www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas Vol. 9 -sivulle

Share |

The Havana Bananas Vol. 8

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

9.11.12. HB Vol.9 alkaa olla kasassa

14.11.12. HB Vol.9 painoon

19.11.12. HB Vol.9 tilattavissa ennakkoon

23.11.12. HB Vol.9 julkaistu

 

Ramopunk-uutiset 9.11.2012:

Hanurista koko lehti?

Havana Bananas Vol.9 alkaa olla kasassa

Havana Bananas Vol.9 alkaa olla koossa. Sivut on pääosin leikattu ja liimattu jo kokoon. Yksi artikkelisivu uupuu. Aputoimittajako se nysvää? Lisäksi kaksi sivua on liimaamatta ja tehtävänä vielä sisällysluettelo. Ei pitäisi enää kauaa mennä, kun lehti pääsee painoon. 

Havana Bananas Vol.9 Punk in Finlandissa

Ramopunk-uutiset 14.11.2012:

Havana Bananas Vol.9 painoon

Havana Bananas Vol.9:n originaalit ovat valmiina lähtemään painoon 15.marraskuuta. Julkaisuun lehden pitäisi päätyä reilua viikkoa myöhemmin.

Ramopunk-uutiset 19.11.2012:

Havana Bananas Vol.9 tilattavissa ennakkoon

Havana Bananas Vol.9 ilmestyy piakkoin. Lehteä voi tilailla ennakkoon sähköpostilla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Mukana bändijutuissa ovat legendaarinen Abortti 13, joka suunnalta suitsutusta keräävä Teemu Bergmanin uusi bändi Pää Kii, elämäntapapunkkari Säärelän johtama Flags of Unity ja 80-luvun hc-bändi Noidankehä. Luonteri Surfille esiteltiin viisi kysymystä ja Psykoanalyysikin vastaili jotain johonkin. Miika Söderholm (Pojat / Ypö-Viis) taas avasi kitarankaappinsa HB:lle. Zinessä myös pohditaan mitä on anarkia ja onko Jumalakin Ramones-fani, rakennellaan DIY-soittimia, keitellään Neuvostoliittolaista kurkkukeittoa, ihmetellään ulkomaan uutisia ja testaillaan Strurmzündhölzer-myrskutikkuja. 56 sivua punk-asiaa.

Ramopunk-uutiset 23.11.2012:

Havana Bananas Vol.9 julkaistu

Havana Bananas Vol. 9 julkaistiin 23. marraskuuta. Lehteä voi tilailla suoraan toimituksesta  mika.vesterinen(at)dnainternet.net. Tarjolla jälleen 56 sivua leikkaa- ja liimaa-menetelmällä tehtyä punkasiaa tallennettuna fyysiselle paperille. Lehden sisällöstä löytyy pientä kuvausta ja kuvia Havana Bananas Vol.9 -sivulta täältä.

Ennakkotilaukset on postiteltu ja lehteä alkaa löytyä jälleenmyyjiltä seuraavan viikon aikana. Jälleemyyjien lista löytyy Havana Bananas-sivujen etusivulta täältä. Uusia jälleenmyyjiä listalla ovat Killer Records Porissa, Mudlake Distro Tampereella ja Kämäset levyt Lempäälässä.

Meidän ryhmä on ihan tyhmä

HB:lla oma ryhmä Facebookissa

Havana Bananasilla on Facebookissa oma ryhmä, johon liittyminen ja siellä kommentointi ei ehkä vielä leimaa sinua punkvallankumoukselliseksi, vaikka ryhmä onkin ihan tyhmä.

Punk in Finlandista löytyy Julkaisut-osiosta Havana Bananas Vol9:lle oma "topic" täältä.  Sinne voi kommentoida anonyymisti nimimerkin takaakin...

Leikkaa-liimaa-zine vs. internet -taistelussa saa jelpata, muttei ole pakko. Palaute ja huomio sähköisillä taistelukentillä ei tekisi pahaa, tulee se sitten mitä kautta vaan...

Kävijälaskuri