www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 5 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 5

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

3.3.11. Havana Bananas Vol.5 viimeistelyvaiheessa

12.3.11. HB Vol.5 painoon 14.3.11

12.3.11. HB Vol.5 - 56 sivua punk rock asiaa

18.3.11. HB painosta 18.3.11

7.6.11. Arvostelussa Havana Bananas vol.5

1.7.11. Ramopunk.com ja Havana Bananas Toisessa Vaihtoehdossa

6.9.11. Havana Bananasia kahdesta paikasta Kuopiossa

6.9.11. Kuopion punk skene esillä Havana Bananas -lehdessä

22.10.11. HB Levykauppa X:ssä Kuopiossa

8.12.11. Havana Bananasista uusintapainoksia

18.1.13: Havana Bananasista uusintapainoksia

 

Ramopunk-uutiset 3.3.11:

"Ba-ba-banana, this ain't havana
Dou you like bananas, ba-ba-bananas"  

Havana Bananas Vol.5 viimeistelyvaiheessa

Havana Bananas Vol. 5 alkaa olla viimeistelyvaiheen lopussa. Pari kuvaa, sisällysluettelo, kannen sommittelu yms. pientä on vielä kesken. Tulossa jälleen yli 50-sivua punk-asiaa. Mukana myös mm. Himanes, Pykimät ja Ne Luumäet.

Havana Bananas vol 5. Punk in Finlandin foorumissa

Ramopunk-uutiset 12.3.11:

HB Vol. 5 painoon 14.3.

Havana Bananas vol.5:n originaalit ovat nyt valmiina ja toimitetaan painoon 14.3. Oikovedoksen saadaan 4-5 päivän päästä ja jos ei mitään ongelmia ilmene, niin lehti on myynnissä noin viikon päästä. (12.3.11)

Ramopunk-uutiset 12.3.11:

Teimme uuden tuotantoennätyksen! 56 sivua!

Havana Bananas Vol. 5 - 56 sivua punk rock asiaa

Havana Bananas ylti viidennessä numerossa jälleen uuteen tuotantoennätykseen. Sivuja tällä kertaa 56. Paraatin paikka!

Eksoottisin artikkeli lienee haastattelu Rattuksen Meksikon kiertueesta syksyllä 2010 ja kantaaottavin Yleislakon laulajan Antti Sandbergin kolumni Politiikkaa populaarikulttuuriin.

Suomesta löytyy myös bändi, joka on liian tyhmä kuolemaan, Ne Luumäet. Tältä elävältä kuolleelta kysellään vähän kuulumisia. Bändihän nousee Tavastian lavalle juhlistamaan tulevaa ramopunkista kertovaa kirjaa. Pohjoisen punkrock pommittaja Real Vacation on saanut rivinsä jälleen soittokuntoon. Miten levahti bändin edellinen kokoonpano ja miten löytyi uusi, siitä kertoo Real Vacation pommittaa jälleen -artikkeli.

Punk elää myös syrjäisemmässä Suomessa ja siitä todisteena löytyy lehdestä jälleen Punk Kuopio -sivut ja tällä kertaa tutkitaan myös mitä löytyy Kuopiosta itään Joensuusta josta haastatellaan kolmen sivun verran Nuoret Sankarit -bändiä ja saman kokoisessa Punk Joensuussa -artikkelissa esitellään vielä Joensuun nykyistä punk-skeneä kokonaisuudessaan.

Havana Bananas Vol. 3:ssa ollut Punk Kuopiossa 90-luvulla -artikkeli saa jatkoa kun tässä numerossa käydään läpi 1993-2000 ilmestyneen Katoamispiste punk zinen historia, kirjoittajana itse lehden päätoimittaja Timo Kuvaja

Toinen "kakkososa" on Syksyllä 2010 20 vuotta täyttäneen Himanesin ja siihen leimallisesti liittyvän Haukivuoren yhteiseloa käsittelevä haastattelun loppupuolisko joka kertaa bändin ja kunnan tarinaa 2000-luvulla. Niistä toinen syntyi uudelleen ja toinen lopetti toimintansa...

Kotimaan toimittaja Hartza hommasi James Puhto-Renin laulaja kitaristi Pasi B. Gooden alias Pasi Peltokankaan keittiöön leipomaan piimäkakun, jonka reseptistä on joskus tullut tekaisseeksi biisinkin. Aputoimittaja Lenchen von Sauerkraut-Bommerlunder haastatteli äskettäin debyyttilevynsä tehnyttä Pykimät -yhtyettä.

