www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 6 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 6

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

22.9.11. Havana Bananas Vol.6 viimeistelyvaiheessa

13.10.11. HB Vol.6 painoon 14.10.11

14.10.11. HB Vol.6 - 56-sivua punkjournalismia

20.10.11. HB Vol.6:lla ongelmia painossa

24.10.11. HB Vol. 6 painosta vähin vaurioin

25.10.11. HB Vol.6 julkaistu

2.11.11. HB:ta Psychedelica Recordsilta

21.11.11. HB:ta Sarvilevyiltä Lahdesta

8.12.11. Havana Bananasista uusintapainoksia

8.12.11. HB:ta Hätäapu Recordsilta

28.12.11. HB Vol. 6 Pandaluolassa

8.3.12: Uusintapainoksia Havana Bananasista 

21.11.12  HB:sta uusintapainoksia

 

Ramopunk-uutiset 22.9.11:

Havana Bananas Vol.6 viimeistelyvaiheessa

Havana Bananas Vol. 6 valmistuu hyvää vauhtia. alkaa olla koossa. Yksi artikkeli tekemättä ja ja joitakin jo saksittuja artikkeleita on vielä liimailematta. Tulossa jälleen yli 50-sivua punk-asiaa.  

Havana Bananas Vol. 6 Punk in Finlandissa.

Ramopunk-uutiset 13.10.11:

Havana Bananas Vol. 6 painoon

Havana Bananas Vol.6:n originaalit ovat valmiina ja toimitetaan painoon 14. lokakuuta. Tulossa jälleen 56 sivua loistavaa punkjournalismia.

Havana Bananasia myyntiin?

Jos Havana Bananas Vol.6 -lehden ottaminen myyntiin levyjenmyynnin tms oheen kiinnostaa, niin ota yhteyttä sähköpostilla mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ramopunk-uutiset 14.10.11:

Havana Bananas Vol.6 

56-sivua punkjournalismia

Havana Bananas sivusi kuudennessa numerossa tuotantoennätystä ja sivuja tälläkin kertaa 56. Paraatin paikka! Bändijutuissa mukana 70-luvun Vihannekset, Rikoslaki, Rattus, Lahtarit, Neljäs Tuoppi, Demokratia, Kauneus & terveys ja The Prostidudes

Kuopiosta ponnistaa jälleen pari uutta punkbändiä, Distriet ja Psykoterapia.

Bändijuttujen lisäksi lehdestä löytyy myös tärkeimmät ulkomaan uutiset, Jamaicalta soitellaan tyttökalenterin kuvaajalle, tutkitaan Safkanatsisafkoja, Vihannes-Pajunen selvittää kovan punkkarin ABC:n ja löydetään hyvä omatunto halvalla Ikeasta.

HB sai myös ensimmäisen oikean lukijakirjeen, joka piti tietty julkaista lehdessä. Mielenkiintoinen levy löytyi Me Wokkivihanneksilta. Uuden Kitarakaappi-artikkelisarjan ensimmäisessä osassa Chemo tonkii Rehtori Hekon. Rehtori Heko selvittää, mitä on hyvää keskitasoa oleva keikkapuhe. Kuopion punkhistoriaa 90-luvulta tongitaan The Brats -yhtyeen ulkomaankuvioiden verran.

Kuvia lehden sisällöstä löytyy Havana Bananas-sivuilta täältä.

Lehteä voi tilailla ennakkoon näin:

Laita sähköpostia ja oma postiosoitteesi meiliin: mika.vesterinen(at)dnainternet.net

(PiF:ssä voi myös tilailla yv:llä). Vastausviestissä saat tilinumeron minne maksaa.

Havana Bananas vol 6. Punk in Finlandin foorumissa

Ramopunk-uutiset 20.10.11:

Havana Bananas Vol. 6:lla ongelmia painossa

Havana Bananas Vol.6:n piti olla valmiina 19.10, mutta julkaisu viivästyy painossa ilmenneiden ongelmien vuoksi. Henkilö, joka on ollut vastuussa edellisten lehtien tekemisestä, on lähtenyt muihin hommiin ja hänen mukanaan katosi myös tarpeellinen tietotaito. 

Nyt kohdattiin samat ongelmat kun HB Vol.3:en kanssa. Sopimushintaan kuuluva oikovedos osoittautui epäonnistuneeksi ja homman teko alkaa alusta, mikä tarkoittaa sitä, että ammattimiehen tai parin tuntitaksa alkaa juosta HB:n piikkiin, eikä siinä taida yksi myyty HB-lehti per työminuutti riittää. Lopputulos mahdollisesti samanlainen kuin HB Vol.3:n kohdalla, julkaistava lehti on punkvallankumouksen riemuvoitto, mutta kustannusten osalta täydellinen fiasko.

