www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

HB Vol. 6 Ramopunk-uutisissa

HB Vol.6  Punk in Finlandin foorumissa

Share |

Havana Bananas vol 6. -tilausohjeet ja myyntipaikat Havana Bananasin etusivulla!

Sivusimme tuotantoennätystä! 56 sivua!

 

Havana Bananas Vol. 6. ensimmäinen painos julkaistiin  25.10. 2011, toinen painos 8.12.2011, kolmas painos 8.2.2012 ja neljäs painos 21.11.2012.

 

Lehden sisältöä

Havana Bananas sivusi kuudennessa numerossa tuotantoennätystä ja sivuja tälläkin kertaa 56. Paraatin paikka!

Jake jätti Rattuksen ja pisti pystyyn uuden bändin. Rattus ei kuitenkaan kaatunut Jaken lähtöön, vaan jatkaa eteenpäin. Siitä löytyi aihetta peräti kahteen Rattus-teeman haastatteluun joissa olivat bändin jättänyt Jake ja bändissä jatkava Tomppa. HB yritti myös selvitellä mitä ne on ne Lahtarit.  

Bändijutuissa mukana myös 70-luvun Vihannekset, Neljäs Tuoppi, Rikoslaki, DemokratiaThe Prostidudes paluun tehnyt hc-bändi Kauneus & terveys. Kuopiosta ponnistaa jälleen pari uutta punkbändiä, Distriet ja Psykoterapia.

  

Bändijuttujen lisäksi lehdestä löytyy myös tärkeimmät ulkomaan uutiset, Jamaicalta soitellaan tyttökalenterin kuvaajalle, tutkitaan Safkanatsisafkoja, selvitetään kovan punkkarin ABC ja löydetään hyvä omatunto halvalla Ikeasta.

HB sai myös ensimmäisen oikean lukijakirjeen, joka piti tietty julkaista lehdessä. Mielenkiintoinen levy löytyi Me Wokkivihanneksilta. Uudessa Kitarakaappi-artikkelisarjassa Chemo tonkii artistien soittokamoja. Rehtori Heko selvittää, mitä on hyvää keskitasoa oleva keikkapuhe. Kuopion punkhistoriaa 90-luvulta tongitaan The Brats -yhtyeen ulkomaankuvioiden verran.

 

 

 

Päätoimittaja: M!ka

 Hasta la victoria siempre!

Victoria o muerte!

Vol. 5:n toimituksessa myös:

Hartza, Kim Jor-El, Örda-Jorma ja Lenchen von Sauerkraut-Bommerlunder.

 

 

Kävijälaskuri