Ulkomaantoimittaja Kim Jor-El piti jälleen huolen, että pysymme ajan tasalla ulkomaan tapahtumista ja aputoimittaja Örda-Jorma kirjoitti artikkelin dyykkauksesta.

Ramopunk-uutiset 18.3.11:

Havana Bananas Vol.5 painosta 18.3.

Havana Bananas Vol.5 valmistuu painosta tänään ja kaikki ennakkotilaukset, joiden suoritukset näkyvät tilillä lähtevät Postiin tänään. Kuopiossa lehteä pääsee ostelemaan ensimmäisenä K-klubin punk-bileissä 19. maaliskuuta.

Tilaus onnistuu näin:

Laita sähköpostia ja oma postiosoitteesi meiliin: mika.vesterinen(at)dnainternet.net

(PiF:ssä voi myös tilailla yv:llä). Vastausviestissä saat tilinumeron minne maksaa.

Havana Bananas Vol.5 myynnissä myös täällä

Havana Bananasia voi tilailla suoraan toimituksesta, mutta sitä on myyvät myös K-klubi Kuopiossa ja Saimaan Silakat Lahdessa  ja Pupu's Bistrossa Jyväskylässä, Combat Rock Shop Helsingissä, sekä Propaganda ja Woimasointu -levy-yhtiöt.

Ramopunk-uutiset 7.6.11:

Arvostelijan mielestä Yleislakon Antin kolumni oli yllättävä 

ja Pasi B. Gooden piimäkakun leipominen eriskummallinen artikkeli.

Piparnakkelin Pandaluola:

Arvostelussa Havana Bananas vol.5 

Piparnakkelin Pandaluola arvion Havana Bananas Vol.5 -lehden. Arvostelua voi käydä vilkuilemassa Ramopunk.comin Lehtileikkeet-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 1.7.11:

Ramopunk.com ja Havana Bananas Toisessa Vaihtoehdossa

Ramopunk.com ja Havana Bananas ovat esillä neljän sivun haastattelun verran Toisen Vaihtoehdon numerossa 233 (3/2011). Artikkelissa aiheissa ovat mukana myös Elämä on Punk, Punk Kuopio ja Onni on Ramones.

Toista Vaihtoehtoa voi tilailla sähköpostitse osoitteesta tv(at)punkinfinland.net. Hinnalla ei lehti ole pilattu. Irtonumeron hinta postikuluineen on 1,50 €, tai jos useamman numeron jatkuva tilaus kiinnostaa, niin hintaan 1,25€/kpl.

Toinen Vaihtoehto 233 Punk in Finland-foorumilla

(1.7.11)

*   *   *

Ramopunk-uutiset 6.9.11:

Havana Bananasia kahdesta paikasta Kuopiossa

Havana Bananas punk zine on nyt Kuopiossa myynnissä Sekä Daiga Daiga Duussa (Puijonkatu 12), että Resistori Klubilla (Vuorikatu 14). Molemmissa paikoissa on saatavilla kaikki viisi tähän mennessä julkaistua numeroa.

Ramopunk-uutiset 6.9.11:

Kuopion punk skene esillä Havana Bananas -lehdessä

Havana Bananas punk-lehti seurailee pieninä annoksina numeroa kohti kotikaupunkinsa punk skeneä ja kaivelee sen historiaa. Listaa, siitä mitä Kuopio-teemasta on julkaistu löytyy täältä.

Ramopunk-uutiset 22.10.11:

Havana Bananas Levykauppa X:ssä Kuopiossa

Havana Bananasin viisi ensimmäistä numeroa ovat myynnissä Kuopiossa myös Levykauppa X:ssä. Jos joku haluaa tilaulla lehteä johonkin muuhun Levykauppa X:ään, se onnistuu kun ottaa sähköpostilla yhteyttä Kuopion myymälään.

Ramopunk-uutiset 8.12.11:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Havana Bananas-lehdistä julkaistiin 8.12. useampia uusintapainoksia Vol.4:stä kolmas painos sekä Vol. 5:sta ja Vol. 6:sta toiset painokset.

Ramopunk-uutiset 18.1.13:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Vähän aikaa loppuunmyytyinä olleista Havana Bananasin numeroista Vol.1, Vol.2 ja Vol.5 on otettu uusintapainoksia. Vol.1:stä tuli ulos jo kahdeksas painos.

Kävijälaskuri