www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 4 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 4

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

22.7.10.  Havana Bananas Vol.4 painoon

23.7.10.  Havana Bananas Vol.4:n sisällöstä

29.7.10.  HB Vol.4 julkaistu 

3.8.10.  HB myynnissä Turussa ja Lahdessa

13.8.10.  HB:ta Woimasoinnulta ja Raakanaamalta

16.8.10..  HB Vol.4:n 1.painos loppuunmyyty

18.8.10.  HB Vol.4:stä toinen painos

19.8.10  HB:ta Combat Rock Shopista

21.12.10.  Arvostelussa Havana Bananas Vol.3. ja Vol.4

8.12.11. Havana Bananasista uusintapainoksia

 

Ramopunk-uutiset 22.7.10:

HB Vol. 4 painoon

Havana Bananas Vol.4:n originaalit toimitettiin painoon 22.7.10. Oikovedoksen saadaan 4-5 päivän päästä ja jos ei mitään ongelmia ilmene, niin lehti on myynnissä noin viikon päästä. Lisää tietoa lehden sisällöstä tulee ensi tilassa.

Ramopunk-uutiset 23.7.10:

Kunnallispoliittinen katsaus: Haukivuori ...ja 20 vuotta Himanesia - osa 1.

Havana Bananas Vol. 4:n sisältöä

Havana Bananas ylti neljännessä numerossa jälleen uuteen tuotantoennätykseen. Sivuja tällä kertaa 52. Paraatin paikka!

Suurimman sivumäärän vei tällä kertaa syksyllä 2010 20 vuotta täyttävän Himanesin ja siihen leimallisesti liittyvän Haukivuoren yhteiseloa käsittelevä haastattelu.  Noin 10 sivun artikkeliin saatiin mahtumaan vasta bändin tarinan ensimmäinen puolisko 90-luvulla... Jatkoa  on luvassa seuraavassa numerossa, jossa käydään läpi Himanesin uraa 2000-luvulla.

Rujoa ja räkäistä seiskaseiskapunkkia soittavaa Kouvolan rumaa lasta Kivesveto-GoGo:ta haastateltiin reilun kuuden sivun verran. Kotimaantoimittaja Keikka tutustui Puntala-festareillakin esiintyvän Neuroosiliiton sielunelämään.

Porin suunnalta selviteltiin minkälainen on pitkän linjan bändi Wolfmen ja kaiveltiin tietoa Nälkämaan hc-punkkareista Valium Kiharoista.

Kotimaantoimittaja Hartza haastatti tienpäällä yhä viihtyvät James Puhto-Renin Pasi Peltokangasta.

 

Jallu Koo tienasi itselleen arvostettavan kesätoimittajan tittelin haastattamalla Appendixin Mikke Borgerseniä.

Punk Kuopiossakin pistäydyttiin noin neljänsivun verran, mm. ihmettelemässä jälleen uutta kuopiolaista punkbändiä Johannes Avengeria.

Ulkomaantoimittaja Kim Jor-El piti huolen, että pysymme ajan tasalla ulkomaan tapahtumista ja aputoimittajaksi palannut Örda-Jorma teki tuiki tarpeellisen Erittäin halpojen juomien testin.

...ja jotain muutakin tarinaa vielä löytyy. Lehden sisällysluettelo löytyy Havana Bananas Vol.4 -sivulta täältä.

Ramopunk-uutiset 29.7.10:

Havana Bananas Vol. 4 julkaistu

Havana Bananas vol.4:n julkaisupäiväksi tuli 29.7. Lehteä on saatavilla Kuopiossa Daiga Daiga duussa ja K-klubilla tämän illan K-city Punx-bileistä lähtien.  

Tilaajista nopeimmat maksajat saavat lehtensä jo huomenna, toimitusten muistilistanahan toimii HB-tilin maksutiedot.

Lehteä saa ainakin lauantaina ostella Puntala-rockissa, myyjinä Räkälevyt ja Punk in Finlandista tuttu Cheap Slut/Pete. 

