)

Aki Himanen keskittyy Himanesiin

Himanesin laulajakitaristi Aki Himanen on jättänyt toisen bändinsä Bad Machinen ainakin toistaiseksi, ja keskittyy musiikin saralla jatkossa vain Himanesiin. Aki soitti viimeisen keikkansa Bad Machinen riveissä Hummeripoikarockissa 11.7.08. "Ramopunk-fanit ja joukot: Perästä kuuluu," lupailee Aki, ja kertoo lisää näin...

Aki Himanen:

Ramopunk on mulle sitä, mitä mä olen

"Yksinkertaisesti ajan puute oli päätöksen taustalla. Vielä kun tuli noin vuosi sitten jälkikasvuakin, niin jostain oli karsittava. Aloitin musiikilliset intressini kitaran varressa, joten palasin nyt tavallaan kokonaan juurilleni. Ja ramopunk on mulle sitä, mitä mä olen. Se on elämäntapa, tyyli olla ja ajatella. Päätös jättäytyä sivuun Bad Machinesta oli itselleni kivuliasta aikaa, mutta samalla luonnollinen jatkumo mun omalla musiikillisella urallani. Nyt pystyn keskittymään kokonaan Himanesiin, joten varmasti se tulee näkymään bändin toiminnassa positiivisella tavalla biisien kirjoittamisen, kitaroinnin, keikkojen järkkäämisen ja treenaamisen muodossa.  

Toivotan Bad machinelle lykkyä pyttyyn ja kiitän kaikkia, ketkä on matkan varrella diggailleet näitä mun molempia bändejä!"

Aki (Himanes)

 

Kävijälaskuri