Ramopunk-uutiset 24.10.11:

Havana Bananas Vol. 6 painoista vähin vaurioin

Havana Bananas Vol.6 selvisi paino-ongelmista ilman suurempia vaurioita. Julkaisuun tuli viivästystä viikon verran, mutta pelättyä lisälaskua ei tullutkaan. Painofirmasta löytyi sen verran ymmärrystä ja punkhenkeä, ettei syntyneestä lisätyöstä tällä kertaa veloitettu mitään ylimääräistä. Lehti on tulossa julkaisuun parin päivän sisällä.

Ramopunk-uutiset 25.10.11:

- Meidän lehti on ihan tyhmä -

Havana Bananas Vol. 6 julkaistu

Havana Bananas Vol.6 näki päivän valon 25.10.11. Tarjolla on jälleen 56:n sivun verran punkjournalismia. Lehdessä mukana mm. 70-luvun Vihannekset, Rattus, Rikoslaki, Neljäs Tuoppi, Prostidudes ja Demokratia. Lisätietoa ja kuvia lehden sisällöstä löytyy HB Vol.6 -sivulta täältä.

Kaikki julkaisupäivänä klo 14.00 maksettuna näkyvät ennakkotilaukset on postitettu samantien.

Tilaa HB Vol.6

Uusinta Havana Banansia ja myös vanhempia numeroita voi tilailla sähköpostilla: mika.vesterinen(at)dnainternet.net (Punk in Finlandissa:ssä voi myös tilailla yv:llä). Vastausviestissä saat tilinumeron minne maksaa. Lehden hinta on 3 euroa + 1€ postimaksuja. Samalla postimaksulle saa useampiakin lehtiä, jos esim. vanhoissa numeroissa on puutteita.

    

Myynnissä myös täällä:

Uusin HB on tulossa myyntiin ainakin Combat Rock Shopiin, Daiga Daiga Duuhun, Levykauppa Äx:n Kuopion myymälään, Propaganda recordsille, Pupu's Bistroon, Resistori Klubille ja Woimasoinnulle.Myyntipaikkojen osoitteita ja linkkejä löytyy Havana Bananas -sivuilta täältä.

Ramopunk-uutiset 2.11.11:

Havana Bananasia Psychedelica Recordsilta

Havana Bananas Vol.6:sta ja paria vanhempaakin numeroa voi ostella nyt myös oululaiselta Psychedelica Recordsilta joka löytyy netistä täältä.

Ramopunk-uutiset 21.11.11:

Havana Bananasia Sarvilevyiltä Lahdesta

Havana Bananasin kaikki kuusi julkaistua numeroa tulevat myyntiin Sarvilevyille Lahteen. Netistä sarvilevyt löytyvät täältä ja Lahdesta osoitteesta Rautatiekatu 1.

Ramopunk-uutiset 8.12.11:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Havana Bananas-lehdistä julkaistiin 8.12. useampia uusintapainoksia Vol.4:stä kolmas painos sekä Vol. 5:sta ja Vol. 6:sta toiset painokset.

Ramopunk-uutiset 8.12.11:

Havana Bananasia Hätäapu Recordsilta

Havana Bananasin kaikki kuusi tähän mennessä julkaistua numeroa tulevat ensiviikolla myyntiin äänitepuolella vinyylilevyjen julkaisuun ja jälleenmyyntiin keskittyneelle Hätäapu Recordsille. Hätäapu Recordsin lokakuun alussa avattuun uuteen nettikauppaa pääsee tutustumaan tästä.

Ramopunk-uutiset 28.12.11:

Havana Bananas Vol. 6 Pandaluolassa

Lammaszinen Piparnakkelin Pandaluola arvioi Havana Bananas Vol.6 -lehteä. Käykääpä lukemassa arvio lehtileikkeistä täältä.

Ramopunk-uutiset 8.3.12:

Uusintapainoksia Havana Bananasia

Havana Bananas Vol.1:stä on 8. maaliskuuta julkaistu seitsemäs painos, Havana Bananas Vol. 6:sta kolmas painos ja Havana Bananas Vol. 7:sta toinen painos.

Ramopunk-uutiset 21.11.2012:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Havana Bananasin vanhemmista numerosta 6 - 8 on julkaistu 21. marraskuuta uusintapainoksia. Vol.6:ssa ja Vol.8:ssa neljännet ja Vol.7:ssa kolmas painos. Näitä vanhempia numeroita voi tilailla suoraan toimituksesta  mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Numeroita 6-8 toimitellaan myyntiin myös Mudlake Distroon Tampereelle. Hätäapu-Recordsille Ihodeen, täydennetään numeroita niin, että sieltä on saatavilla kaikkia julkaistuja numeroita.

Kävijälaskuri