Vähän myöhemmin lehteä saa punkkanavia myöten ainakin Jyväskylässä, Lahdessa ja Turussa. Tarkempia tietoja näistä, kunhan ehditään selvittää.

Ramopunk-uutiset 3.8.10:

Havana Bananas myynnissä Turussa ja Lahdessa

Havana Bananas-lehden kaikkia numeroita on myynnissä nyt myös Turussa Räkälevyillä ja Lahdessa, missä lehteä myy Saimaan Silakat: saimaansilakat(a)luukku.com.

Ramopunk-uutiset 13.8.10:

Havana Bananasia Woimasoinnulta ja Raakanaamalta

Havana Bananas-lehden kaikkia numeroita on myynnissä nyt myös Woimasoinnulla ja Raakanaama distrossa Turussa.

Ramopunk-uutiset 16.8.10:

Havana Bananas Vol.4:n 1.painos loppuunmyyty

Havana Bananas Vol.4 -lehden ensimmäinen painos on myyty loppuun. Jälleenmyyjiltä sitä vielä löytyy. 2. painos on tulossa viikon sisällä.

Ramopunk-uutiset 18.8.10:

Havana Bananas Vol.4:stä toinen painos

Havana Bananas vol.4 -lehden ensimmäinen painos on loppuunmyyty. Jälleenmyyjiltä sitä vielä löytyy. Toinen painos on julkaistu 18.8.10.

Ramopunk-uutiset 19.8.10:

Havana Bananasia Combat Rock Shopista

Havana Bananas-lehden kaksi uusinta numeroa Vol.3 ja Vol.4 ovat myynnissä nyt myös Combat Rock Shopissa Helsingissä. (19.8.10)

Ramopunk-uutiset 21.12.10:

Arvostelussa Havana Bananas Vol.3. ja Vol.4

Lammaszinessä vaikuttava Pandaluola arvioi Havana Bananas -lehden kolmannen ja neljännen numeron.  Havana Bananasin toimitus pani ilolla merkille, että myös Pandaluolan yhden hengen toimitus on päättänyt käydä läpi vapaaehtoisen uudelleen koulutuksen pysyäkseen vallankumouksen tiellä. Kriitikko on myös huomannut, että Havana Bananas jakaa oikeamielisille kaupallisille yrityksille Reilun Norsun merkkejä. Tämä viittaa tarkkaavaiseen sisällön lukemiseen, mikä on kriitikon kohdalla arvostettava piirre.

Punk Kuopio-sivuista toimittaja tosin totesi Vol. 4:n kohdalla, ettei itse asiassa ole koskaan edes käynyt Kuopiossa, eikä Himanes-artikkeli olisi kiinnostanut ilman Haukivuori-aspektia... Hmmm...  Kuopio-Haukivuori-näkökulmasta Havana Bananas vihjaa ihan rakentavassa vallankumouksellisessa hengessä Pandaluola-toimittaja Jouni Parkulle, että saunan takana voi olla muutakin kun Kyyvesi...

Mutta kaiken kaikkiaan on asiallinen sensuuri löytänyt tien myös molempiin arvosteluihin. Yliviivatut väärät totuudet on tosin unohdettu poistaa tekstistä, mutta silti itsesensuuri on toiminut mukavasti punk-vallankumouksellisessa hengessä. Mitä olisikaan vallankumous ilman sensuuria? Hasta la victoria siempre! Kuka nyt vääriä mielipiteitä kaipaisi?

Käykääpä lukemassa kehut ja pyyhkeet Ramopunk.comin Lehtileikkeet-osiosta täältä:

Havana Bananas Vol.3

Havana Bananas Vol.4

Ramopunk-uutiset 8.12.11:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Havana Bananas-lehdistä julkaistiin 8.12. useampia uusintapainoksia Vol.4:stä kolmas painos sekä Vol. 5:sta ja Vol. 6:sta toiset painokset.

Kävijälaskuri